Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες» του ANT1!

Τη στιγμή που η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου περιοδεύει...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Τρεις για ένα τηλεπαιχνίδι

Χαμός για ένα τηλεπαιχνίδι! Συνεχίζονται τα δοκιμαστικά στο Mega...

To άγχος του ταξιδιάρη Αρναούτογλου για το «Travel Show» στον ΑΝΤ1!

«Travel Show»! Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επιστρέφει με νέα εκπομπή...

Κλικ στη ζωή μιας ιέρειας του έρωτα

Η ωμή καθημερινότητα της 21χρονης Ιντεν μέσα από τον φακό της Μεξικάνας Αλίσια

Το άλμπουμ της καθημερινότητας μιας νεαρής πόρνης δημιούργησε Μεξικάνα φωτογράφος που με τον φακό της «ακτινογραφεί» το ψυχολογικό προφίλ μιας γυναίκας που δεν καταφέρνει να βρει τη δύναμη να ξεφύγει, παρά τους κινδύνους αυτού του τρόπου ζωής. Πρωταγωνίστρια μπροστά στον φακό της Αλίσια Βέρα είναι η Ιντεν που ζει και εκδίδεται με βάση το Σαν Φρανσίσκο. Η Αλίσια Βέρα τη φωτογραφίζει την ώρα της «δουλειάς», να κοιμάται, ακόμη και την ώρα που περιμένει να μάθει αν θα φυλακιστεί. Η Ιντεν μετακόμισε στο Σαν Φρανσίσκο προκειμένου να ξεφύγει από μια βασανισμένη παιδική ζωή την οποία χαρακτήριζε η βία και να κάνει πραγματικότητα το μεγάλο όνειρό της: να γίνει χορεύτρια.
qwert34tw35tt 2Η ανάγκη να εξασφαλίσει τα προς το ζην δεν άργησε να τη σπρώξει προς την πορνεία, με την κολλητή φίλη της και στρίπερ Μπέιμπι να αναλαμβάνει τον ρόλο της προαγωγού της. «Την έστελνε πολλές φορές στην ανατολική ακτή, να δουλεύει σε ξενοδοχεία, όπου, όπως είναι φυσικό, τη συνέλαβαν πολλές φορές αστυνομικοί που εμφανίζονταν ως πελάτες» εξηγεί η φωτογράφος, που γνώρισε την Ιντεν και απέκτησε φιλική σχέση μαζί της όταν έκανε ένα φωτογραφικό άλμπουμ με στρίπερ. «Κατέγραψα με τον φακό την τρίτη σύλληψή της. Ηταν η πρώτη φορά που αντιμετώπιζε ποινή φυλάκισης» συμπληρώνει. Περιμένοντας την απόφαση, η Ιντεν βρήκε πρώτη φορά χρόνο να προβληματιστεί πραγματικά για τη ζωή της και με τη συνοδεία της Βέρα αποφάσισε να επισκεφτεί στο Λάνκαστερ της Βιρτζίνια τη μητέρα της.
qwert34tw35tt 3
Εκεί της αποκάλυψε πρώτη φορά την πραγματική δουλειά της. Η μητέρα της σοκαρίστηκε κι εξέφρασε ανοιχτά τη διαφωνία της με αυτήν την επιλογή, αλλά της είπε ότι θα τη στηρίξει προκειμένου να σταθεί στα πόδια της. Τελικά η Ιντεν γλίτωσε τη φυλακή με πρόστιμο 300 δολαρίων. Γύρισε όμως και πάλι στη δουλειά της, δύο μόλις ώρες μετά την εμφάνισή της στο δικαστήριο. «Κανείς δεν είναι αυτό που κάνει, αλλά αυτό που κάνουμε γίνεται κομμάτι μας» είναι το συμπέρασμα της ίδιας της Ιντεν για τη ζωή στα 21 χρόνια της.
qwert34tw35tt 7Κατερίνα Νικολοπούλου 

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...