«Ιπτάμενος» ο Σεφερλής για να προλάβει εκπομπή και θέατρο

Θα βρίσκεται επί 21 ήμερες εν πτήσει Αθήνα – Θεσσαλονίκη λόγω της παράστασής του

Ιπτάμενος και τζέντλεμαν! Ο Μάρκος Σεφερλής ετοιμάζεται να γίνει… πιλότος για 21 μέρες, καθώς σε καθημερινή βάση θα κάνει το δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη! Ως άριστος επαγγελματίας, ο αεικίνητος ηθοποιός θα βάλει όλη την ενέργειά του και τη δύναμή του προκειμένου να φέρει εις πέρας κάτι που αγαπάει πάρα πολύ: το θέατρο και την τηλεόραση. «Από τις 27 Οκτωβρίου έως τις 16 Νοεμβρίου θα είμαι στον αέρα» λέει ο Μάρκος στην «Espresso» κι εξηγεί τον λόγο: «Με το πρώτο πρωινό αεροπλάνο θα φεύγω από τη Θεσσαλονίκη για Αθήνα, ώστε να παρουσιάζω την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή “Mega με μία” και με το απογευματινό θα πετάω για το αεροδρόμιο “Μακεδονία”, ώστε το βράδυ να παίζω στη σκηνή του θεάτρου Ράδιο Σίτι.

»Η μεταφορά της επιθεώρησης “Μάμα, μία δεν υπάρχει” στη συμπρωτεύουσα το φθινόπωρο ήταν κάτι προγραμματισμένο και δεν υπήρχε περίπτωση από τη στιγμή που είχα δώσει τον λόγο μου να κάνω πίσω. Αλλωστε, μέσα από το θέατρο τρέφομαι και η συγκεκριμένη παράσταση αγαπήθηκε πολύ από το κοινό στο Περοκέ στην Αθήνα. Ηθελα λοιπόν να ταξιδέψει και στη Θεσσαλονίκη» μας λέει ο ταλαντούχος κωμικός. Οσο για την υπόθεση; «Είναι η ιστορία της Ελληνίδας μάνας που συντηρεί με τη σύνταξή της τα άνεργα παιδιά της και γίνεται η αφετηρία για να σχολιαστούν όλα τα κωμικοτραγικά γεγονότα που ζει η Ελλάδα σήμερα με το Μνημόνιο. Ελπίζω ο καιρός να είναι με το μέρος μου και να μη με… φάνε οι καταιγίδες» επισημαίνει γελώντας.

Μαζί του στο αεροπορικό πηγαινέλα θα είναι και ο ηθοποιός και συνεργάτης στην πρωινή εκπομπή Στέλιος Κρητικός, ο οποίος συμμετέχει και στην παράσταση. Στο πλατό του Mega θα τον περιμένουν πώς και πώς κάθε πρωί η σύζυγός του Ελενα Τσαβαλιά, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, η Χριστίνα Πολίτη, ο Ανδρέας Λαγός και η Βίκυ Παγιατάκη. «Με ρωτάνε πολλοί για την επιτυχία της εκπομπής. Απαντάω σε όλους για να μη λένε ότι ο Μάρκος καβάλησε το καλάμι. Νωρίς όμως είναι ακόμη για να πούμε το οτιδήποτε. Εχουμε δουλειά μπροστά μας, μην πέφτουμε σε παγίδες. Εγώ μόνο γέλιο θέλω να δώσω» δηλώνει με εγκράτεια ο καλλιτέχνης.

Μαρία Ανδρέου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας: Κατέρρευσε η μητέρα της Μυρτώς μόλις έφτασε η σορός στην εκκλησία

«Ράγισαν» καρδιές στο τελευταίο αντίο της 19χρονης Μυρτώς στην...

Κεφαλονιά: Ο σύντροφος της Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή του – Η συνάντησή τους το μοιραίο βράδυ

Ο σύντροφος της 19χρονης Μυρτώς που έχασε τη ζωή της στην Κεφαλονιά με την αστυνομία να κάνει έρευνες για τις αιτίες που την οδήγησαν στον θάνατο.

Κεφαλονιά: Η βιντεοκλήση και τα SMS της Μυρτώς με 66χρονο – Η κατάθεσή του τα ανατρέπει όλα

Η κατάθεση ενός 66χρονου άντρα από την Πρέβεζα φέρνει...

Νοσηλεύεται γνωστή ηθοποιός – Η μάχη με τη σκλήρυνση κατά πλάκας

Η ηθοποιός που έχει διαγνωστεί με πολλαπλή σκλήρυνση κατα πλάκας από το 2021, τα τελευταία χρόνια έχει μιλήσει ανοιχτά για τη μάχη της

Κεφαλονιά: Τρανς μυστικά στο δωμάτιο της κοκαΐνης

Στην υπόθεση του θανάτου της 19χρονης Μυρτώς στην Κεφαλλονιά...

«Δευτερόλεπτα πριν πάθει το εγκεφαλικό ο Μυλωνάκης απάντησε σε μήνυμα της Μεσσαροπούλου λέγοντας…»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Δήμος Βερύκιος κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Happy Day» για την Τίνα Μεσσαροπούλου.

Δεν είναι σύντροφος αλλά ο γιος της – Γνωστή τραγουδίστρια ποζάρει αγκαλιά με τον Βαγγέλη της!

Η τραγουδίστρια πρόσφατα δημοσίευσε φωτογραφίες με τον γιο της να την κρατάει αγκαλιά και όπως βλέπετε αν δεν ξέραμε πως ήταν το παιδί της θα λέγαμε πως βρήκε νέο σύντροφο.