Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

«Έκανε την πάπια» για τον παιδεραστή αρχαιοφύλακα στο Μουσείο της Νισύρου;

Σάλο έχει προκαλέσει η χθεσινή αποκάλυψη της εφημερίδας «δημοκρατία»...

«Ξαπλώπουλος και σία» για τους αστυνομικούς στις Φυλακές Μαλανδρίνου

Ζωή και κότα εμφανίζονται να κάνουν όλοι οι αστυνομικοί...

Το Eurojackpot μοιράζει απόψε 120 εκατ. ευρώ – Στις 21:15 η κλήρωση...

Λίγες ώρες απομένουν για τη μεγάλη κλήρωση του Eurojackpot, καθώς...

Η Αθήνα έζησε μία θεατρική (ροκ) νύχτα τρόμου!

Αποθεώθηκε ο Κ. Ασπιώτης στο «Rocky Horror Show»

Θυμηθείτε αυτό το όνομα: Κωνσταντίνος Ασπιώτης! Αν και έχει συνεργαστεί με σχεδόν όλους τους μεγάλους σκηνοθέτες της εποχής, ο 32χρονος απόφοιτος του ΚΒΘΕ κατάφερε να κάνει το θεατρικό κοινό της Αθήνας να μιλάει γι’ αυτόν μέσα σε μια νύχτα! Με τον ρόλο του Φρανκ ‘ν’ Φέρτερ στο μιούζικαλ «Rocky Horror Show» που ανεβαίνει φέτος στο Rex, σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Ρήγου, ο ηθοποιός μπαίνει για τα καλά στον καλλιτεχνικό χάρτη και χρίζεται από πολλούς ως το «next best thing».

Ο Κωνσταντίνος ισορροπεί άψογα πάνω στα τακούνια του τραβεστί επιστήμονα που υποδύεται, στο έργο του Ρίτσαρντ Ο’ Μπράιν, αλλά και στις ερμηνευτικές, τραγουδιστικές και χορευτικές απαιτήσεις του χαρακτήρα του. Οι εκφράσεις του, οι κινήσεις του και η αύρα που «κουβαλάει» πάνω στη σκηνή του Rex τού δίνουν επάξια μια θέση ανάμεσα στους νικητές της φετινής θεατρικής σεζόν κι ας είναι ακόμη νωρίς για συμπεράσματα.

Από τις πιο γοητευτικές παρουσίες είναι εκείνη της Βασιλικής Τρουφάκου, η οποία υποδύεται την εξωγήινη Κολούμπια και δεν διστάζει να ερωτοτροπήσει επί σκηνής με την Τζένη -Ματζέντα- Θεωνά. Τα δύο κορίτσια αλληλοσυμπληρώνονται και πλαισιώνουν τον Ασπιώτη που κυριαρχεί ανάμεσα στα εξαιρετικά σκηνικά του Ρήγου.

Η Νάντια Μπουλέ έχει κάνει εξαιρετική πρόοδο από την πρώτη της εμφάνιση σε μιούζικαλ (το ντεμπούτο της ήταν στο «Fame» της Θέμιδας Μαρσέλου πριν από δύο χρόνια) και παλαντζάρει με μαεστρία ανάμεσα στην αγνότητα και στον αισθησιασμό της ηρωίδας που ενσαρκώνει, της Τζάνετ. Ο Μάξιμος Μουμούρης και ο Κλέων Γρηγοριάδης «τσαλακώνουν» την εικόνα τους -αφού οι καλλιτεχνικές τους επιλογές, τους κατατάσσουν συχνά στο «βαρύ» θέατρο-, με τον πρώτο να βγάζει το μεγαλύτερο μέρος της παράστασης με το… εσώρουχο, ενώ οι δυο τους τολμούν να κλείσουν την αυλαία με ζαρτιέρες και κορσέ!

Ο Ιβάν Σβιτάιλο έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή του στο talent show του Mega «Just the two of us» τραγουδώντας δίπλα στην Ελενα των Otherview. Ο Ουκρανός χορευτής είναι ένα… αερικό στη σκηνή, αφού οι ρευστές κινήσεις του και η ανατριχιαστική παρουσία του ως υπηρέτη-εξωγήινου Ριφ Ραφ τον επιβάλουν στη σκηνή.

Από τις εκπλήξεις της παράστασης είναι και ο νεαρός Νάσος Παπαργυρόπουλος, που υποδύεται το δημιούργημα του… τραβεστί Φρανκενστάιν, τον Ρόκι. Ο ηθοποιός αποδίδει με απίστευτη ευστοχία τον καλοφτιαγμένο, μυώδη άντρα που «γεννιέται» σε ένα εργαστήριο και διαθέτει ψυχή και μυαλό μικρού παιδιού.

Τέλος, είμαστε της άποψης πως ο Γιώργος Μαζωνάκης θα πρέπει να δει λίγο πιο σοβαρά το ενδεχόμενο να ασχοληθεί αποκλειστικά με το μουσικό θέατρο, αφού ακόμη και με τον μικρό ρόλο του αφηγητή κατάφερε να κλέψει αρκετή από τη λάμψη των επαγγελματιών, ενώ με το τραγούδι του στο τέλος απέδειξε άλλη μία φορά για ποιο λόγο συγκαταλέγεται στους αγαπημένους καλλιτέχνες του είδους.

Πρεμιέρα με κεράκια
3q3t53t5 14
Επίσημη πρεμιέρα για το «Rocky Horror Show», αλλά και γενέθλια για τον σκηνοθέτη της Κωνσταντίνο Ρήγο την ίδια μέρα! Ο πολυτάλαντος δημιουργός αμέσως μετά την προχθεσινή παράσταση έσβησε το μοναδικό κεράκι που στόλιζε τη σοκολατένια τούρτα του (δεν καταφέραμε να μάθουμε την ηλικία του, είναι η αλήθεια), ενώ το «Happy birthday» του τραγούδησαν συνεργάτες και φίλοι, μεταξύ των οποίων και η κομψότατη Ελευθερία Αρβανιτάκη. Ετσι, με την ευκαιρία της πρεμιέρας συντελεστές και θεατές είχαν την ευκαιρία να ευχηθούν στον Κωνσταντίνο, που έλαμπε από χαρά.

Ελισσάβετ Κυρίτση 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...