Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Η Μελάνια πουλάει… κολιέ για χάρη του Τραμπ

Τον δημιουργικό οίστρο της επιστράτευσε η Μελάνια Τραμπ για...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν...

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 23 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πριν αρχίσετε να εκνευρίζεστε με τις υποδείξεις των...

Stop σε Κινέζους χρυσοδάκτυλους

Οι δύο… ταχυδακτυλουργοί πιάστηκαν με κλεμμένο δαχτυλίδι ενώ είχαν βάλει στο μάτι πανάκριβο διαμάντι

Υπάλληλοι κοσμηματοπωλείου σε… ρόλο ντετέκτιβ έστειλαν στα χέρια της Αστυνομίας στη Θεσσαλονίκη δύο Κινέζους, φερόμενους ως μέλη διεθνούς σπείρας που ταξιδεύει ανά τον κόσμο για να κλέβει διαμάντια αμύθητης αξίας! Με «προϋπηρεσία» και πλούσια δράση σε μακρινές χώρες, όπως η Σρι Λάνκα, οι δύο Κινέζοι έφτασαν μέχρι τη Θεσσαλονίκη βάζοντας στο στόχαστρο πανάκριβα διαμάντια από τις προθήκες κεντρικών κοσμηματοπωλείων της πόλης.
Φορώντας πανάκριβα κουστούμια -με αμέτρητες κρυφές τσέπες!- και παριστάνοντας τους πελάτες, εμφανίστηκαν σε κοσμηματοπωλείο που βρίσκεται στην καρδιά της Θεσσαλονίκης και ζήτησαν ένα διαμάντι συγκεκριμένης μάρκας και πιστοποίησης, το οποίο κοστίζει 30.000 ευρώ. Το κατάστημα δεν διέθετε ετοιμοπαράδοτο το πανάκριβο διαμάντι και οι υπάλληλοι έκλεισαν ραντεβού για την επόμενη ημέρα, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες συνεννοήσεις για την παραγγελία.

hjfhsf

Στη νέα επίσκεψη στο κοσμηματοπωλείο οι Κινέζοι -ο ένας εκ των δύο κοκκινομάλλης- απομόνωσαν τεχνηέντως την ιδιοκτήτρια και την υπάλληλο της επιχείρησης σε διαφορετικούς χώρους. Ο ένας απασχολούσε τη μια στο γραφείο της, δίνοντας την ευκαιρία στον συνεργό του να κινείται ανενόχλητος στο εσωτερικό του καταστήματος. Παρατηρώντας δήθεν τα κοσμήματα, ο δεύτερος δράστης ζήτησε από την υπάλληλο να του επιδείξει κάποια κοσμήματα και με ταχυδακτυλουργικές κινήσεις (!) κατάφερε να αφαιρέσει ένα δαχτυλίδι αξίας 4.000 ευρώ.

Στο άλλο γραφείο ο πρώτος Κινέζος ζητούσε διαμάντι συγκεκριμένης «φίρμας», η οποία είναι η μοναδική που το διαθέτει προς πώληση σε συσκευασία που δεν φέρει ειδικό νάιλον περιτύλιγμα, το οποίο λειτουργεί σαν «αντικλεπτικό». Οταν όμως τους ενημέρωσαν ότι στο κατάστημα δεν υπήρχε τέτοιο διαμάντι, οι Κινέζοι αποχώρησαν. Κάτι που έκανε εντύπωση στους υπαλλήλους της επιχείρησης, οι οποίοι ανέτρεξαν στο βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας και διαπίστωσαν ότι την ώρα των διαπραγματεύσεων ένα δαχτυλίδι είχε κάνει «φτερά».

Αμέσως κάλεσαν την Αστυνομία, στην οποία έδωσαν τη χαρακτηριστική περιγραφή του ενός, ότι έχει κόκκινα μαλλιά, και την ενημέρωσαν ότι αυτές τις μέρες διοργανώνεται στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ κλαδική έκθεση για το κόσμημα και μεταξύ των εκθετών βρίσκονται έμποροι διαμαντιών! Οι αστυνομικοί πήγαν αμέσως στη ΔΕΘ, όπου πράγματι εντόπισαν τους δράστες. Επάνω τους βρέθηκαν κοσμήματα που δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν. Τα κοστούμια τους είχαν αμέτρητες μικρές εσωτερικές τσέπες και σε μία βρέθηκε ψεύτικο διαμάντι ίδιου μεγέθους με αυτό που δήθεν αναζητούσαν στο κοσμηματοπωλείο! Οι δυο τους επρόκειτο να ταξιδέψουν στην Ιταλία λίγες ώρες αργότερα.

Νίκος Πιτσιακίδης

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...