Πέμπτη 23/10/2014

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην πάρετε τώρα τελικές αποφάσεις. Να είστε προσεκτικοί και διερευνητικοί στα θέματα που σας απασχολούν, γιατί…

ΚΡΙΟΣ: Δοκιμάστε μια φορά να λύσετε τα προβλήματα που έχετε με βάση το συναίσθημα, αφού, απ’ ό,τι φαίνεται, δεν μπορείτε να τα λύσετε με τη βοήθεια της τετράγωνης λογικής. Κάντε τις αλλαγές που ταιριάζουν στο γούστο σας στον προσωπικό σας χώρο.

ΤΑΥΡΟΣ: Για να βρείτε διεξόδους και να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια κινηθείτε έξυπνα. Φροντίστε να έχετε διασυνδέσεις που θα κάνουν τη ζωή σας πιο όμορφη. Οργανώστε τα οικονομικά σας και ξεκινήστε κάνοντας περικοπές σε περιττά έξοδα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Συζητήστε τα πάντα με τους συνεργάτες σας παραμερίζοντας τυχόν προκαταλήψεις, καθώς οι συνεργασίες σας μπορούν να αποδώσουν μόνο αν είναι ισότιμες. Θα συνειδητοποιήσετε πως τελικά δεν είναι τόσο δύσκολο να αλλάξετε κάποιες συνήθειες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προσεγγίστε τους άλλους με κατανόηση, γιατί σε όλα τα ζητήματα που σας απασχολούν κρίσιμο σημείο θα αποτελέσουν οι πεποιθήσεις και τα πιστεύω του καθενός. Θα έρθετε πιο κοντά με φίλους ή συνεργάτες με τους οποίους τελευταία είχατε ψυχρανθεί.

ΛΕΩΝ: Προγραμματίστε τα επιμέρους βήματα που θα χρειαστεί να κάνετε, μια που οι οικονομικές και οι επαγγελματικές βάσεις που θέλετε να βάλετε απαιτούν υπομονή και επιμονή. Ισως αισθανθείτε αδικημένοι από πράξεις που θα κάνουν άτομα που δεν περιμένατε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για να εντοπίσετε τα σημεία της σύμπνοιας ή της εχθρότητας εκ μέρους των ατόμων που συναναστρέφεστε καλό είναι να ξεχωρίζετε το τυχαίο από το επιτηδευμένο. Είναι πολύ πιθανόν να τα βάλετε με τον εαυτό σας για όλα όσα δεν έχετε κάνει μέχρι τώρα.

ΖΥΓΟΣ: Πρωτεύει να ανακαλύψετε και να καλλιεργήσετε τα ταλέντα που διαθέτετε, αν θέλετε να βάλετε τις βάσεις που θα σας εξασφαλίσουν ένα καλύτερο επαγγελματικό μέλλον. Θα είστε γεμάτοι ενέργεια, γεγονός που θα σας κάνει να στραφείτε σε καινούργια πράγματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα βρείτε μεγάλη στήριξη στο φιλικό και οικογενειακό σας περιβάλλον. Αποφύγετε τις βιαστικές κινήσεις, μια και ορισμένα προβλήματα θα εμφανιστούν συσσωρευμένα. Οι συγκρούσεις και τα νεύρα δεν θα σας αφήσουν να πάρετε αποφάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εντοπίστε τα θετικά στοιχεία και αποφύγετε τις κακοτοπιές. Θα πλημμυρίσετε από νέες ιδέες, αλλά αν δεν περιορίσετε την ένταση του περιβάλλοντος, θα μπερδευτείτε. Μια νέα σχέση που έρχεται στο προσκήνιο θα σας κάνει αρκετά χαρούμενους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φροντίστε να είστε διαλλακτικοί με συνεργάτες και φιλικά πρόσωπα. Ερχονται στο προσκήνιο σημαντικές εξελίξεις, που θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από πιεστικά προβλήματα. Δεν χρειάζεται να κάνετε παρέα με άτομα που σας χαλούν τη διάθεση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην πάρετε τώρα τελικές αποφάσεις. Να είστε προσεκτικοί και διερευνητικοί στα θέματα που σας απασχολούν, γιατί ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός. Τα γεγονότα της σημερινής μέρας θα ανατρέψουν πολλά από αυτά που πιστεύατε για τους άλλους.

ΙΧΘΥΕΣ: Θα έχετε αρκετές τις ευκαιρίες να αποδείξετε τη δημιουργικότητά σας, αλλά το περιβάλλον σας θα εκφράσει ενδοιασμούς και θα κληθείτε να αποδείξετε ότι πράγματι είστε ικανοί. Λίγη απομόνωση θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε πιο καθαρά.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ