Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες» του ANT1!

Τη στιγμή που η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου περιοδεύει...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Τρεις για ένα τηλεπαιχνίδι

Χαμός για ένα τηλεπαιχνίδι! Συνεχίζονται τα δοκιμαστικά στο Mega...

To άγχος του ταξιδιάρη Αρναούτογλου για το «Travel Show» στον ΑΝΤ1!

«Travel Show»! Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επιστρέφει με νέα εκπομπή...

Απαγωγή – τρόμος για το πάρτι γενεθλίων του

Πώς η φάρσα σε νεαρό για το πάρτι του κινητοποίησε όλη την Αστυνομία

Καλοστημένη φάρσα, την οποία πίστεψαν όσοι δεν ήταν στο κόλπο, αποδείχτηκε η «απαγωγή» νεαρού στη Βουλιαγμένη, θέτοντας σε συναγερμό την Αστυνομία.

Ολα ξεκίνησαν όταν δύο γειτόνισσες του παιδιού είδαν έντρομες κάποιους αγνώστους να το αρπάζουν, να το βάζουν διά της βίας σε αυτοκίνητο και να φεύγουν προς άγνωστη κατεύθυνση. Αμέσως ενημέρωσαν την Αστυνομία, με αποτέλεσμα να οργανωθεί γιγαντιαία επιχείρηση προκειμένου να σωθεί το τρομοκρατημένο παιδί από τα νύχια των απαγωγέων του!

Η κινητοποίηση των αστυνομικών όμως είχε απρόβλεπτο αποτέλεσμα, αφού το θύμα της φάρσας (ο γιος γνωστού επιχειρηματία) βρέθηκε τελικά να γιορτάζει τα γενέθλια της ενηλικίωσής του σε γνωστό κλαμπ ξενοδοχείου της Βουλιαγμένης μαζί με φίλους του.

Υπαίτιοι για το «σκηνικό τρόμου» ήταν δύο φίλοι του νεαρού, οι οποίοι σκαρφίστηκαν και σκηνοθέτησαν την απαγωγή του, με σκοπό να κάνουν την ημέρα των γενεθλίων του αξέχαστη. Κάτι που μάλλον κατάφεραν καλά, καθώς ο γιος του επιχειρηματία θα κάνει χρόνια να ξεχάσει την έκπληξή τους!

Πιο συγκεκριμένα το βράδυ του περασμένου Σαββάτου ενώ ο εορτάζων έβγαινε από το σπίτι του εμφανίστηκαν μπροστά του δύο άτομα, τα οποία τον επιβίβασαν σε Μini Cooper. Τη σκηνή είδαν οι γειτόνισσες του παιδιού και με διαδοχικά τηλεφωνήματα στην Αμεση Δράση ενημέρωσαν για την… απαγωγή του γείτονά τους.

Οπως είναι φυσικό, σήμανε συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ., ενώ η Τροχαία ταυτοποίησε τον ιδιοκτήτη του Mini Cooper, το οποίο αποδείχτηκε πως δεν ήταν κλεμμένο. Ετσι περιπολικά της Αμεσης Δράσης και μοτοσικλετιστές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. άρχισαν να «χτενίζουν» την περιοχή προς αναζήτηση του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν οι «απαγωγείς» με το «θύμα» τους.

Επειτα από λίγη ώρα περιπολικό εντόπισε το ύποπτο όχημα να μπαίνει με ταχύτητα στο πάρκινγκ ξενοδοχείου στην περιοχή της Βουλιαγμένης. Ομως, σκεπτόμενοι τη ζωή του νεαρού απαχθέντος, οι αστυνομικοί δεν έκαναν κάποια βεβιασμένη κίνηση, αλλά ενημέρωσαν το κέντρο επιχειρήσεων, με αποτέλεσμα μέσα σε λίγα λεπτά να αποκλειστεί ολόκληρη η περιοχή γύρω από το ξενοδοχείο!

Παράλληλα πάνοπλοι αστυνομικοί με πολιτικά μίλησαν με τον υπεύθυνο του ξενοδοχείου, τον ρώτησαν για τον ιδιοκτήτη του οχήματος και πληροφορήθηκαν ότι εκείνη την ώρα βρισκόταν στο κλαμπ της ξενοδοχειακής μονάδας και διασκέδαζε με τους φίλους του! Πράγματι, οι αστυνομικοί μπήκαν διακριτικά στο κλαμπ και πλησίασαν τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου, για να καταλάβουν τελικά πως η «απαγωγή» ήταν φάρσα για το πάρτι γενεθλίων του μαθητή…

Θεοδόσης Π. Πάνου

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...