Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Toυ έκοψε το πέος αλλά τον θέλει πίσω

Ο Βραζιλιάνος που ακόμη μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία για να...

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Ετοιμάζεται για άλλες πολιτείες ο Mr Aλ Τσαντίρι

Ο Λάκης Λαζόπουλος ετοιμάζει βαλίτσες για Αμερική και Καναδά με την παράσταση «Sorry I’m Greek».

Σε πυρετό προετοιμασιών και με μια βαλίτσα στο χέρι είναι ο Λάκης Λαζόπουλος, καθώς ετοιμάζεται να γυρίσει το μισό… ημισφαίριο! Η «Espresso» αποκαλύπτει σήμερα τα επόμενα σχέδια του Μr Αλ Τσαντίρι, που κάθε εβδομάδα τρελαίνει τα μηχανάκια της τηλεθέασης. Ο δημοφιλής πρωταγωνιστής, που κάθε δεύτερη εβδομάδα πλέον κάνει ζωντανά το «Αλ τσαντίρι νιουζ», όχι μόνο δεν ξεκουράζεται όταν οι τηλεθεατές τον βλέπουν την εβδομάδα της επανάληψης, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη έχει ξεκινήσει να οργανώνει το πρόγραμμά του για το καλοκαίρι. Ετσι, τελειώνοντας το «Αλ τσαντίρι» θα ξεκινήσει την περιοδεία του στην Αμερική και τον Καναδά με την παράσταση «Sorry I’m Greek», με την οποία και πέρσι είχε βρεθεί κοντά στην ομογένεια γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία.

Τότε, η παράσταση είχε κάνει τους Γερμανούς (και όχι μόνο) να υποκλιθούν στον… τσολιά Λάκη, αφού στο Ντίσελντορφ είχε κάνει sold out. Πάντως, γενικά όλη η περσινή περιοδεία, που ήταν και η πρώτη πανευρωπαϊκή περιοδεία του, γνώρισε μεγάλη αποδοχή από τους Ελληνες, αλλά και τους ξένους που παρακολούθησαν την παράσταση με υπότιτλους.

Οπως μάλιστα είχε πει και ο Λάκης Λαζόπουλος στο πρόγραμμα της παράστασης, που έχει τυπωθεί σε τέσσερις γλώσσες (αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ελληνικά), «το “Sorry I’m Greek!” είναι μια παράσταση γεμάτη μνήμες. Μνήμες δικές σας, μνήμες των Ελλήνων που ζουν στην Ελλάδα, καινούργιες σκέψεις… Ολα αυτά ξαναζωντανεύουν μέσα από τον τσολιά. Σαν ο τσολιάς διαλυμένος ψυχικά να γεννάει από μέσα του όλα αυτά τα σώματα, όλες αυτές τις ψυχές, όλες αυτές τις οντότητες που έρχονται να μιλήσουν, να πουν την ιστορία τους, την τρέλα τους… Είμαι εδώ -μέσα από τους χαρακτήρες, τους ήρωες, τον τρόπο που με γνωρίσατε- για τους Ελληνες και μόνο για τους Ελληνες. Καλοδεχούμενοι όλοι, έτσι όπως τα σπίτια των Ελλήνων είναι πάντα ανοιχτά για τον καθέναν. Οταν όμως έρθει η ώρα να χορέψουμε, τα βήματα του χορού τα ξέρουμε μόνο εμείς. Και αυτά τα βήματα ήρθα πάλι να θυμηθούμε».

Ωστόσο, εκτός από την προετοιμασία της παράστασης, αλλά και της εβδομαδιαίας εκπομπής του, που συνεχίζει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού σημειώνοντας υψηλά ποσοστά τηλεθέασης, ο πολυτάλαντος Λάκης θα πάει για Πάσχα στον αγαπημένο του προορισμό, την Πάρο, όπου θα κάνει Ανάσταση με αγαπημένα του πρόσωπα. Να σημειώσουμε ότι του χρόνου, εκτός από το «Αλ τσαντίρι νιουζ», θα δούμε και την τηλεοπτική σειρά διά χειρός Λάκη Λαζόπουλου με τίτλο «Διά ταύτα», η οποία θα είναι εβδομαδιαία και θα θυμίζει το «Ορκιστείτε παρακαλώ», κάτι που περιμέναμε να το δούμε από φέτος, αλλά λόγω του φορτωμένου προγράμματός του θα το δούμε τελικά από τη νέα σεζόν.

ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Ο ανάδρομος στο νέο συμβόλαιο με το Mega και η Ελένη που μόλις… ξύπνησε

Αφιλτράριστη Μενεγάκη και ανάδρομος Ερμής! Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη...