Λέσβος: Εισαγγελική παρέμβαση για τον εννιάχρονο Ταξιάρχη

Με αφορμή τη δημοσιοποίηση του πρωτοφανούς περιστατικού σχολικής βίας σε δημοτικό σχολείο της Λέσβου με θύμα ένα εννιάχρονο αγόρι, παρενέβη η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου

Με αφορμή τη δημοσιοποίηση του πρωτοφανούς περιστατικού σχολικής βίας σε δημοτικό σχολείο της Λέσβου με θύμα ένα εννιάχρονο αγόρι, παρενέβη η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη και έδωσε παραγγελία στον προϊστάμενο της εισαγγελίας Εφετών Βορείου Αιγαίου για τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης.

Οπως δημοσίευσε χθες η «Espresso», o εννιάχρονος Ταξιάρχης (ορφανός από πατέρα) έζησε εφιαλτικές στιγμές στο προαύλιο του σχολείου του πέφτοντας θύμα bullying από δύο μεγαλύτερα σε ηλικία παιδιά, όπως κατήγγειλε η μητέρα του, απειλώντας τώρα με μηνύσεις.
Ειδικότερα, σύμφωνα με τη Μαρία Χιωτέλλη (είναι χήρα και μητέρα τεσσάρων παιδιών), ο μικρός Ταξιάρχης προθυμοποιήθηκε να βοηθήσει όταν τα μεγαλύτερα παιδιά (μαθητές στο ίδιο σχολείο) τού ζήτησαν να του κάνουν «σκαμνάκι» για να τον σηκώσουν, ώστε να πιάσει την μπάλα που είχε μπλεχτεί στο δίχτυ της μπασκέτας.

Ομως, εκείνοι τον άφησαν κρεμασμένο αδιαφορώντας για τις κραυγές αγωνίας και πόνου του παιδιού! Το αγόρι δεν άντεξε να κρατιέται από το στεφάνι της μπασκέτας και έπεσε στο έδαφος, με αποτέλεσμα να υποστεί κατάγματα και στα δύο χέρια του! Σύμφωνα με τη μητέρα του εννιάχρονου θύματος, δεν υπήρχε κανένας δάσκαλος την ώρα του περιστατικού, ενώ τα άλλα παιδιά άφησαν αβοήθητο τον γιο της.

Ο δικηγόρος της  οικογένειας

Από τη Δευτέρα η κυρία Χιωτέλλη, μέσω του δικηγόρου της Ταξιάρχη Κουφέλου, θα προβεί σε μηνύσεις. Οπως διαμηνύει στην «Espresso» ο δικηγόρος: «Θα συγκεντρώσουμε όλα τα ιατρικά έγγραφα και έπειτα θα υποβάλουμε μηνυτήρια αναφορά και θα κινήσουμε όλες τις διαδικασίες προκειμένου να ασκηθεί ποινική δίωξη. Πρόκειται για απίστευτη μορφή παιδικού bullying και είναι ευτύχημα που δεν κατέληξε σε τραγωδία».

Εύα Παπαδάτου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διαζύγιο και στα πορτοφόλια για γνωστό ζευγάρι της σόουμπιζ

Παρά τις προσπάθειες για ένα πολιτισμένο διαζύγιο χάριν των τεσσάρων παιδιών τους, οι φήμες για «ασυμφωνία χαρακτήρων» και η απομάκρυνσή τους από τα κοινά οικονομικά συμφέροντα δείχνουν ότι ο δρόμος της επιστροφής έχει κλείσει οριστικά.

Λιάγκας σε TV αμόκ – Χαμός στα social μετά το βρίσιμο του παρουσιαστή στην αρχισυντάκτρια της εκπομπής

«Αστραψαν και βρόντηξαν» οι χρήστες του διαδικτύου κατά του Γιώργου Λιάγκα! Αφορμή στάθηκε η επίθεση του παρουσιαστή του ΑΝΤ1 στην αρχισυντάκτριά του, την οποία δεν δίστασε να βρίσει on air ενόσω είχαν μια συζήτηση με την ομάδα του στο «Πρωινό».

Ο Γαβαλάς έκανε απόλυτη ξεφτίλα την 70χρονη Βίσση

Νέα «καρφιά» από τον Γαβαλά στην 70χρονη Βίσση για...

Η Τούνη «βασίλισσα» των Airbnb στην Αθήνα

Η διάσημη influencer επένδυσε σε δύο ακίνητα στο κέντρο...

Τα γυρνάει ο σύντροφος της Μυρτώς – Τα μηνύματα τα ξημερώματα και η πρόσκληση στο μοιραίο δωμάτιο

Σε αντιφάσεις φαίνεται να πέφτει ο σύντροφος της αδικοχαμένης...

Η τρανς «Ολίβια» «σπάει» τη σιωπή της μέσα από τις φυλακές – Τι αποκαλύπτει για το μοιραίο βράδυ;

Η 23χρονη τρανς «Ολίβια» είναι το «κλειδί» στην υπόθεση θανάτου της Μυρτώς στην Κεφαλονιά.

Μάγδα Τσαγγάνη: Το οικονομικό αδιέξοδο μετά το χειρουργείο

Η Μάγδα Τσαγγάνη συνεχίζει να νοσηλεύεται, 13 ημέρες μετά...