Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

«Εύθυμη χήρα» στον τελικό ο Λ. Γαβαλάς

Ο Mr. LAK με το εκκεντρικό του look (φορούσε ημίψηλο καπέλο με βέλο) κατάφερε να κλέψει την παράσταση από τη νικήτρια Μορφούλα Ντώνα

Μεγαλύτερη χαρά και από τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ ένιωσε στον τελικό του «Dancing with the stars 5» η Μορφούλα Ντώνα, όπως δήλωσε μετά το τέλος του show. Η φετινή νικήτρια είχε για γούρι της στο στούντιο Κάπα τους γονείς της που είχαν έρθει από τα Γρεβενά προκειμένου να την εμψυχώσουν και να την υποστηρίξουν.

r4244rr2Αν και η τραγουδίστρια Ειρήνη Παπαδοπούλου έδωσε τον καλύτερο εαυτό της, η Μορφούλα -με παρτενέρ τον Ρίχαρντ- ήταν το φαβορί από την αρχή του «Dancing» και όπως τόνισε και στο «Πρωινό», σκέφτεται πλέον να απασχοληθεί επαγγελματικά με τον διαγωνιστικό χορό και να αξιοποιήσει έτσι την ευκαιρία που της δόθηκε, καθώς και την αναγνωρισιμότητα.

Με ημίψηλο καπέλο

Την πιο λαμπερή εμφάνισή της -αλλά και τα δάκρυά της- κράτησε για το φινάλε του show η Δούκισσα Νομικού που φόρεσε χρυσοκέντητη τουαλέτα της Σήλιας Κριθαριώτη. Οι φήμες θέλουν να αργεί το επόμενο «DWTS», άρα η συγκίνηση ήταν εύλογη για την όμορφη παρουσιάστρια. Παράλληλα, ο Λάκης Γαβαλάς μας αιφνιδίασε στιλιστικά ακόμη μια φορά, αφού εμφανίστηκε ως «εύθυμη χήρα» με ημίψηλο καπέλο με… βέλο και τεράστιο λουλούδι στο πέτο, αποδεικνύοντας ξανά ότι είναι fashion icon, όχι μάλιστα από τα συνηθισμένα, καθώς φαίνεται να μην… κωλώνει πουθενά.

Στον τελικό πάντως βρέθηκαν και οι παίκτες που πέρασαν φέτος από το παρκέ, αλλά και ο περσινός νικητής Ησαΐας Ματιάμπα που χόρεψε ντυμένος σαμουράι μαζί με την ντάμα του Μαρία Αντιμισάρη. Κι επειδή είναι ακομπλεξάριστος, φωτογραφήθηκε αγκαλιασμένος με την πρώην του συνεργάτη του, Μύρωνα Στρατή, τη Μαίρη Συνατσάκη.

Η εκρηκτική Νικολέτα Καρρά χόρεψε με άλλον παρτενέρ και όχι με τον Θοδωρή Παναγάκο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο χορευτής ήταν τραυματισμένος, αν και κάποιοι υποστηρίζουν ότι οι σχέσεις της ηθοποιού με τον δάσκαλο χορού δεν είναι οι καλύτερες. Τραυματισμένοι -γι’ αυτό μάλιστα κάθισαν στον πάγκο- ήταν επίσης η τραγουδίστρια Ελισάβετ Σπανού και ο ηθοποιός Χρήστος Σπανός, ενώ ο συνάδελφός του Θανάσης Βισκαδουράκης απουσίαζε από τον τελικό λόγω διπλής παράστασης στο θέατρο Κιβωτός.

Χαμόγελα στα παιδάκια

Η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι ότι σε προηγούμενους τελικούς του «Dancing with the stars» είχαμε δει έως και 40άρια στη θεαματικότητα, παρά το γεγονός ότι το δίδυμο των φιναλίστ δεν είχε εξαιρετικές επιδόσεις στον χορό. Η τηλεθέαση του φετινού τελικού έφτασε στο 28,6% στο σύνολο του κοινού, ενώ στις ηλικίες 15-44 το κοντέρ έδειξε 24,6%. Αυτός μπορεί να είναι και ο λόγος που ο 6ος κύκλος του show δεν θα μπει στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 τον ερχόμενο Οκτώβριο, αφού -όπως φάνηκε- το προϊόν έκανε σημαντική «κοιλιά» και κούρασε.

Ο ΑΝΤ1 ενδέχεται να βάλει στην άκρη για λίγο τη συγκεκριμένη παραγωγή και να την επαναφέρει ύστερα από εύλογο χρονικό διάστημα. Οπως κάθε φορά, έτσι και φέτος οι celebrities χόρεψαν για καλό σκοπό, στηρίζοντας το έργο του «Make a Wish – Κάνε μια ευχή Ελλάδος» και του σωματείου «Αλκυονίδες Κύπρου».

Ο χορός τους χάρισε το χαμόγελο σε παιδιά που το έχουν ανάγκη και στήριξε οικογένειες που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα.

Μαρία Ανδρέου  

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...