Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες...

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

«Next please» μόνο τα Σαββατοκύριακα

Τέλος η Αννίτα Πάνια τις καθημερινές από το ψυχαγωγικό...

Η Ναταλία ετοιμάζει εκπλήξεις για το «Secret song»

H Ναταλία θα δείξει τη δύναμή της! Ονόματα πρώτης...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της...

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Πόοοσο πάχυναν!

Γεωργούλης και Ξάφης έβαλαν κιλά και πέρασαν στην «κατηγορία» βαρέων βαρών

Αλέξη, τρως! Κι εσύ, Αργύρη… Εχει αρχίσει πλέον να φαίνεται πολύ! Δύο πάλαι ποτέ κομψοί και γυμνασμένοι ζεν πρεμιέ μάλλον το παράκαναν τους τελευταίους μήνες με τα γλυκά και τα σουβλάκια. Αποτέλεσμα; Ο Αλέξης Γεωργούλης και ο Αργύρης Ξάφης έβαλαν αρκετά παραπανίσια κιλά και τώρα… άντε να τα χάσουν!

Εχοντας συνειδητοποιήσει (προφανώς!) τον κίνδυνο που ελλοχεύει να καταταχθούν στην κατηγορία… βαρέων βαρών, ο Αλέξης ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της ζυγαριάς του, με τους δείκτες της να αγγίζουν σχεδόν τα 100 κιλά. «Μήπως πρέπει να το λάβω σοβαρά υπόψιν;» αναρωτήθηκε στο σχόλιο που πρόσθεσε από κάτω.

Οι fans του πάντως αποδείχτηκαν ιδιαίτερα γενναιόδωροι απέναντί του αλλά και χιουμορίστες. «Εγώ σε βρίσκω υπέροχο ακόμη και στα 100» έγραψε κάποια κοπέλα.

«Κράτησε την αναπνοή σου και ανέβα ξανά στη ζυγαριά» σχολίασε μία άλλη, με τον ηθοποιό να της απαντά: «Μάλλον χαρακτήρα πρέπει να κρατήσω».

Η αλλαγή στο βάρος του Γεωργούλη γίνεται εμφανής και στη σκηνή του Rex, όπου πρωταγωνιστεί αυτήν την εποχή στην παράσταση «Μυστικοί αρραβώνες». Ανθρωπος της «Espresso» που παρακολούθησε το θεατρικό έργο την προηγούμενη εβδομάδα κατέγραψε αρκετά σχόλια θεατών για τα παραπανίσια κιλά του ηθοποιού.

Ο ίδιος πάντως φαίνεται διατεθειμένος να βάλει τα δυνατά του για να επανέλθει στο φυσιολογικό βάρος του. Και φυσικά η αγαπημένη του Τόνια Σωτηροπούλου βρίσκεται στο πλευρό του έτοιμη να του δώσει διατροφικές συμβουλές και να… λιώσει μαζί του στον διάδρομο του γυμναστηρίου.

Να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο 40χρονος Αλέξης… πατάει τα 100 κιλά. Οπως έχει αποκαλύψει ο ίδιος, όταν πήγαινε γυμνάσιο, στη Λάρισα, ασχολείτο με την πάλη και είχε πάρει βάρος.

Αθλημα

Τότε όμως δεν παραπονιόταν γιατί αυτό τον εξυπηρετούσε στο άθλημά του. Τα… δύσκολα ήρθαν αργότερα.

Οταν μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη για να σπουδάσει στο Πολυτεχνείο ήταν 85 κιλά και μέσα σε δύο χρόνια άγγιξε τα 103. Τότε πήρε δραστικές αποφάσεις. Εκοψε τα γλυκά και το πρόχειρο φαγητό και ξεκίνησε να γυμνάζεται συστηματικά. Ε, μάλλον ήρθε η στιγμή να το κάνει ξανά.

Ο Αργύρης Ξάφης, από την άλλη μεριά, ξάφνιασε προχθές το βράδυ πολλούς θεατές με την πληθωρική εμφάνισή του στη σκηνή του θεάτρου Πόρτα.

Ο 38χρονος ηθοποιός και σκηνοθέτης πήρε μέρος ως guest star στο διαδραστικό σόου με θέμα τα μπουζούκια που παρουσιάζουν εκεί ο Σίμος Κακάλας και ο γιος της Φιλαρέτης Κομνηνού, Γιώργος Παπαγεωργίου. Μάλιστα, ούτε στη δική του περίπτωση έλειψαν τα σχόλια για την αύξηση στο βάρος του από κάποιους παρευρισκoμένους.

Ηλίας Μαραβέγιας 

Δείτε τις φωτογραφίες: 

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...