Selfιes με… έρωτα

Ο Γρηγόρης Γεωργιάδης, πρώην σύζυγος της νικήτριας του περσινού «The Voice», στην αγκαλιά της Κατερίνας Μηλιώτη

Νέος έρωτας για τον πρώην σύζυγο της νικήτριας του «Voice». O Γρηγόρης Γεωργίου, αθλητικός συντάκτης και παρουσιαστής του κυπριακού καναλιού Cy sports, ο οποίος μάλιστα από τον γάμο του με τη Μαρία-Ελενα Κυριάκου έχει αποκτήσει τρεις γιους, εδώ και λίγο καιρό είναι ζευγάρι με την Κατερίνα Μηλιώτη, δημοσιογράφο και παρουσιάστρια στο ΡΙΚ, η οποία είναι επίσης διαζευγμένη και μητέρα ενός αγοριού.

Το ειδύλλιο έκαναν γνωστό οι ίδιοι οι ερωτευμένοι ανεβάζοντας στο διαδίκτυο φωτογραφίες τους που τους δείχνουν σε στιγμές ευτυχίας. Να πούμε ότι ο Γρηγόρης Γρηγορίου συνεχίζει να διατηρεί στενές σχέσεις με την πρώην σύζυγό του, αφού τα παιδιά τους είναι πάντα ο κοινός παρανομαστής.

Η αλήθεια είναι πως την περίοδο που η Μαρία-Ελένη συμμετείχε στο talent show του ΑΝΤ1 εκείνος τη στήριζε με αναρτήσεις του στο διαδίκτυο, γράφοντας «θα τη βοηθήσω με τον δικό μου τρόπο να πάει με σεμνότητα στην κορυφή, γιατί πραγματικά το αξίζει. Μπορεί να είμαστε χωρισμένοι, αλλά αυτό που πρέπει τώρα είναι να είμαστε όλη η οικογένεια ενωμένη και θα τη στηρίξουμε μέχρι το τέλος για να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα».

Οι προτάσεις

Πριν από λίγες μέρες όμως η τραγουδίστρια σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Μία» και με αφορμή το γεγονός ότι θα πάρει μέρος στον ελληνικό τελικό της Eurovision, αποκάλυψε ότι είχε προτάσεις από τη Μιμή Ντενίση να εμφανιστεί στην παράσταση «Σμύρνη μου αγαπημένη» και από ιδιοκτήτες νυχτερινών κέντρων, ωστόσο αρνήθηκε. «Είναι δύσκολο να φέρω τα παιδιά στην Ελλάδα. Είναι και ο μπαμπάς τους, που τους θέλει εκεί κοντά. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να τους μεταφέρω. Μόνο αν πάρω την έγκρισή του θα το κάνω» τόνισε η πρώτη νικήτρια του «Voice».

Η Μαρία-Ελενα Κυριάκου είναι ανάμεσα στους πέντε υποψηφίους για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στον 60ό διαγωνισμό της Eurovision, που φέτος θα διεξαχθεί στη Βιένη.

Η Κύπρια τραγουδίστρια, η οποία θα συμμετάσχει στον ελληνικό τελικό που θα πραγματοποιηθεί στις 6 Μαρτίου ερμηνεύοντας μια αγγλόφωνη μπαλάντα, για τη συμμετοχή της στη Eurovision, στην ίδια συνέντευξή της, δήλωσε τα εξής: «Οταν έβλεπα τη Eurovision, με έπιανε ταχυκαρδία κι έλεγα “Θεέ μου, ας βρεθώ κι εγώ σ’ αυτή τη σκηνή!”. Νιώθω ότι όλα αυτά είναι ένα ψέμα, δεν έχω ακόμη πιστέψει ότι βρίσκομαι τόσο κοντά σ’ αυτό το όνειρο. Είναι δύσκολες οι εποχές για τον διαγωνισμό, αλλά είμαι προετοιμασμένη».

Οσο για την Κατερίνα Μηλιώτη, η οποία μέχρι τώρα διατηρούσε χαμηλό προφίλ στα ερωτικά της; «Ο έρωτάς της με τον Γρηγόρη είναι τόσο δυνατός που δεν θα μπορούσε να κρυφτεί. Γι’ αυτό, από το να γίνει γνωστός από τρίτους, η ίδια και ο καλός της αποφάσισαν να τον δημοσιοποιήσουν κι έτσι να κλείσουν τα στόματα εκείνων που ενδεχομένως αναρωτιόνταν τι τρέχει μεταξύ τους» λέει στην «Espresso» άτομο από το στενό περιβάλλον της γοητευτικής παρουσιάστριας.

Αλκίνοος Μπουνιάς

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο πατέρας της Μυρτώς ρίχνει ευθύνες στη μητέρα της – Τα μηνύματα τα ξημερώματα που δεν έμαθε ποτέ εκείνος

Ο πατέρας της άτυχης 19χρονης που έχασε τη ζωή της στην Κεφαλονιά μίλησε στην εκπομπή «Το πρωινό» για τα μηνύματα που αντάλλαξε η κόρη με τη σύζυγό του και δεν το γνώριζε.

Διαζύγιο και στα πορτοφόλια για γνωστό ζευγάρι της σόουμπιζ

Παρά τις προσπάθειες για ένα πολιτισμένο διαζύγιο χάριν των τεσσάρων παιδιών τους, οι φήμες για «ασυμφωνία χαρακτήρων» και η απομάκρυνσή τους από τα κοινά οικονομικά συμφέροντα δείχνουν ότι ο δρόμος της επιστροφής έχει κλείσει οριστικά.

Ο Γαβαλάς έκανε απόλυτη ξεφτίλα την 70χρονη Βίσση

Νέα «καρφιά» από τον Γαβαλά στην 70χρονη Βίσση για...

Λιάγκας σε TV αμόκ – Χαμός στα social μετά το βρίσιμο του παρουσιαστή στην αρχισυντάκτρια της εκπομπής

«Αστραψαν και βρόντηξαν» οι χρήστες του διαδικτύου κατά του Γιώργου Λιάγκα! Αφορμή στάθηκε η επίθεση του παρουσιαστή του ΑΝΤ1 στην αρχισυντάκτριά του, την οποία δεν δίστασε να βρίσει on air ενόσω είχαν μια συζήτηση με την ομάδα του στο «Πρωινό».

Σπάνια δημόσια έξοδος Έλληνα ηθοποιού με την όμορφη σύζυγό του

«Με την σύζυγό μου είμαστε και μαζί από τότε που ξεκίνησα, οπότε είναι δίπλα μου σε όλη την πορεία»

Η Τούνη «βασίλισσα» των Airbnb στην Αθήνα

Η διάσημη influencer επένδυσε σε δύο ακίνητα στο κέντρο...

Η εστεμμένη μαστροπός της Μυκόνου – Ρεπορτάζ «φωτιά» για το κύκλωμα με τα «goal girls»

Μια εντυπωσιακή γυναίκα, η οποία στο παρελθόν είχε χαράξει...

Η τρανς «Ολίβια» «σπάει» τη σιωπή της μέσα από τις φυλακές – Τι αποκαλύπτει για το μοιραίο βράδυ;

Η 23χρονη τρανς «Ολίβια» είναι το «κλειδί» στην υπόθεση θανάτου της Μυρτώς στην Κεφαλονιά.