Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η εμφάνιση της συντρόφου του Μπέζος στο δείπνο του Μπάιντεν στον...

Τους βγήκαν τα μάτια στον Λευκό Οίκο όταν στο...

Κάτι τρέχει με τους Μπίμπερ

Μπήκε τέλος στον γάμο της Χέιλι Μπίμπερ και του...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Όλοι περιμένουν με αγωνία την απόφαση που θα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

«Ο Βαγγέλης είναι καλά και θα βρεθεί»

Οι νέες μαρτυρίες που αναφέρουν ότι ο νεαρός έχει θεαθεί σε περιοχές της Αθήνας και η έκκληση Τσούκαλη

Σε Γιάννενα και Αθήνα εξακολουθούν να επικεντρώνονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του Βαγγέλη Γιακουμάκη από το Ρέθυμνο, ο οποίος αγνοείται από τις 6 Φεβρουαρίου. Οι πληροφορίες που δίνουν ελπίδα στους γονείς του 20χρονου σπουδαστή της Γαλακτοκομικής Σχολής στον Κατσικά Ιωαννίνων για την τύχη του είναι πλέον πάρα πολλές. Νέες μαρτυρίες αναφέρουν ότι έχει θεαθεί σε διάφορες περιοχές της Αθήνας, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχουν οδηγήσει πουθενά.

«Τόσο εγώ και ο συνεργάτης μου Φώντας Βρόσγος όσο και οι αστυνομικοί ελέγχουμε κάθε πληροφορία. Η τελευταία τον ήθελε να βρίσκεται στον Πειραιά. r34fegerhth 2Μια κυρία μάς είπε ότι τον είδε έξω από τον σταθμό του Ηλεκτρικού να ζητεί από τους πολίτες να του δώσουν χρήματα για να βγάλει εισιτήριο. Βρεθήκαμε εκεί, αλλά δεν βγήκε κάτι» δηλώνει στην «Espresso» ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης και προσθέτει: «Εξετάσαμε άλλη μία μαρτυρία, ότι εθεάθη σε ένα καφέ στο κέντρο της Αθήνας».

Οπως περιγράφει χαρακτηριστικά ο κ. Τσούκαλης, οι πληροφορίες χωρίζονται πια σε τρεις κατηγορίες: «Η πρώτη αφορά ανθρώπους που όντως έχουν δει κάποιον νεαρό που μοιάζει στον Βαγγέλη ή γνωρίζουν κάτι. Η δεύτερη κατηγορία αφορά κακοπροαίρετους που αποπροσανατολίζουν την έρευνα και η τρίτη αυτούς που δήθεν θέλουν να φανούν χρήσιμοι με οποιοδήποτε τρόπο και λένε διάφορα αστήρικτα. Ερευνούμε τα πάντα, ωστόσο είναι δύσκολο». Πάντως, ο Γιώργος Τσούκαλης έκανε μία ακόμη φορά έκκληση προς όλους όσοι γνωρίζουν κάτι να μιλήσουν – έστω και τώρα. «Επιτέλους, ας ανοίξουν τα στόματα. Υπάρχουν κάποιοι που ξέρουν και δεν μιλούν, είτε γιατί φοβούνται είτε γιατί δεν έχουν συνειδητοποιήσει ότι αυτό μπορεί να είχε συμβεί και σε αυτούς» λέει και συνεχίζει: «Για το τι έχει συμβεί στον Βαγγέλη δεν μπορώ να έχω ξεκάθαρη άποψη. Εκτιμώ ότι το παιδί είναι καλά και θα βρεθεί! Αλλωστε οι αστυνομικές Αρχές κάνουν εξαίρετη δουλειά και είναι από την πρώτη στιγμή πάνω στην υπόθεση. Ο,τι και να έχει συμβεί, ο γρίφος θα λυθεί σύντομα».

Την ίδια στιγμή στη Γαλακτοκομική Σχολή έχουν γίνει ανώνυμα απειλητικά τηλεφωνήματα, για τα οποία ενημερώθηκε ο εισαγγελέας. Η ΕΔΕ που ξεκίνησε για να διαπιστωθεί αν ο νεαρός σπουδαστής έπεσε θύμα ενδοσχολικής βίας βρίσκεται σε εξέλιξη. Μάλιστα αναμένεται την Παρασκευή, πέρα από το προσωπικό, να κληθούν και σπουδαστές να καταθέσουν.

Γιούλη Σταρίδα 

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

«TV Queens» στο Open με Χριστίνα Λαμπίρη

Η Χριστίνα Λαμπίρη θα γίνει τηλεοπτική δασκάλα; Ετσι θα...