Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Ιδού η σπείρα Γεωργιανών

Η Ελληνική Αστυνομία έδωσε χθες στη δημοσιότητα τα στοιχεία της συμμορίας που λήστευε ανυποψίαστους ηλικιωμένους

Τα πλήρη στοιχεία και τις φωτογραφίες των μελών της αδίστακτης συμμορίας των Γεωργιανών που υπό την καθοδήγηση του ολυμπιονίκη παλαιστή Αβτανδίλ Ξανθόπουλου λήστευε με τη βοήθεια οικιακών βοηθών ανυποψίαστους ηλικιωμένους έδωσε χθες στη δημοσιότητα η Ελληνική Αστυνομία, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

Πρόκειται για δέκα άτομα, ανάμεσά τους και το άλλοτε «χρυσό παιδί» της πάλης και σημαιοφόρος του Πολεμικού Ναυτικού.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., μέλη της σπείρας είναι οι: Ξανθόπουλος Αβτανδίλ του Γεωργίου και της Τσιάλα που γεννήθηκε το 1971 στη Γεωργία, OGANESIAN TIGRAN του MARAD και της TAMARA, που γεννήθηκε το 1973 στην Ουκρανία, ARSENIDZE ή GAGNIDZE MAMUKA ή LEVAN του ALEXANDRE ή GEORGIOUS και της MAGULI ή LEILA, που γεννήθηκε το 1967 ή το 1968 στη Γεωργία, AKHALADZE AMIRAN του ZINA και της VAZA, που γεννήθηκε το 1959 στη Γεωργία, NATSVLISHVILI ή KOBALIA KAKHABER ή KAKHA του ΒΕΝΟ και της TAVELA, που γεννήθηκε το 1973 στη Γεωργία, KOBALAVA ή KOKIASHVILI GOGITA ή GIORGI του ETERI ή RAOULI και της AMIRAN ή NARGIZA, που γεννήθηκε το 1975 στη Γεωργία, καθώς και τις οικιακές βοηθοί UGULAVA LELA του DAVIT και της NINO, που γεννήθηκε το 1981 στη Γεωργία, AKHALADZE TAMARA του GRIGOR και της VERA, που γεννήθηκε το 1959 στη Γεωργία, KOBIDZE KHATUNA του VAKHTANGI και της MARINA, που γεννήθηκε το 1977 στη Γεωργία και KUBLASHIVILI MADONA του AMIRANI και της LILI, που γεννήθηκε το 1978 στη Γεωργία.

Σύμφωνα με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί για την υπόθεση, ο αθλητής και οι συνεργοί του έβαζαν τις τέσσερις γυναίκες από τη Γεωργία να παρουσιάζονται στους ηλικιωμένους ως οικιακές βοηθοί ή νοσοκόμες.

Οι γυναίκες, αφού κέρδιζαν την εμπιστοσύνη των υποψήφιων θυμάτων, παρείχαν πληροφόρηση εκ των έσω στα υπόλοιπα μέλη της σπείρας για την οικονομική και οικογενειακή κατάστασή τους.

Στη συνέχεια, έριχναν υπνωτικό στο φαγητό των ηλικιωμένων και άνοιγαν την πόρτα στους συνεργούς τους, που έκαναν φύλλο και φτερό τα σπίτια τους. Η σπείρα κατηγορείται για τουλάχιστον εννέα διαρρήξεις και ληστείες.

Ξανθόπουλος: Από το βάθρο των νικητών και τα μετάλλια κατέληξε στη φυλακή234trw34rwerf

Ο Αβτανδίλ Ξανθόπουλος, που κατέκτησε την 5η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ, εμφανίζεται ως ο αρχηγός της σπείρας που εισέβαλε σε σπίτια ανυποψίαστων ηλικιωμένων και τους λήστευε. Ο αθλητής που γεννήθηκε στη Γεωργία ήρθε στη χώρα μας το 1993 και σύντομα άρχισε προπονήσεις σε τοπικό σωματείο.

Γρήγορα χάρη στις επιδόσεις του κατάφερε και μπήκε στην εθνική μας ομάδα. Δύο φορές κατετάγη 4ος στις βαριές κατηγορίες τόσο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 1999 όσο και στο Ευρωπαϊκό του 2000. Το 2000 η αθλητική καριέρα του απογειώθηκε, καθώς κατέκτησε την 5η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ. Ακολουθούν το χρυσό μετάλλιο στους Μεσογειακούς Αγώνες του 2001, η 4η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ελεύθερης Πάλης το 2002 στην Τεχεράνη και το χάλκινο μετάλλιο στους Μεσογειακούς Αγώνες του 2005.

Γιούλη Σταρίδα 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...