Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μαριάντα Πιερίδη: Ερωτικό ταξιδάκι στο Λονδίνο

Απόδραση στο Λονδίνο με το νέο της αμόρε για...

Ο ντελιβεράς που είχε αφοδεύσει σε ασανσέρ και πασάλειψε τους τοίχους μονοκατοικίας...

Δεν έχουν περάσει παρά μόνο δυόμισι μήνες από εκείνο...

Ένοχος για βιασμό ο Ηλίας Μίχος – Αθώα η μητέρα της 12χρονης...

Ένοχο έκρινε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο τον Ηλία Μίχο...

H Mαριαγάπη του «GNTM» μίλησε για την περιπέτεια με τον καρκίνο του...

Η Μαριαγάπη Ξυπολιά αποκάλυψε πως πρόλαβε τον καρκίνο του...

Η Ι. Πηλιχού σε ερωτικό τρίγωνο

Οι μεταμορφώσεις της γνωστής ηθοποιού και τα τρελά μπερδέματα στη νέα κινηματογραφική ταινία «Amore Mio»

Μπλεγμένη σε ένα παράξενο ερωτικό τρίγωνο είναι η Ιωάννα Πηλιχού. Δεν μιλάμε για την περιπέτεια στην οποία μπήκε, όταν κάποιοι την ήθελαν να έχει γίνει το «τρίτο πρόσωπο» ανάμεσα στον Μάκη Τσούφη -τον αρραβωνιαστικό της- και την πρώην σύζυγό του, αλλά για εκείνη f3 21που θα ζήσει στον κινηματογράφο.
Η ταλαντούχα ηθοποιός θα ανακαλύψει ως Μαρίνα ότι μοιράζεται τη σύντροφό της Κατερίνα (Ελίνα Μάλαμα) με τον Ακη (Λεωνίδας Καλφαγιάννης). Σύμφωνα με το σενάριο της Ελενας Σολωμού και του Κωστή Παπαδόπουλου για τη νέα ταινία του Χρήστου Δήμα «Amore Mio», η Ιωάννα θα αναγκαστεί να δώσει «μάχη» με τον συγκάτοικο και φίλο της Λεωνίδα, ώστε να διεκδικήσει την αγάπη της όμορφης κοπέλας, αφού εκείνη δεν δείχνει καμία διάθεση να επιλέξει κάποιον από τους δύο.

Ολα αυτά συμβαίνουν στον κινηματογραφικό χαρακτήρα της Πηλιχού. Στην πραγματικότητα όμως; Η ηθοποιός δίνει απάντηση-μήνυμα προς πολλές κατευθύνσεις.

Η διεκδίκηση

«Οχι, δεν θα μπορούσα να διεκδικήσω κάποιον, γιατί η διεκδίκηση απέχει πολύ από την ιδιοσυγκρασία μου! Είμαι της άποψης ότι αν χρειάζεται να διεκδικήσεις έναν άνθρωπο, τότε ευθύς εξαρχής δεν έχει νόημα να μπεις σε μια τέτοια ιστορία, γιατί αυτός ο άνθρωπος δεν είναι ολοκληρωτικά αφοσιωμένος και προσανατολισμένος σε εσένα» λέει με νόημα.

f2 37Θυμίζουμε ότι, σύμφωνα με τις δηλώσεις της της Ιωάννας, η σχέση της -έφτασε στον αρραβώνα- με τον σκηνοθέτη, μοντέρ και φωτογράφο άρχισε όταν εκείνος είχε χωρίσει από την πρώην σύζυγό του. Πάντως ο ρόλος της Ιωάννας έχει κι άλλη μία ιδιαιτερότητα. «Πέρα από το ότι μπαίνει στη διαδικασία να ανταγωνίζεται τον κολλητό της φίλο για μια σχέση, η συγκεκριμένη σχέση είναι με γυναίκα! Αυτομάτως τα δεδομένα λοιπόν είναι πολύπλοκα και με νέες προσλαμβάνουσες για εμένα!» δηλώνει η ηθοποιός.

Αυτό που θα απολαύσουν οι θεατές ωστόσο είναι οι μεταμορφώσεις της Πηλιχού, αφού στο φιλμ δεν αφήνει το look της σε ησυχία! Πότε τη βλέπουμε ξανθό disco girl, πότε με φούξια ανταύγειες και πότε μελαχρινή χίπισσα.
Η ταινία θα κάνει επίσημη πρεμιέρα την Πέμπτη 19 Μαρτίου.


Στο κρεβάτι με τον Φάνη Μουρατίδη η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου στο κρεβάτι με άλλον άντρα! Τι κι αν έχει σχέση με τον συνάδελφό της Πάνο Βλάχο; Η όμορφη ηθοποιός φορώντας καυτά κόκκινα εσώρουχα πέφτει στο κρεβάτι με τον Φάνη Μουρατίδη, τον οποίο mg 8262διεκδικεί στενά από τη σύζυγό του! Και αυτά συμβαίνουν στο «Amore mio».
Η Ιωάννα υποδύεται την Εύα, μια παίκτρια-αστέρι του βόλεϊ, η οποία έχει προπονητή τον Πάνο, δηλαδή τον Φάνη Μουρατίδη. Εκείνος και η γυναίκα του η Μαρία (Μυρτώ Αλικάκη) έχουν μόλις γίνει γονείς ενός αξιολάτρευτου κοριτσιού, όμως η αποχή από το σεξ για πολλούς μήνες έχει κάνει τον προπονητή ιδιαίτερα ευάλωτο στα κάλλη της Εύας.

Η κοπέλα είναι αρκετά χρόνια ερωτευμένη μαζί του, γι’ αυτό δεν υπολογίζει τίποτα μπροστά στον στόχο της: να γίνει ο Πάνος δικός της.
Στις φωτογραφίες για το promo του φιλμ αποκαλύπτεται πως η όμορφη κοπέλα πετυχαίνει τελικά να ρίξει στο κρεβάτι τον coach της, τον οποίο βλέπουμε τυλιγμένο στο μπουρνούζι του.

Τεριάννα Παππά

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...