Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Σε ειδικό χώρο και κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ο φονιάς της...

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας μεταφέρθηκε, χθες το μεσημέρι,...

Νίκος Χρηστίδης: Ο παρ’ ολίγον βιασμός του από πασίγνωστο make-up artist και...

Την ώρα που το κίνημα #MeToo βρίσκεται ξανά στην...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 16 Απριλίου

ΚΡΙΟΣΙσως να είναι η πρώτη φορά που θα δείτε...

Σαββατοκύριακο 14-15 Μαρτίου 2015

ΙΧΘΥΕΣ: Αν περιορίσετε την εριστική διάθεση που έχετε τις περισσότερες φορές, θα αισθανθείτε την ένταση του έρωτα και τη φρεσκάδα που μπορεί να σας δώσει μια ανανεωμένη σχέση. Το καυτό σεξαπίλ σας και ο έκδηλος ερωτισμός σας θα…

ΚΡΙΟΣ: Ακολουθήστε ένα πιο υγιεινό μοντέλο ζωής. Αν έχετε την τάση να πίνετε, προσπαθήστε όχι απλώς να τη μειώσετε, αλλά να την αποφύγετε εντελώς, καθώς η ευαισθησία σας στο συκώτι δεν επιτρέπει καθόλου κατανάλωση αλκοόλ. Φροντίστε να είστε εμφανίσιμοι και υγιείς για να βοηθήσετε τον εαυτό σας να αφήνει πίσω του καλές εντυπώσεις. Για να προβληθεί σωστά η εσωτερική σας ομορφιά θα πρέπει να την προβάλλετε με σωστή επικοινωνία, ώστε να έχετε το πράσινο φως για κατακτήσεις που πάντα επιθυμούσατε. Δώστε μεγαλύτερη έμφαση στα επαγγελματικά σας ζητήματα και κατ’ επέκταση στα οικονομικά. Εχει έρθει η ώρα των αλλαγών και ο μήνας από μόνος του θα σας ωθήσει σε εφαρμογές. Σπουδαίο ρόλο θα παίξουν οι σωστές διασυνδέσεις, αφού το ζητούμενό σας είναι να ανεβείτε ψηλότερα στην ιεραρχία.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην έχετε καμία αμφιβολία πως θα έχετε άφθονες ευκαιρίες στον ερωτικό και τον επαγγελματικό τομέα. Η αποδοχή που θα εισπράττετε από τους άλλους θα είναι μεγάλη, γι’ αυτό καλό είναι να έχετε τον νου σας σε εκείνους που μπορεί να θελήσουν να σας εκμεταλλευτούν, ώστε αν τυχόν προκύψουν προβλήματα σε μεταγενέστερο επίπεδο, να μπορέσετε να τα ξεπεράσετε. Η ικανότητά σας να δημιουργείτε καινούργιες φιλίες θα σας βοηθήσει να γνωρίσετε σημαντικά άτομα και όσοι βρίσκονται κοντά σας θα αισθάνονται όμορφα. Οσοι είστε ακόμα αδέσμευτοι θα βοηθηθείτε να κάνετε ώριμες και αληθινές σχέσεις που θα σας ωθήσουν να γίνετε πιο πρόθυμοι να επενδύσετε σε μια μόνιμη σχέση και να δουλέψετε σταθερά πάνω σε αυτή. Το πλανητικό σκηνικό ευνοεί τις σοβαρές προθέσεις και όχι τις επιφανειακές και εφήμερες δραστηριότητες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι δεσμευμένοι θα έχετε σημαντικές ευκαιρίες να αναβαθμίσετε την ποιότητα της σχέσης της με τον σύντροφό σας. Αν αισθανθείτε κάποια στιγμή την επιθυμία για ανανέωση, αλλαγή και περισσότερη ατομική ελευθερία, μην κάνετε το λάθος να τις ψάξετε δεξιά και αριστερά, αλλά αναζητήστε αυτά τα στοιχεία μέσα στην ίδια τη σχέση σας και καλλιεργήστε την επαφή με τον σύντροφό σας, ώστε αυτή να γίνει πιο ελεύθερη, ειλικρινής και φιλική. Οι συνθήκες στην ερωτική σας ζωή θα γίνουν πιο σταθερές, οπότε δεν θα πρέπει να δώσετε βαρύτητα στις παρεξηγήσεις και στις διαφορές που θα προκύψουν με τον σύντροφό σας. Ο έντονος ερωτισμός μαγνητισμός σας θα λειτουργήσει θετικά βοηθώντας να μονιμοποιηθεί μια κατάσταση που ήδη υπάρχει. Πολλές νέες παραστάσεις θα ανανεώσουν τη συναισθηματική σας ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ισως κάποιες οικογενειακές καταστάσεις να έχουν αρνητικό αντίκτυπο στην προσωπική σας ζωή, όμως στο χέρι σας είναι να ξεπεράσετε όσο πιο γρήγορα μπορείτε τις αντιπαραθέσεις που θα προκύψουν, πριν προλάβουν να κλονίσουν τη σχέση σας με τον σύντροφό σας. Τολμήστε να αναλάβετε κάποιες σημαντικές πρωτοβουλίες που από καιρό θέλατε να πάρετε, αλλά διστάζατε. Προσθέστε στη σχέση σας περισσότερη ειλικρίνεια, αυθορμητισμό και συντροφικότητα. Το έδαφος θα γίνει πιο γόνιμο, ακόμα κι αν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις σας θα πρέπει προσωρινά να σας απομακρύνουν από τον σύντροφό σας. Η γενναιοδωρία σας απέναντί του θα έχει ως αποτέλεσμα να εισπράξετε τα ανάλογα από εκείνον. Να θυμάστε μόνο πως είναι απαραίτητο να κρατήσετε ανεπηρέαστη τη σχέση σας από τα καθημερινά προβλήματα και υποχρεώσεις.

ΛΕΩΝ: Η βαθιά συναισθηματική φύση σας θα δοκιμαστεί έντονα από τις παράξενες συμπτώσεις και, όπως φαίνεται, τα γεγονότα θα σας αιφνιδιάσουν. Δείξτε σθένος ψυχής, επιμονή στους σκοπούς σας και καλλιεργήστε περισσότερο την ελπίδα και τη θετική σκέψη. Προσπαθήστε να προσαρμοστείτε ακόμη και σε καταστάσεις που δεν σας αρέσουν ή δεν σας κάνουν να νιώθετε άνετα. Διώξτε την ανασφάλεια που νιώθετε επειδή δεν έχετε τις αποδείξεις που ηθικά χρειάζεστε από τη συμπεριφορά του ερωτικού σας συντρόφου. Λάβετε υπόψη σας ότι το άγχος δεν οδηγεί πουθενά και επιδιώξετε τάχιστα την οργάνωση του χρόνου σας σε ό,τι αφορά τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες, η πορεία των οποίων θα κάποια στιγμή θα διαφοροποιηθεί. Θα ακούσετε διάφορα για ανθρώπους που γνωρίζετε και θα ζήσετε συμβάντα που θα σας προκαλέσουν έκπληξη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην απογοητεύσετε με τη συμπεριφορά σας φίλους και συνεργάτες. Αμυνθείτε σθεναρά απέναντι σε εχθρούς και ανταγωνιστές. Προστατεύστε τον εαυτό σας και τον ψυχικό σας κόσμο από «ελεύθερους σκοπευτές» και αμέσως μετά φροντίστε για την ασφάλεια της καριέρας σας. Οι περισσότεροι από εσάς θα δεχτείτε εξωτερικούς επηρεασμούς που θα σας ωθήσουν στη ματαίωση κάποιου σχεδίου. Απομονωθείτε προκειμένου να βρείτε λύσεις σε ό,τι σας απασχολεί, αλλά και για να κάνετε έναν απολογισμό ζωής. Στις δύσκολες στιγμές γίνετε πιο διαλλακτικοί αποφεύγοντας το εριστικό πνεύμα και κάθε είδους υπερβολή. Δεχτείτε τις αλλαγές που θα γίνουν χωρίς να γίνεστε καχύποπτοι και προσαρμοστείτε σε αυτές όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Θα ανανεωθεί η ζωή σας, αλλά δεν πρέπει να αγνοήσετε τις υποδείξεις του ενστίκτου σας και την έμπνευσή σας.

ΖΥΓΟΣ: Προσεγγίστε ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν στην πρόοδό σας κάνοντας συζητήσεις, γνωριμίες και επαφές. Οι ιδέες και οι προτάσεις τους θα σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε αρκετά από τα σχέδιά σας. Θα αναγκαστείτε να αναθεωρήσετε πολλά πράγματα που σας απασχολούν και να βρείτε νέο τρόπο έκφρασης ή επιλογής σε όλη την γκάμα των σχέσεών σας. Παρεξηγήσεις και αντιθέσεις με άτομα της οικογένειας και αγαπημένα πρόσωπα θα πρέπει να απουσιάσουν, γιατί διαφορετικά θα νιώσετε μόνοι και απογοητευμένοι. Αποφύγετε τις σπασμωδικές κινήσεις στις ενέργειές σας, ειδικά αν έχετε κατά νου να κάνετε επίσημες συμφωνίες. Μια σχετική ασάφεια θα υπάρχει και στις επαγγελματικές σχέσεις σας, οπότε οργανωθείτε, τακτοποιήστε εκκρεμότητες και φανείτε προνοητικοί. Επεξεργαστείτε τις σχέσεις σας κάνοντας μια καλή αρχή για να ξορκίσετε τις δυσκολίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δείξτε σοβαρότητα και να θυμάστε πως για ό,τι συμβαίνει δεν υπάρχει μόνο ένας υπαίτιος, οπότε ο καθένας θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του. Μάθετε να στέκεστε στα πόδια σας, χωρίς να περιμένετε οπωσδήποτε βοήθεια από τους άλλους. Απαιτείται να αποκτήσετε ελευθερία κινήσεων και επιλογών. Ομως μην το κάνετε με αντιδραστικό και επαναστατικό τρόπο και μάλιστα χωρίς λόγο, αλλά αφού αποδείξετε ότι ξέρετε τι θέλετε και τι περιμένετε. Οι οποιεσδήποτε αλλαγές σάς προκαλούν έντονο στρες και αβεβαιότητα, όμως μην πέφτετε ψυχολογικά, αφού έχετε την προδιάθεση να βελτιώσετε τη ζωή σας. Με δυναμική αντιμετώπιση θα ενεργοποιήσετε την αδρεναλίνη στο σώμα σας. Προσέξτε μόνο να μην αναλώνετε εδώ κι εκεί, αλλά να τη διοχετεύσετε συνειδητά για την ανανέωσή σας. Συνδυάστε τις ιδέες σας με τις συμβουλές και προτάσεις φίλων για να απογειώσετε τη διάθεσή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οποιες αλλαγές προβλέπονται στον εργασιακό τομέα θα γίνουν περισσότερο επειδή πρόκειται να αλλάξετε τη στάση σας απέναντι στα επαγγελματικά θέματα. Εκμεταλλευτείτε κάποιες ευκαιρίες και κατ’ επέκταση τοποθετηθείτε σωστότερα απέναντι στις δυνατότητες αναβάθμισης. Στον οικονομικό τομέα θα συνεχίσετε να είστε αγχωμένοι από ορισμένα εμπόδια που σας κουράζουν και δεν σταματούν να εμφανίζονται. Ενεργήστε με πρωτοτυπία και με σωστές διασυνδέσεις. Δώστε μεγαλύτερη προσοχή και σημασία στις επαφές με τους συνεργάτες σας, ακόμα και σε αυτούς που σας αντιμετωπίζουν με φθόνο. Ο τομέας της τύχης σάς καλεί να κάνετε αλλαγές, καθώς η προσωπική σας ζωή σας θυμίζει να ξεπεράσετε κάποιες ιδέες και να ακολουθήσετε τις εσωτερικές σας ανάγκες. Μερικές αρχές σας είναι αναχρονιστικές και κάποιες άλλες τις έχετε προδώσει από συμφέρον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πάρτε τις τελικές αποφάσεις σας εντοπίζοντας τις θετικές και τις αρνητικές πλευρές, ώστε να πάρουν τέλος τα πειράματα που κάνετε με εναλλακτικές στρατηγικές και να καταγράψετε τα αποτελέσματα με ακρίβεια. Για αρκετά μεγάλο διάστημα ενεργούσατε σύμφωνα με τα πρέπει της ερωτικής και συντροφικής ζωής σας, όμως το μεγάλο ερώτημα που είχατε, αν και ο σύντροφός σας κάνει το ίδιο, παραμένει. Ανακαλύψτε αν μιλάτε την ίδια γλώσσα με το έτερόν σας ήμισυ. Κάντε τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα, ώστε να μπορέσει να προσαρμοστεί ο ένας στους νόμους του άλλου. Είναι απαραίτητη ανάγκη να ισορροπήσετε για να μην κάνετε το λάθος να ανοίξετε για αλλού τα πανιά σας, ενώ η σχέση σας έχει ακόμα πορεία μπροστά της. Εμβαθύνετε ο καθένας χωριστά και μετά και οι δυο μαζί στις ερωτικές προδιαγραφές της σχέσης σας και στις αντιλήψεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ακόμα κι αν υπάρξουν κάποιες απογοητεύσεις που θα προκαλέσουν ένα συναισθηματικό κενό, επιβάλλεται ένα πιο λογικό μοντέλο προσέγγισης. Η ωριμότητα της επαφής χωρίς πείσματα και εγωισμούς θα σας δείξει τι ακριβώς συμβαίνει και θα ανακουφιστείτε. Οι ευθύνες επί των εξελίξεων θα διαμοιραστούν δίκαια και η ερωτική ζωή σας θα αρχίσει να βελτιώνεται με έναν ανανεωτικό τρόπο. Εξυπηρετήστε τις βασικές ανάγκες σας περιφρουρώντας τη σχέση σας με τον σύντροφό σας από εξωτερικούς παράγοντες. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου διανύετε εύθραυστη εποχή στα ερωτικά σας θέματα. Εχετε την ανάγκη να σας αγαπούν και να σας προσφέρονται, αλλά δεν έχετε την υπομονή και την ανοχή που απαιτούνται για μια νέα ερωτική ιστορία. Αφήστε τον εαυτό σας να κάνει μια νέα γνωριμία και ζήστε κάτι ξεχωριστό που ακόμα κι αν δεν είναι μόνιμο, θα είναι θετικό ως εμπειρία.

ΙΧΘΥΕΣ: Αν περιορίσετε την εριστική διάθεση που έχετε τις περισσότερες φορές, θα αισθανθείτε την ένταση του έρωτα και τη φρεσκάδα που μπορεί να σας δώσει μια ανανεωμένη σχέση. Το καυτό σεξαπίλ σας και ο έκδηλος ερωτισμός σας θα καίνε καρδιές, ενώ δεν αποκλείεται ο συγκλονιστικός έρωτας που θα ζήσετε να καταλήξει σε μια σχέση ζωής. Επιδιώξτε να γεφυρώσετε μέσα από συζητήσεις, προσωπικές ή φιλικές, τυχόν διαφορές, χωρίς όμως να χάσετε τον αισθησιασμό και τη γοητεία σας. Δείτε με σοβαρότητα ένα φλερτ που θα προκύψει, όμως μην το επιδιώξετε μόνο και μόνο για να μην έχετε μοναξιά. Η αισιοδοξία σας θα ανέβει σημαντικά και οι προτάσεις για συνεργασίες εκτός από πολλές θα είναι και αρκετά ενδιαφέρουσες. Κινηθείτε ώριμα και με γνώμονα τη λογική, ώστε να μη χάσετε το μέτρο και προβείτε σε υπερβολές.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Μπαμ στην TV με τη Μαρίνα του «Σκορπιού» και την Πέπη Τσεσμελή

Ολη η αλήθεια για την απολυμένη εργαζόμενη του music...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...