Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Gay σεξ με μπάτλερ στον βασιλικό καναπέ

Αποκαλύψεις-σοκ για τα πονηρά ραντεβού του γκέι μπάτλερ στο σπίτι της βασιλομήτορος

Γκέι κλαμπ του SoHo θύμιζαν οι διάδρομοι της επίσημης κατοικίας της βασιλομήτορος, σύμφωνα με νέα βιογραφία για τη ζωή του στενού φίλου της, έμπιστου συνεργάτη, ανεπίσημου τελετάρχη αλλά και αγαπημένου παρτενέρ της στον χορό Γουίλιαμ Τάλον. Γνωστός με το παρατσούκλι «Μπίλι της πίσω πόρτας», ο Τάλον έζησε 50 χρόνια στο Κλάρενς Χάουζ, στο πλευρό της μητέρας της νυν βασίλισσας της Αγγλίας Ελισάβετ. r354tgw45ytg 2Εκείνη, αν και γνώριζε ότι ήταν γκέι, αρνιόταν να δώσει βάση στις ανησυχίες των υπευθύνων του προσωπικού του παλατιού της, οι οποίοι έβρισκαν τη συμπεριφορά του ανήθικη και επικίνδυνη για την τιμή της βασιλείας.

Υστερα από αναρίθμητες συνεντεύξεις με πολλά πρώην μέλη του προσωπικού του Κλάρενς Χάουζ, ο συγγραφέας Τομ Κουίν αναφέρει στο βιβλίο του με τίτλο «Ο Μπίλι της πίσω πόρτας: η ζωή του Γουίλιαμ Τάλον, του πιο αφοσιωμένου υπηρέτη της βασιλομήτορος» ότι ο Τάλον βασανιζόταν από δύο «δαίμονες»: την παθολογική αγάπη του για τη βασιλομήτορα και την ακόρεστη λίμπιντό του.

r354tgw45ytg 4Αγαπημένη νυχτερινή συνήθειά του ήταν να «ψαρεύει» πιθανούς σεξουαλικούς παρτενέρ από τα γκέι μπαρ του SoHo, τους οποίους εν συνεχεία καλούσε στο Κλάρενς Χάουζ για ακόμη ένα ποτό, χωρίς να γνωρίζει το παραμικρό για εκείνους.

Νεαροί 

Οταν η βασιλομήτωρ ήταν στην οικία της, φρόντιζε να καλεί μονάχα έναν, όταν όμως έλειπε, έφερνε ολόκληρα γκρουπ νεαρών αντρών. Ενας εξ αυτών, ο Μπράιαν Γουίλσον, θυμάται ότι ο Τάλον του είχε προτείνει να κάνουν σεξ στον αγαπημένο καναπέ της, ενώ κάποια άλλη φορά ανάμεσα σε αυτούς που είχε καλέσει από το SoHo ήταν κι ένας ναρκομανής, τον οποίο είχε ξεναγήσει σε πολλά από τα ιδιαίτερα δωμάτιά της. Την έντονη πάντως επιθυμία του για σεξ ο Τάλον δεν την εξαντλούσε με τους επισκέπτες της μιας βραδιάς. «Αν σε ήθελε σεξουαλικά, σου καθιστούσε σαφές πως αν τον απέρριπτες, δεν θα ανήκες στους πιο δημοφιλείς» λέει ένας από τους επτά υφιστάμενους μπάτλερ του, οι οποίοι αναγκάζονταν συχνά να υποκύπτουν στις ορέξεις του.

Η βασιλομήτωρ πάντως συνήθιζε να κάνει τα στραβά μάτια όποτε κάποιος υπονοούσε κάτι για τη σεξουαλική ζωή του Τάλον. Κάποτε σε ρεπορτάζ της σκανδαλοθηρικής «News of the world» αναφερόταν πως εκείνος είχε καλέσει ένα go-go boy στο Κλάρενς Χάουζ και η η ίδια είχε σχολιάσει: «Πόσο ευγενικό εκ μέρους του να καλέσει μέσα το φτωχό αγόρι από τη βροχή»!

r354tgw45ytg 3«Καθαρός» θα βγει (;) ο πρίγκιπας Αντριου για τη σκλάβα του σεξ

Αλώβητος θα βγει, όπως όλα δείχνουν, ο πρίγκιπας Αντριου (φωτό) από τις κατηγορίες περί σεξουαλικής επαφής του με ανήλικη «σκλάβα του σεξ» το 2001. Οι εισαγγελικές Αρχές των ΗΠΑ ζήτησαν από δικαστή της Φλόριντα να απορρίψει το αίτημα της Βιρτζίνια Ρόμπερτς για νέο κύκλο δικαστικής μάχης εναντίον του δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία παιδόφιλου Τζέφρι Επστάιν, που θα ανέσυρε στην επιφάνεια και τη συμμετοχή του πρίγκιπα Αντριου στα σεξουαλικά όργια με ανήλικες που διοργάνωνε ο φίλος του.

Συγκεκριμένα, το αίτημα της Ρόμπερτς ήταν να συμμετάσχει στην αγωγή που έχουν καταθέσει άλλες δύο γυναίκες εις βάρος της αμερικανικής κυβέρνησης, με την οποία ζητούν την ακύρωση της υπογραφής συμφωνίας με τον Επστάιν, που του επέτρεπε να πέσει στα μαλακά. Σύμφωνα με αυτήν, ο Επστάιν πήρε ασυλία για δεκάδες υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων δίνοντας ως αντάλλαγμα χρηματικές αποζημιώσεις στα θύματα.

Οι εισαγγελικές Αρχές των ΗΠΑ αναφέρουν ότι η Βιρτζίνια Ρόμπερτς, η οποία ισχυριζόταν πως είχε έρθει σε σεξουαλική επαφή με τον πρίγκιπα Αντριου ύστερα από μεσολάβηση του Επστάιν, ήταν μεταξύ των θυμάτων που είχαν λάβει αποζημίωση, στο πλαίσιο της εξωδικαστικής συμφωνίας με τον δισεκατομμυριούχο παιδόφιλο. Ως εκ τούτου θεωρούν πως δεν θα πρέπει να έχει άλλη απαίτηση από τις αμερικανικές Αρχές και σύμφωνα με τους καλά γνωρίζοντες, έχουν πολλές πιθανότητες να δικαιωθούν. Σε αυτή την περίπτωση η υπόθεση περί σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανηλίκου κλείνει οριστικά για τον πρίγκιπα Αντριου, ο οποίος δεν θα κληθεί ούτε καν να καταθέσει.

Πετρίνα Καλαμβοκίδη 

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...