Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες...

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

«Next please» μόνο τα Σαββατοκύριακα

Τέλος η Αννίτα Πάνια τις καθημερινές από το ψυχαγωγικό...

Η Ναταλία ετοιμάζει εκπλήξεις για το «Secret song»

H Ναταλία θα δείξει τη δύναμή της! Ονόματα πρώτης...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της...

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ο καρκίνος «λύγισε» τον Carriere

Ο Ελληνοϊταλός bon viver έχασε τελικά τη μάχη και άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 70 ετών

Εφυγε από τη ζωή ο Roberto Carriere, ένας από τους πιο διάσημους bon viver της δεκαετίας του ’70. Ο Ελληνοϊταλός που είχε τη φήμη του καρδιοκατακτητή ήταν επιτυχημένος επιχειρηματίας, ο πρώτος που άνοιξε στην Αθήνα ντισκοτέκ: τη θρυλική San Lorenzo στη Βούλα. Στα εγκαίνια του μαγαζιού, το 1977, στα οποία εμφανίστηκε ως γκεστ σταρ η Γκλόρια Γκέινορ, δημιουργήθηκε μποτιλιάρισμα δεκάδων χιλιομέτρων από αυτοκίνητα!

Ο 70χρονος επιχειρηματίας πέθανε το Σάββατο στην οικία του έπειτα από πολύχρονη μάχη με την επάρατη νόσο, βυθίζοντας στη θλίψη τη σύζυγό του Μαριαλένα Οικονομίδου, κόρη του αείμνηστου (σπουδαίου) καλλιτέχνη Γιώργου Οικονομίδη, την κόρη του και ηθοποιό Λιάνα Carriere και τον γιο του Giorgio.

«Σήμερα έφυγε η μεγάλη μου αγάπη και ο έρωτάς μου. Ο πατέρας των παιδιών μου. Του Γιώργου και της Λιάνας. Ο Ρομπέρτο μου. Ψυχή. Σπουδαίος άνθρωπος, καλλιεργημένος. Ο,τι έκανε, ήταν αξιοθαύμαστο» έγραψε στο διαδίκτυο η σύζυγός του αποχαιρετώντας τον.

d3q4twt 1Η Ματούλα

Με καταγωγή από τις Συρακούσες της Σικελίας, ήρθε στην Ελλάδα από τη βρετανική πρωτεύουσα το 1974 για χάριν του έρωτά του με την πρώην σύζυγό του και γνωστή κοσμική της εποχής Ματούλα Κουτροπούλου, με την οποία απέκτησαν τον 40χρονο σήμερα γιο τους Λορέντζο που έδωσε το όνομά του στην ντισκοτέκ της Βούλας. «Ηταν μια σχέση πάθους που κράτησε σχεδόν ενάμιση χρόνο. Τον γνώρισα στο Λονδίνο, έμεινα έγκυος και ήταν δική του η απόφαση να επιστρέψουμε στην Ελλάδα» δηλώνει η ίδια στην «Espresso».

d3q4twt 3Ο γάμος τους άφησε εποχή όπως και η δεξίωση που ακολούθησε στο νυχτερινό κέντρο Νεράιδα, αφού το «παρών» έδωσαν -μεταξύ άλλων διασήμων- η Ειρήνη Παπά, ο Σαρλ Αζναβούρ, ο Τζέιμς Κόμπερ και η Σουζάνα Γιορκ.  Τον πρωτότοκο γιο του, τον Λορέντζο Carriere τον γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι «Bar» και σήμερα είναι παντρεμένος με την σύμβουλο ψυχαγωγικού προγράμματος του Mega Ελενα Κατραβά.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο παιδιά, τον 11χρονο Αλεσάντρο και τον 9χρονο Ρομπέρτο που έχει το όνομα του παππού του. Ο Roberto είχε αποκτήσει ακόμη μία κόρη, τη Μελίνα, 44 χρόνων σήμερα, που ζει μόνιμα στο Λονδίνο και ήταν καρπός του νεανικού έρωτά του με Αγγλίδα μοντέλο.

Η κηδεία του Roberto Carriere θα γίνει αύριο στις 14.00 από το κοιμητήριο Ζωγράφου, στο παρεκκλήσι του Αγίου Νικολάου, στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου 1Α.

Δήμητρα Δάρδα 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...