Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Η έπαυλη-φάντασμα και η σεξουαλική κακοποίηση μαθητή σε εκδρομή

Ιστορίες με φαντάσματα, πνεύματα, ανεξήγητους θανάτους και δύο τρομακτικές...

Μοντέλο σε καμπάνια η «κυρία Πιτ»

Βουτιά στον χώρο της μόδας έκανε η σύντροφος του...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του...

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Άγριο κράξιμο στην Κιμ Καρντάσιαν για το fake μακροβούτι

Πάλι καλά που η Κιμ Καρντάσιαν δεν καρφώθηκε με...

Συμβουλές για αναποφάσιστους και μπερδεμένους υποψήφιους “ατμιστές”

Η επίσκεψη σου σε ένα φυσικό κατάστημα ηλεκτρονικού τσιγάρου αλλά και η αναζήτηση πληροφοριών για την αγορά μίας συσκευής ατμίσματος από το διαδίκτυο είναι πολύ πιθανόν να σε έχει μπερδέψει. Δεν χρειάζεται να νιώθεις περίεργα…

Η επίσκεψη σου σε ένα φυσικό κατάστημα ηλεκτρονικού τσιγάρου αλλά και η αναζήτηση πληροφοριών για την αγορά μίας συσκευής ατμίσματος από το διαδίκτυο είναι πολύ πιθανόν να σε έχει μπερδέψει. Δεν χρειάζεται να νιώθεις περίεργα. Είναι απόλυτα λογικό η τεράστια ποικιλία επιλογών που παρέχουν σήμερα τα ενημερωμένα καταστήματα και  eshop ηλεκτρονικού τσιγάρου να δημιουργεί μία αναποφασιστικότητα στην τελική σου επιλογή. Διαφορετικά μεγέθη συσκευών, διαφορετικοί σχεδιασμοί, δεκάδες επιλογές υγρών αναπλήρωσης και γεύσεων αλλά  και ξεχωριστές εντάσεις περιεκτικότητας σε νικοτίνη.. Με τόσες ξεχωριστές επιλογές σε κάθε τομέα είναι λογικό, πως η αγορά ενός ηλεκτρονικού τσιγάρου μόνο εύκολή δεν φαντάζει στην αρχή. Είναι όμως πραγματικά έτσι; Η αλήθεια είναι πως το «καλύτερο» ηλεκτρονικό τσιγάρο υπάρχει για τον κάθε ένα καπνιστή που πραγματικά επιθυμεί να επιλέξει έναν πιο υγιή τρόπο καπνίσματος. Εμείς σου παραθέτουμε 5 συμβουλές, που θα σε καθοδηγήσουν σωστά για να επιλέξεις την κατάλληλη συσκευή ατμίσματος, που θα σε απαλλάξει από την βλαβερή συνήθεια του καπνίσματος.

  • Ηλεκτρονικό τσιγάρο: μέγεθος & design.

1 17Πρέπει να έχεις στο μυαλό σου, πως αγοράζοντας ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο το πιθανότερο είναι πως το τελικό μέγεθος αλλά και σε αρκετές περιπτώσεις το design της συσκευής δεν θα μοιάζει με το μέγεθος και τον γνώριμο κυλινδρικό σχεδιασμό των συμβατικών τσιγάρων. Δυστυχώς η επιθυμία κάποιων αγοραστών στην αρχή να επιλέξουν μία συσκευή με βάση αποκλειστικά το μέγεθος και το design τους οδηγεί πολλές φορές σε λάθος επιλογή. Ένα από τα βασικά μέρη ενός η.τ είναι η μπαταρία. Είναι απόλυτα λογικό πως η αυτονομία και η διάρκεια ωρών χρήσης της μπαταρίας θα πρέπει να ανταποκρίνεται στις ανάγκες κάθε καπνιστή χωρίς συμβιβασμούς. Δεν μπορεί π.χ ένας καπνιστής των τριών πακέτων την ημέρα να επιλέξει μία συσκευή που η μπαταρία θα είναι των 320mah καθώς μία τέτοια χωρητικότητα μεταφράζεται σε 2 με τρεις ώρες χρήσης πριν την ανάγκη για φόρτιση. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να δίνουμε την κατάλληλη προσοχή στην επιλογή του μεγέθους της χωρητικότητας της μπαταρίας της συσκευής μας ενδιαφερόμενοι δευτερευόντως για το τελικό μέγεθος της συσκευής.

  • Υγρό αναπλήρωσης, επιλογή γεύσης

Σημαντικότατο ρόλο ανεξάρτητα με την επιλογή της κατάλληλης συσκευής παίζει και η σωστή επιλογή υγρού αναπλήρωσης. Αν στην πρώτη περίπτωση της επιλογής μίας συσκευής μέσω ενός ενημερωμένου ηλεκτρονικού καταστήματος τα πράγματα δείχνουν να είναι απλούστερα στην επιλογή ενός υγρού το καλύτερο θα ήταν ο υποψήφιος αγοραστής να επισκεφθεί ένα φυσικό κατάστημα που δίνει την δυνατότητα δοκιμής γεύσεων και αρωμάτων. Αν κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό  καλύτερα διάλεξε συσκευασίες υγρών αναπλήρωσης με λίγα ml που θα σου δώσουν την δυνατότητα της δοκιμής διαφόρων γεύσεων μέχρι να καταλήξεις σε μία σταθερή επιλογή. Μην αναζητάς σε ένα υγρό αναπλήρωσης ηλεκτρονικού τσιγάρου την αντιστοιχία της μάρκας που κάπνιζες στα συμβατικά τσιγάρα (ακόμα και αν κάποια παρουσιάζονται ως έτσι) καθώς τέτοιες αντιστοιχίες γεύσεων και αρωμάτων δεν υπάρχουν και το πιθανότερο είναι πως θα μπερδευτείς. Δοκίμασε συγκεκριμένα υγρά κάθε φορά στην επίσκεψη σου σε ένα κατάστημα. Η ταυτόχρονη επιλογή πολλών γεύσεων μονομιάς είναι πιθανόν να σε μπερδέψει και να σε οδηγήσει στην επιλογή ενός υγρού αναπλήρωσης που τελικά δεν είναι του γούστου σου. Σε κάθε περίπτωση έχε κατά νου, πως η εναλλαγή γεύσεων στο άτμισμα είναι κάτι αρκετά συχνό και πως τελικά αυτή η αλλαγή σου χαρίζει την απόλαυση που αναζητάς χωρίς να σε κουράζει.
 
2 30 

  • Επιλογή περιεκτικότητας νικοτίνης

Οι σκέψεις μας πάνω στο θέμα επιλογή της σωστής περιεκτικότητας νικοτίνης μέσω του υγρού αναπλήρωσης ξεκινούν με μία παραδοχή: Όλοι οι καπνιστές καπνίζουν λόγω του εθισμού τους στην νικοτίνη αλλά δυστυχώς αρρωσταίνουν και πεθαίνουν από άλλες χιλιάδες ουσίες που εκλύονται από το τσιγάρο μέσω της καύσης. 3 32Το ηλεκτρονικό τσιγάρο λύνει αυτό το πρόβλημα αντικαθιστώντας τον καπνό με ατμό δίνοντας σου την δυνατότητα σταδιακά να μειώσεις και την νικοτίνη. Είναι λάθος στην αρχή να υποτιμήσεις τον εθισμό σου στην νικοτίνη επιλέγοντας κάποιο υγρό χωρίς νικοτίνη ή με μικρότερη νικοτίνη καθώς κάτι τέτοιο θα οδηγούσε την συνολική σου προσπάθεια σε αποτυχία. Επέλεξε ακριβώς την νικοτίνη που θα σε καλύπτει προγραμματίζοντας σταδιακά την μείωση της εφόσον το επιθυμείς χωρίς να ταυτίζεις την περιεκτικότητα νικοτίνης που αναγράφεται σε ένα πακέτο συμβατικών τσιγάρων με αυτή που υπάρχει στην ετικέτα ενός υγρού αναπλήρωσης. Στην μεν πρώτη περίπτωση η περιεκτικότητα αφορά νικοτίνη σε mg ανά γραμμάριο και στην δεύτερη περίπτωση σε mg ανά ml.

  • Ενημερώσου για τις νέες τεχνολογίες που προσφέρονται και επέλεξε με βάση τις ανάγκες σου

4 19Το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι κυρίως ένα τεχνολογικό προϊόν που προσφέρει πολλές επιλογές σε κάθε υποψήφιο ατμιστή. Κάθε ξεχωριστό μέρος του (η μπαταρία και ο ατμοποιητής του) αποτελούν εξαρτήματα που συνεχώς εξελίσσονται προσφέροντας όλο και περισσότερες δυνατότητες σε νέους ή και ήδη χρήστες. Επέλεξε πάντα με γνώμονα τις πραγματικές σου ανάγκες αποφεύγοντας εξαρχής επιλογές που προορίζονται για πιο έμπειρους ατμιστές. Ρώτησε και ενημερώσου, για το τι προσφέρει κάθε νέο προϊόν και ζήτησε να το δοκιμάσεις πριν να το επιλέξεις.

  • Αγοράστε από εξειδικευμένα καταστήματα και eshop

Μην ξοδέψεις τα χρήματα σου αγοράζοντας συσκευές και αξεσουάρ ηλεκτρονικού τσιγάρου από μη εξειδικευμένα καταστήματα και eshop. Πέραν της έλλειψης ποικιλίας σε προϊόντα και γνώσεων επί του θέματος  το πιθανότερο είναι πως θα προμηθευτείς κάποιο προϊόν παλαιότερης γενιάς και περιορισμένων δυνατοτήτων. Αναζήτησε επαγγελματίες που θα είναι διαθέσιμοι στο να λύσουν κάθε σου απορία καθοδηγώντας σε σωστά στην επιλογή που θα σε απαλλάξει από το κάπνισμα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...

«Βράζει» η Νίσυρος με την αποκάλυψη πως δημόσιος υπάλληλος παρέσυρε αγόρια ηλικίας 10-15 ετών

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη πως ο αρχαιοφύλακας του μουσείου...