Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Καταθέσεις-σοκ για τους γονείς-τέρατα

Αντιμέτωπο (για δεύτερη φορά) με τον ανακριτή της Πάτρας το ζευγάρι που έκανε όργια με τα τρία παιδιά του.

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας αναμένεται να οδηγηθούν εκ νέου σήμερα το πρωί στον ανακριτή Πατρών οι γονείς-τέρατα που επιδίδονταν σε σεξουαλικά όργια με τα τρία από τα τέσσερα παιδιά τους, ενώ οι καταθέσεις των ανηλίκων στην Ασφάλεια Πατρών είναι… γροθιά στο στομάχι!

Η υπόθεση έχει προκαλέσει σοκ και ανατριχίλα στο πανελλήνιο και αποκαλύφθηκε όταν ένα από τα τρία αγγελούδια (δύο κοριτσάκια, ηλικίας 17 και 16 ετών, και ένα αγοράκι μόλις 12 ετών) τηλεφώνησε και κατήγγειλε στο «Χαμόγελο του Παιδιού» τα νοσηρά ερωτικά συμπλέγματα στα οποία τα ανάγκαζαν οι γονείς τους. Ο 40χρονος πα-τέρας και η 39χρονη μητέρα προσήχθησαν την περασμένη Παρασκευή στον εισαγγελέα Πατρών, ο οποίος τους απήγγειλε μεταξύ άλλων τις κατηγορίες της ασέλγειας σε ανηλίκους, της αποπλάνησης ανηλίκων, του βιασμού κατ’ εξακολούθηση και της αιμομιξίας.

Τα τρία μεγαλύτερα παιδιά έδωσαν καταθέσεις στην Ασφάλεια Πατρών. Οπως είπαν στους εμβρόντητους αστυνομικούς, όταν έκλεινε η πόρτα του σπιτιού τους στην περιοχή των Εργατικών Κατοικιών της Λεύκας Παραλίας Πατρών, ο 40χρονος οικοδόμος ανάγκαζε τα κορίτσια να συμμετέχουν σε ερωτικά τρίγωνα μαζί του, ενώ η 39χρονη μητέρα τους μαζί με τον 12χρονο γιο παρακολουθούσαν την αρρωστημένη συνεύρεση. Επειτα και το ανήλικο αγόρι αναγκαζόταν να κάνει σεξ με τη μητέρα του, προκειμένου να παρακολουθεί ο πα-τέρας.

Τα κορίτσια υποβλήθηκαν σε ιατροδικαστική εξέταση, η οποία σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, έδειξε ότι δεν έχουν υποστεί διακόρευση. Ο 40χρονος, αν και όπως ομολόγησε προσπάθησε να βιάσει τη 17χρονη κόρη του, δεν τα κατάφερε. Ετσι προχωρούσε σε ασελγείς πράξεις εναντίον τους, οι οποίες είναι αδύνατον να περιγραφούν. Ηδη τα παιδιά, αλλά και ο μικρός γιος της οικογένειας, ηλικίας 8 ετών, φιλοξενούνται σε ίδρυμα και υποστηρίζονται ψυχολογικά.

Οι γονείς κρατούνται στην αστυνομία και βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα της Ασφάλειας Πατρών για να διαπιστωθεί αν έχουν διαπραχθεί και άλλα αδικήματα σε βάρος των παιδιών. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί εξετάζουν με πολύ μεγάλη προσοχή τα στοιχεία που συλλέγουν για την υπόθεση. Ανακρινόμενη πάντως η 39χρονη μητέρα, που αντί να προστατεύει τα παιδιά της, τα ανάγκαζε να συμμετέχουν σε αποτρόπαιες πράξεις, φέρεται να υποστήριξε ότι «με ανάγκαζε ο άνδρας μου. Οταν έπινε γινόταν άλλος άνθρωπος και τον φοβόμουν. Πίστευε ότι έτσι θα έκανε τον γιο μας άνδρα». Ο 40χρονος κατέθεσε στους αστυνομικούς πως είναι άνεργος και κάνει μερικά μεροκάματα ως οικοδόμος, ενώ έχει σοβαρό πρόβλημα αλκοολισμού.

Οι ίδιοι οι γονείς φέρεται να έχουν παραδεχθεί πως έκαναν αυτές τις απεχθείς πράξεις στα τρία από τα τέσσερα ανήλικα παιδιά τους και εμφανίζονται τώρα μετανιωμένοι για όσα έκαναν τόσα χρόνια…

 ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Αντωνά – Σοϊλέδης: Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια

Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια ο Αρης Σοϊλέδης...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...