Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μαριάντα Πιερίδη: Ερωτικό ταξιδάκι στο Λονδίνο

Απόδραση στο Λονδίνο με το νέο της αμόρε για...

Ο ντελιβεράς που είχε αφοδεύσει σε ασανσέρ και πασάλειψε τους τοίχους μονοκατοικίας...

Δεν έχουν περάσει παρά μόνο δυόμισι μήνες από εκείνο...

Ένοχος για βιασμό ο Ηλίας Μίχος – Αθώα η μητέρα της 12χρονης...

Ένοχο έκρινε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο τον Ηλία Μίχο...

H Mαριαγάπη του «GNTM» μίλησε για την περιπέτεια με τον καρκίνο του...

Η Μαριαγάπη Ξυπολιά αποκάλυψε πως πρόλαβε τον καρκίνο του...

Η ερωμένη του Ολάντ σε σίριαλ της ΝΕΡΙΤ

Η Ζιλί Γκαγέ στον ρόλο της Ωραίας Ελένης στο σίριαλ «Ο γυρισμός του Οδυσσέα» που θα προβληθεί από το κρατικό κανάλι

Η «πέτρα του σκανδάλου» που συγκλόνισε τη Γαλλία το 2014 με την παράνομη ερωτική σχέση της με τον Γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ -αφού εκείνος ήταν δεσμευμένος με τη δημοσιογράφο Βαλερί Τριερβελέρ- η γοητευτική 42χρoνη ηθοποιός, υποψήφια για το βραβείο Σεζάρ Ζιλί Γκαγέ, πρωταγωνιστεί ως Ωραία Ελένη στην ξένη σειρά «Ο γυρισμός του Οδυσσέα»!

Πρόκειται για ένα ιστορικό δραματικό σίριαλ γαλλικής παραγωγής 2013 δώδεκα ωριαίων επεισοδίων, το οποίο θα προβληθεί σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση στη ΝΕΡΙΤ από την Πέμπτη 16 Απριλίου στις 00.30 και για το οποίο η Γκαγέ, που γίνεται μοιραία γυναίκα (αυτή τη φορά σε ρόλο) είχε δρέψει θερμές κριτικές. Ισως με την ερμηνεία της αυτή να είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον του Γάλλου προέδρου. Η παραγωγή προβλήθηκε με μεγάλη επιτυχία και υψηλή τηλεθέαση στο κανάλι ARTE στις 13 Ιουνίου του 2013 με τίτλο «Odysseus».

Η Ζιλί Γκαγέ, η οποία είναι μητέρα δύο παιδιών και διαζευγμένη πλέον από τον Αργεντινό συγγραφέα και σκηνοθέτη Σαντιάγκο Αμιγκορένα, προέρχεται από πλούσια οικογένεια των Παρισίων. Ο πατέρας της ήταν χειρουργός και άρχισε τις σπουδές της στην υποκριτική σε ηλικία 17 ετών στο Actor’s Studio του Λονδίνου.

Κρυφή ερωτική φωλιά

Η Γκαγέ είχε εμφανιστεί σε ένα από τα προεκλογικά σποτ του Ολάντ για την προεδρία και η στήριξή της στην Αριστερά εκτιμάται ότι την έφερε κοντά του, αλλά και δυο βήματα από το Προεδρικό Μέγαρο, όπου στέγαζαν την κρυφή ερωτική φωλιά τους. Η Γαλλία την είχε ερωτευτεί από τις γυμνές φωτογραφίσεις της αλλά και από ένα μικρό πέρασμα που έκανε από την ταινία του Κισλόφσκι «Μπλε», η οποία έμενε ανεξίτηλη και στον 59χρονο πρόεδρο.

Πάντως στον «Γυρισμό του Οδυσσέα», σε σκηνοθεσία του Stephane Giuisti, πρωταγωνιστούν δημοφιλείς και βραβευμένοι ηθοποιοί, όπως η πανέμορφη Iταλίδα Κατερίνα Μουρίνο στον ρόλο της Πηνελόπης -πρόκειται για το κορίτσι του Τζέιμς Μποντ στην ταινία «Καζίνο Ρουαγιάλ», o αρρενωπός Αλέσιο Μπόνι ως Οδυσσέας, ο ταλαντούχος Νιλς Σνάιντερ ως Τηλέμαχος αλλά και ο Μπρούνο Τοντεσκίνι ως ένας από τους μνηστήρες. Η παραγωγή εμπνεύστηκε από το πιο συγκλονιστικό ταξίδι των αιώνων, που φέρνει στην επιφάνεια τα πιο σκοτεινά μυστικά της ελληνικής μυθολογίας, το ταξίδι του Οδυσσέα μετά την καταστροφή της Τροίας. Ακόμη μία ξένη τηλεοπτική σειρά επηρεάζεται από τον μεγάλο ποιητή Ομηρο και δημιουργεί μια συγκλονιστική περιπέτεια.

Το πρώτο επεισόδιο μας τοποθετεί στην Ιθάκη τον 8ο π.Χ. αιώνα. Ο πόλεμος της Τροίας έχει τελειώσει εδώ και δέκα χρόνια. Οι Ελληνες έχουν επιστρέψει στην πατρίδα τους νικητές. Ολοι εκτός από έναν. Ο ίδιος ο βασιλιάς της Ιθάκης, ο Οδυσσέας, έχει χαθεί στην θάλασσα. Πρίγκιπες από όλη την επικράτεια, θεωρώντας τον νεκρό, έχουν εγκατασταθεί στο βασίλειό του διεκδικώντας τη γυναίκα του Πηνελόπη και τον θρόνο του.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....