Σσσσσσσσσσσσσσ! Η Βουλή κοιμάται!

Εθνοπατέρες ξεκουράστηκαν (στη μαραθώνια συνεδρίαση)!

Η συνεδρίαση της Βουλής για τη σύσταση της Εξεταστικής Επιτροπής για τον λογιστικό έλεγχο του χρέους τα είχε όλα. Μεγάλη διάρκεια, εντάσεις, κόντρες μεταξύ των πολιτικών αρχηγών, γενικά κινήθηκε σε υψηλούς τόνους.

Οχι τόσο υψηλούς όμως, ώστε να εμποδίσει κάποιους από τους βουλευτές να γείρουν λίγο στα έδρανα προκειμένου να ξεκουραστούν. Δέκα ώρες κράτησε η συνεδρίαση και η μόνη που έμεινε όρθια ήταν η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Αdfwerfer 1ρκετοί βουλευτές ωστόσο έγειραν εξοντωμένοι από τη μαραθώνια συνεδρίαση. Αυτή ολοκληρώθηκε σχεδόν στις 4.00 τα ξημερώματα και όπως αποτυπώθηκε στον φωτογραφικό φακό, οι αντοχές των βουλευτών είχαν αρχίσει να τους εγκαταλείπουν από πιο νωρίς.

Στην πρώτη, ένας βουλευτής έχει πέσει με το κεφάλι πάνω στα έδρανα, ένας άλλος έχει κλείσει τα μάτια και ένας τρίτος φαίνεται να… γλαρώνει. Και σε μια δεύτερη, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γεωργία Μαρτίνου μοιάζει να έχει γείρει το κεφάλι της πίσω αποκαμωμένη. Αξίζει να σημειωθεί πως μία και μοναδική φορά σηκώθηκε η Ζωή Κωνσταντοπούλου από τη θέση της στο προεδρείο της Βουλής.

Και ο Μάρδας

Η ώρα ήταν λίγο πριν από τις 2.00 μετά τα μεσάνυχτα και παρέμεινε για δέκα λεπτά στο γραφείο της. Βέβαια υπενθυμίζεται πως τα εξαντλητικά νέα ωράρια της Βουλής έριξαν στην αγκαλιά του Μορφέα πριν από μερικές ημέρες και τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Δημήτρη Μάρδα, τον οποίο η κάμερα και ο φωτογραφικός φακός συνέλαβαν να έχει γείρει στο υπουργικό έδρανο.

Ελενα Σολωμού 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ