Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες...

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

«Next please» μόνο τα Σαββατοκύριακα

Τέλος η Αννίτα Πάνια τις καθημερινές από το ψυχαγωγικό...

Η Ναταλία ετοιμάζει εκπλήξεις για το «Secret song»

H Ναταλία θα δείξει τη δύναμή της! Ονόματα πρώτης...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της...

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

H «Σαλώμη» από την Κύπρο!

Η εντυπωσιακή Στέφανι που ζαλίζει το κοινό με τα κάλλη της σε τηλεταινία του National Geographic

Μια «Σαλώμη» από την Κύπρο χορεύει και ζαλίζει το τηλεοπτικό κοινό με τα κάλλη της! Τη λένε Στέφανι Λεωνίδας και οι fans των σίριαλ επιστημονικής φαντασίας ενδεχομένως να τη γνωρίζετε από το «Defiance», όπου έδωσε σάρκα και οστά στον ρόλο της κοκκινομάλλας εξωγήινης Irisa Nolan.

Πάντως, αυτή την εποχή η 21 Μαΐων Στέφανι απασχολεί τα media λόγω της συμμετοχής της στη φιλόδοξη υπερπαραγωγή του National Geographic «Killing Jesus», όπου υποδύεται τη Σαλώμη. Η τηλεταινία έκανε πρεμιέρα στο δίκτυο του N.G. πριν από λίγο καιρό, ενώ πρόκειται να προβληθεί συνολικά σε 123 χώρες.

3eq34twae 2Γεννημένη στο Λονδίνο, από μητέρα Βρετανίδα και πατέρα Κύπριο, η Στέφανι μεγάλωσε με τα έθιμα και των δύο χωρών. Πάντως η ίδια δηλώνει συχνά ότι νιώθει Ελληνίδα, καθώς δεν ξεχωρίζει το νησί της Αφροδίτης από την Ελλάδα. Καλλιτεχνική φύση από πιτσιρίκα, η Στέφανι είδε τη ζωή της να αλλάζει ριζικά σε ηλικία 17 ετών. Ηταν η στιγμή που πέρασε από οντισιόν κερδίζοντας τον ρόλο της Irisa στη σειρά «Defiance» (στη χώρα μας προβλήθηκε από τον ΟΤΕ TV). Για τις ανάγκες των γυρισμάτων μετακόμισε έξι μήνες στον Καναδά, συγκεκριμένα στο Τορόντο, όπου είχε την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με περισσότερους Ελληνες. Και έπειτα ήρθε το «Killing Jesus», όπου ως Σαλώμη χόρεψε και μάγεψε τα πλήθη. Το «fresh greek face», όπως την αποκαλούν τα αμερικανικά media, δέχεται πλέον βροχή προτάσεων για σειρές και ταινίες. Hδη πρωταγωνίστησε σε δύο, το δράμα «Tomorrow» δίπλα στον φιλέλληνα Στίβεν Φράι και την κομεντί «Meet Pursuit Delange».

3eq34twae 3Η Στέφανι θα περάσει το Πάσχα με την οικογένειά της στο Λονδίνο, αλλά το καλοκαίρι σχεδιάζει να επισκεφτεί την Ελλάδα για τις διακοπές της. Το ίδιο είχε κάνει και πέρυσι, οπότε ταξίδεψε στην Κεφαλλονιά και τη Σαντορίνη – μάλιστα συγκλονίστηκε από τις ομορφιές που αντίκρισε. Η ίδια γελάει κάθε φορά που προφέρουν το επίθετό της «Λεονάιντας», και όχι «Λεωνίδας». Φροντίζει, δε, να κάνει διορθώσεις ακόμη και… on air! Αυτό συνέβη πριν από λίγο καιρό σ’ ένα κινηματογραφικό φεστιβάλ στην Αμερική. Οταν ένας ρεπόρτερ την αποκάλεσε «Μις Λεονάιντας», η Στέφανι απάντησε «Λεωνίδας! Δεν έχετε διαβάσει ελληνική Ιστορία;».

Τα αδέλφια στη showbiz

Η Στέφανι δεν είναι το μόνο μέλος της οικογένειάς της που ασχολείται με την τέχνη της υποκριτικής. Το ίδιο ταλέντο έχουν και δύο από τα τρία αδέλφια της. Η 25χρονη Τζορτζίνα Λεωνίδας έχει πάρει μέρος στις τρεις τελευταίες ταινίες της σειράς του Χάρι Πότερ υποδυόμενη τον ρόλο της Κέιτι Μπελ, ενώ πρόσφατα έκανε ένα guest στη σειρά «Father Brown».

Επίσης, ο 28χρονος Ντιμίτρι Λεωνίδας έχει συνεργαστεί με τον Τζορτζ Κλούνεϊ στην ταινία «Μνημείων Αντρες», ενώ αυτή την εποχή παίζει κι εκείνος στο «Killing Jesus». Ο ίδιος το 2010 είχε δουλέψει με τον Μάικλ Φασμπέντερ στην ταινία «Centurion» του Νιλ Μάρσαλ, όπου υποδύθηκε έναν ήρωα με το όνομα «Λεωνίδας», γεγονός που τον έκανε να γελάσει, αφού το όνομα του ρόλου του ήταν το επίθετό του.

Ηλίας Μαραβέγιας

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...