Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στη φόρα βίντεο με επτάχρονο να ξυλοκοπά οκτάχρονο στην Πάτρα για να...

Δεν έχει προηγούμενο το νέο περιστατικό βίας ανηλίκων που...

O Ιερός Καθεδρικός Ναός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Αλεξάνδρεια κινδυνεύει με...

Με άμεσο «σφράγισμα», λόγω φθορών, κινδυνεύει ο Ιερός Καθεδρικός...

Στη φυλακή σάτυρος που θώπευσε 22χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 48χρονος άνδρας...

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες» του ANT1!

Τη στιγμή που η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου περιοδεύει...

Η Ελληνίδα που πέθανε στα χέρια του Μεξικανού «χασάπη»

Ο Μεξικανός γιατρός έλεγε πως «έφτιαξε» τα διάσημα οπίσθια της Κιμ Καρντάσιαν

Στα χέρια πλαστικού χειρουργού, τον οποίο είχε απειλήσει με προσφυγή η Κιμ Καρντάσιαν, άφησε την τελευταία της πνοή η ομογενής από την Αυστραλία Εύα Νικόλ Σαρμονίκα κατά τη διάρκεια επέμβασης τοποθέτησης εμφυτευμάτων στους γλουτούς. Ο δόκτωρ Βίκτορ Ραμίρεζ υποστήριζε σε καμπάνια του πριν από τρία χρόνια πως είναι εκείνος που «έφτιαξε» τα διάσημα οπίσθια της Καρντάσιαν. 4er34twe 1Σταμάτησε τη διαφήμιση μόνο όταν εκείνη τον απείλησε με προσφυγή στη Δικαιοσύνη. Μόνο που η 29χρονη ομογενής μάλλον δεν ήξερε ότι ο γιατρός δεν έχει το καθαρότερο επαγγελματικό μητρώο και ότι δεν είναι «μάγος της πλαστικής», όπως εκείνος ήθελε να εμφανίζεται. Και δυστυχώς το πλήρωσε με τη ζωή της.

Η οικογένειά της ψάχνει τώρα απαντήσεις στα «πώς» και τα «γιατί» η Εύα Σαρμονίκα άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο του Μεξικού Quirurgico del Valle κατά τη διάρκεια της διαδικασίας τοποθέτησης εμφυτευμάτων που θα της πρόσφεραν τα οπίσθια που ονειρευόταν. Η νεαρή κοπέλα από το Κουίνσλαντ βρισκόταν στη λατινοαμερικανική χώρα με τον αγαπημένο της για διακοπές, τις οποίες θέλησε να συνδυάσει με μια αισθητική επέμβαση, η οποία περιγραφόταν ως πολύ απλή. Μόνο που η Σαρμονίκα άφησε την τελευταία της πνοή ύστερα από ανακοπή καρδιάς. 4er34twe 2Η οικογένειά της έκανε διαδικτυακό έρανο προκειμένου να συγκεντρώσει 20.000 δολάρια, ώστε να μεταφέρει τη σορό της στην Αυστραλία και τώρα αναζητεί απαντήσεις στα ερωτήματά της.

Χωρίς ασφάλεια

Ολα συνέβησαν στις 20 Μαρτίου, όταν η 29χρονη γυναίκα αποφάσισε να κάνει προσθετική γλουτών. Τα πράγματα όμως δεν πήγαν καλά και η νεαρή κοπέλα υπέστη ανακοπή καρδιάς αφήνοντας την τελευταία της πνοή.

Οι ελπίδες των συγγενών της να βρουν τι πραγματικά συνέβη δεν είναι πολλές, καθώς η Σαρμονίκα είχε υπογράψει έγγραφο, βάσει του οποίου το νοσοκομείο δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση θανάτου της και έχει το δικαίωμα, σε περίπτωση που συνέβαινε κάτι τέτοιο, να κάψει τη σορό της και να τη στείλει στην Αυστραλία σε τεφροδόχο. Προφανώς η κοπέλα δεν περίμενε πως υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα να συμβεί κάτι κακό. Και ίσως αυτός είναι ο λόγος που δεν είχε ούτε ταξιδιωτική ασφάλεια, κάτι που θα σήμαινε πως σε περίπτωση θανάτου η σορός θα μεταφερόταν πίσω στην Αυστραλία.

Σε ό,τι αφορά τα ερωτήματα που ανακύπτουν, ακόμη και το υπουργείο Εξωτερικών της Αυστραλίας συμβούλευσε την οικογένεια να στείλει επειγόντως στο Μεξικό ανθρώπους της προκειμένου να φροντίσουν ώστε η σορός να υποβληθεί σε νεκροψία από ανεξάρτητους ειδικούς.

Ωστόσο αυτό δεν κατέστη δυνατό, καθώς τέτοιες διαδικασίες γίνονται, όπως είπαν μέλη της οικογένειας, μόνο στο νοσοκομείο όπου έγινε η χειρουργική επέμβαση, το οποίο μετά το τραγικό συμβάν έβαλε λουκέτο. Ανακλήθηκε επίσης -μέχρι νεωτέρας- η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος του γιατρού Ραμίρεζ.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...