Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Δημήτρης Ρούσσος: Ο τραγουδοποιός που πέρασε και από το «The Voice», είναι...

Οταν δεν γράφει τα δικά του τραγούδια, ο Δημήτρης...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που ...

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 25 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Μην έχετε το κέρδος ως απόλυτη και μοναδική...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η αίσθηση της οικειότητας που χτίσατε θα εμφανιστεί εντονότερη και θα δημιουργήσει εποικοδομητικές διασυνδέσεις, ενώ…

ΚΡΙΟΣ: Μην ψάχνετε απεγνωσμένα τη χρυσή τομή στις σχέσεις σας, γιατί το τέλειο δεν υπάρχει πουθενά. Υπάρχει το ενδεχόμενο να σας αναστατώσει ευχάριστα ένα γοητευτικό χαμόγελο! Ζήστε λοιπόν το σήμερα όσο καλύτερα μπορείτε, μια και ο φόβος το καταστρέφει, ειδικά σε ό,τι αφορά τα προσωπικά σας και τα αισθηματικά σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Τολμήστε να προβείτε σε αλλαγές τις οποίες οι άνθρωποι που σας περιβάλλουν δεν φαντάζονται. Μην αναθέσετε εργασίες που απαιτούν προσεκτικούς χειρισμούς σε ανίδεους ανθρώπους. Αλλάξτε τη στάση σας απέναντι σε κάποιες σχέσεις σας και προωθήστε ένα νέο και ευχάριστο κλίμα στις συναναστροφές σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η αίσθηση της οικειότητας που χτίσατε θα εμφανιστεί εντονότερη και θα δημιουργήσει εποικοδομητικές διασυνδέσεις, ενώ ένας χείμαρρος αισθήσεων και ιδεών θα σας ξαφνιάσει θετικά. Ολα αυτά θα έρθουν να συμπληρώσουν τους υπάρχοντες στόχους σας, αλλά και να προσφέρουν τις ιδέες για καινούργιους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η αίσθηση ότι τα πάντα είναι εφικτά και η αυτοπεποίθησή σας που θα είναι ανεβασμένη θα σας προετοιμάσει για επικείμενες εξορμήσεις σε όλους τους τομείς. Ενισχύστε την οικειότητα με το περιβάλλον σας εκμεταλλευόμενοι τις δυνατότητες καλής επικοινωνίας που θα σας δοθούν και θα το απολαύσετε στο έπακρο.

ΛΕΩΝ: Μπορείτε να βάλετε καινούργιες βάσεις στις υποθέσεις σας, αλλά πολλά θα εξαρτηθούν από τις ισορροπίες που θα υπάρχουν στις συναλλαγές σας. Μια εσωτερική συσπείρωση θα σας βοηθήσει να επανεξετάσετε τις αξίες σας, βάζοντας κάποιες από αυτές σε δεύτερη μοίρα και κάποιες σε πρώτη, ανάλογα με τις καταστάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πρέπει να το πάρετε απόφαση ότι δεν γίνεται να συμφωνείτε πάντα και με όλους. Στηρίξτε τις πρωτοβουλίες του συντρόφου σας δείχνοντας εμπιστοσύνη στις επιλογές που κάνει. Δεν έχει όρεξη για καβγάδες και εσείς με τον τρόπο σας προκαλούσατε κτητικές τάσεις και εντάσεις, τις οποίες πρέπει να αποφεύγετε.

ΖΥΓΟΣ: Θα πρέπει να προσαρμοστείτε στον γρήγορο ρυθμό που απαιτούν οι δραστηριότητές σας. Οι ανοιχτές συζητήσεις θα σας χαλαρώσουν, γι’ αυτό βάλτε σε τάξη τα θέματα που σας απασχολούν. Το έντονο πάθος δεν θα διατηρήσει την ερωτική σχέση σας στα ύψη, καθώς όλη αυτή η ένταση μάλλον κακό θα προκαλέσει εν τέλει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οσο αγαθές και να είναι οι προθέσεις σας μην πάρετε μέρος σε μια συζήτηση στην οποία θα υπάρχουν ανταγωνιστές. Σε θέματα που θα αφορούν τον συναισθηματικό τομέα αφήστε την καρδιά σας να σας οδηγήσει. Μια μικρή εκδρομή θα σας δώσει κουράγιο για να συνεχίσετε τη δύσκολη καθημερινότητά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν θέλετε να προβείτε σε αλλαγές αρχίστε με τον χώρο όπου κινείστε και ζείτε. Για να ξεπεραστεί η κρίση που περνάει το ταίρι σας χρειάζεστε επειγόντως διάλογο. Παλέψτε για την ελευθερία σας, αλλά όχι αναθέτοντας δικές σας ευθύνες σε άλλους. Αυτή η συμπεριφορά θα έχει αντίκτυπο στις επαγγελματικές σχέσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα πρέπει να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε μια αντιπαράθεση στον εργασιακό σας χώρο. Οι βιαστικές κινήσεις είναι σίγουρο ότι δεν θα σας ωφελήσουν μακροπρόθεσμα. Μην ασκήσετε υπερβολικό έλεγχο στους συνεργάτες ή στους υφισταμένους σας. Η παρουσία ενός φίλου σας σε μια αντιπαράθεση θα είναι καταλυτική.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οταν ακούτε να γίνονται πικρόχολο σχόλια δεν χρειάζεται και να τα μεταφέρετε. Οι επαφές προβλέπεται να είναι ευχάριστες, απαλλαγμένες από ανασταλτικές ιδέες και προκαταλήψεις και σε αυτό θα σας βοηθήσει η εμπειρία των προηγούμενων μηνών, ασχέτως εάν σε μερικές καταστάσεις πιεστήκατε λίγο.

ΙΧΘΥΕΣ: Ανεξάρτητα με το πώς θα εξελιχθεί η όποια σχέση επιλέξετε, αυτό που σίγουρα θα τυπωθεί μέσα σας είναι ότι το συναίσθημα είναι καλό και σκόπιμο να το επικεντρώνετε και να το επενδύετε σε άτομα που μπορούν να το εκτιμήσουν, να το προστατέψουν και δεν θα το εκμεταλλευτούν με την πρώτη ευκαιρία που θα τους παρουσιαστεί.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...