Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Οι έφοδοι στα καταφύγια του σατανικού Παφ Ντάντι σε Λος Αντζελες και...

Φύλλο και φτερό έκαναν οι ομοσπονδιακοί πράκτορες τις βίλες...

Σαββατοκύριακο 18-19 Απριλίου 2015

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: ΟΙ ΦΙΛΟΔΟΞΕΣ ανάγκες σας θα αρχίσουν να καλύπτονται με πιο γρήγορους ρυθμούς μέσα από τον κοινωνικό περίγυρο. Ανανεωμένοι ψυχικά, θα…

ΚΡΙΟΣ: ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ο ερωτισμός και η γοητεία σας και μάλλον είναι η κατάλληλη στιγμή να αρχίσετε να προωθείτε τα επαγγελματικά σχέδιά σας, μια και θα είναι αρκετά εύκολο να πείθετε τους άλλους για τις απόψεις σας. Κρατηθείτε μακριά από συζητήσεις που θα λάβουν χώρα στο οικογενειακό περιβάλλον, καθώς θα σχετιστούν με θέματα που δεν θέλατε να αναπτύξετε ούτε στο ελάχιστο. Οσο και αν κάθε φορά πιστεύετε ότι έχετε φτάσει στη λύση των προβλημάτων σας, πάντα υπάρχει μια εκκρεμότητα που παραμένει και θα σας οδηγήσει στην επανάληψη καταστάσεων καθόλου ευχάριστων για εσάς. Θα βγουν στην επιφάνεια όλα τα ταλέντα που διαθέτετε και μαζί με το χάρισμα της επικοινωνίας θα μπορέσετε να κάνετε θαύματα στα επαγγελματικά σχέδιά σας, αλλά θα πετύχετε και πρόοδο στον οικονομικό τομέα.

ΤΑΥΡΟΣ: ΟΙ ΣΩΣΤΕΣ διασυνδέσεις με ανθρώπους που θα εξυπηρετούν τους στόχους σας θα έχουν μεγάλη σημασία, γι’ αυτό θα πρέπει να φροντίστε να εξυπηρετούνται και αυτοί από εσάς. Απαιτείται να κάνετε μια τελική οργάνωση προτού κινηθείτε και να διευθετήσετε κάποια στεγανά στη δουλειά σας. Καινούργιες ιδέες θα σας βοηθήσουν πολύ, γι’ αυτό σκεφτείτε από τώρα κάποιες οικονομικές προοπτικές που θα αποδώσουν αργότερα. Παρότι τα οικονομικά σας δεν θα έχουν την ίδια ταχύτητα με τα επαγγελματικά σας, σαφώς θα βελτιωθούν. Αυτοί οι δύο τομείς θα είναι αλληλένδετοι σε όλη τη διάρκεια του μήνα, αφού η αναδιοργάνωση ή οι αλλαγές στη δουλειά σας θα απαιτούν να βρείτε τρόπους ώστε τα οικονομικά σας όχι μόνο να σας απαλλάσσουν από αγωνιώδεις σκέψεις, αλλά και να σας στηρίζουν όποτε εμφανίζεται μια ευκαιρία βελτίωσης της επαγγελματικής θέσης σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: ΣΤΗΝ αρχή μπορεί να μην είναι εύκολο να βάλετε μια τάξη, όμως τα ίδια τα γεγονότα θα σας αναγκάσουν να προχωρήσετε πιο προσεκτικά. Η καταξίωση στον κοινωνικό και επαγγελματικό χώρο και η βελτίωση της δουλειάς σας θα είναι οι προτεραιότητές σας γι’ αυτό τον μήνα. Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν αρκετά να πλησιάσετε και να αναγνωρίσετε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν, γι’ αυτό θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι, ώστε να μην τις χάσετε όταν θα παρουσιαστούν. Διευθετήστε εκκρεμότητες που έχετε και κατανοήστε τους λόγους για τους οποίους συμμετείχατε σε πράγματα που δεν θέλατε. Οι προσωπικές σχέσεις σας φαίνεται πως έχουν πάρει έναν δρόμο πιο ευέλικτο και καινούργιες γνωριμίες θα αρχίσουν να αποδίδουν περισσότερο τώρα, ενώ κάποιες από τις παλιές θα πάρουν πιο ουσιαστική θέση στη ζωή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: ΟΙ ΦΙΛΟΔΟΞΕΣ ανάγκες σας θα αρχίσουν να καλύπτονται με πιο γρήγορους ρυθμούς μέσα από τον κοινωνικό περίγυρο. Ανανεωμένοι ψυχικά, θα νιώθετε πιο αισιόδοξοι και οι συναισθηματικές αναμοχλεύσεις σας θα σας ωθήσουν να προσεγγίσετε άτομα με όμορφο χαρακτήρα, που θα ανταποκρίνονται σε αυτά που ψάχνετε. Φροντίστε μόνο να μην καταναλώσετε όλο τον χρόνο σας στους άλλους τομείς της καθημερινότητά σας, καθώς έτσι θα αφήσετε πίσω την ερωτική σας ζωή. Το ενδιαφέρον σας πρέπει να επικεντρωθεί στο τι ακριβώς ζητάτε από την ερωτική σας ζωή και να είστε έτοιμοι να το διεκδικήσετε, χωρίς τον έμμεσο φόβο της αποτυχίας. Είστε πλέον έτοιμοι να ερωτευθείτε και να σας ερωτευθούν, να προσελκύσετε όποιον θέλετε, να κατακτήσετε ή να αναζωπυρώσετε τον θαυμασμό κάποιων προσώπων. Αν λοιπόν περιμένετε τον μεγάλο έρωτα, να είστε σε εγρήγορση, καθώς η γοητεία σας θα αυξηθεί σε επικίνδυνο βαθμό.

ΛΕΩΝ: ΟΣΟΙ είστε δεσμευμένοι εκτιμήστε την παρουσία του συντρόφου σας με λιγότερες αντιστάσεις και αποδεχτείτε την ενεργό συμμετοχή του στην ουσιαστική εξέλιξη της κοινή πορείας σας. Δρομολογήστε μεταξύ σας ένα καινούργιο πλαίσιο που θα διαφοροποιεί την έως τώρα συμβατική στάση σας στην καθημερινότητα. Δώστε και πάρτε πρωτοβουλίες στη σχέση σας, ώστε να συμπορευτείτε πιο δημιουργικά και να απαλλαγείτε από προσωπικές αναστολές. Χτίστε κάτι πιο λειτουργικό ανάμεσά σας προκειμένου να νιώσετε ψυχικά πιο κοντά με το ταίρι σας. Οι αδέσμευτοι προσπαθήστε να προσεγγίσετε πιο άμεσα το άτομο που θέλετε στη ζωή σας και να είστε πιο σαφείς και συγκεκριμένοι στις επιθυμίες σας, καθώς θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να κατασταλάξετε σε μια σχέση που έχει δοκιμαστεί και φιλικά και κοινωνικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ εκκρεμότητες που έως τώρα σας έφερναν σε δύσκολη θέση θα διευθετηθούν και αυτό θα σας βοηθήσει να δείτε πιο καθαρά τους στόχους σας και τον δρόμο σας για την επιτυχία. Αποφασίστε από την αρχή με ποιους ανθρώπους θα συνεργαστείτε, ώστε το ταλέντο και η εφευρετικότητά τους να σας βοηθήσουν στις δυσκολίες. Το μόνο που θα χρειαστεί από εσάς είναι να προγραμματίσετε τη ζωή σας με σοβαρότητα και συνέπεια προκειμένου να αποφύγετε λάθη. Μην ξεχνάτε πως βρίσκεστε στην αρχή ενός κύκλου, ο οποίος πρέπει να θεμελιωθεί σωστά. Οι προτάσεις και οι προσκλήσεις που θα έχετε για εξόδους και κοινωνικές εκδηλώσεις θα είναι πολλές και δεν πρέπει να αφήσετε να πάνε χαμένες, διότι εκτός του ότι θα γνωρίσετε αρκετά και πολύ ενδιαφέροντα άτομα, οι νέα γνωριμίες σας θα σας φανούν χρήσιμες για τη μελλοντική επαγγελματική πορεία σας.

ΖΥΓΟΣ: ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ η ευαισθησία σας, και η ανάγκη σας να βρεθείτε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα θα γίνει πιο έντονη. Μην αφήσετε τον ερωτισμό σας που θα κινείται στα ύψη να πάει χαμένος, αλλά κάντε την κίνησή σας, ώστε να ανακαλύψετε με μεγαλύτερη ευκολία το άλλο σας μισό. Αυξάνονται οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες σας στον επαγγελματικό χώρο, όμως θα έχετε συμμάχους στο πλευρό σας τους συνεργάτες σας που απλόχερα θα σας δίνουν την πολύτιμη βοήθειά τους και θα σας στηρίζουν θερμά σε κάθε βήμα σας. Τα αποτελέσματα θα είναι αρκετά θετικά, καθώς θα βλέπετε τα σχέδιά σας να προχωρούν ακόμη πιο γρήγορα απ’ ό,τι υπολογίζατε. Στο χέρι σας είναι να αποφασίσετε αν θα προχωρήσετε δυναμικά για να κερδίσετε ή αν θα μείνετε σταθεροί στη γνωστή θέση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: ΤΑΞΙΔΙΑ προγραμματισμένα ή απρόοπτα μπορούν να κάνουν την εβδομάδα σας πιο ενδιαφέρουσα, ενώ ειδήσεις ή πληροφορίες που θα σας έρθουν, θα δώσουν μια νέα πνοή έμπνευσης στα σχέδιά σας. Υστερα από πάρα πολύ καιρό θα ανταμειφθείτε απλόχερα στην κοινωνική ζωή και θα βελτιωθούν οι σχέσεις σας. Οι προσπάθειες που κάνατε στο παρελθόν προκειμένου να ξεπεράσετε κάποιες άσχημες καταστάσεις θα αρχίσουν να αποδίδουν και το μεγαλύτερο διάστημα θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε σωστές διαπραγματεύσεις. Σπουδαίο ρόλο θα παίξουν οι πρωτοβουλίες σας για δικτύωση με ανθρώπους που αποδεδειγμένα σας αγαπούν και κινούνται στο ίδιο μήκος κύματος με εσάς. Να είστε σίγουροι ότι θα προκύψουν πολλές καταστάσεις που θα ξυπνήσουν τη δημιουργικότητα μέσα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ εμφάνιση σας απασχολεί πάντα και ανήκετε στην κατηγορία των ανθρώπων που όταν είστε συναισθηματικά στενοχωρημένοι ή απογοητευμένοι, η αδιαφορία που δείχνετε στον εαυτό σας καθρεφτίζεται στην όψη σας. Οπότε, το μεγαλύτερο μέλημά σας θα είναι η εμφάνισή σας και έτσι θα είστε συνεπείς σε αυτά που θα κάνετε για τη βελτίωσή σας. Η προσοχή σας στα επαγγελματικά θέματα εντείνεται και θα σας φέρει την επιτυχία, ιδιαίτερα σε ό,τι θα έχει σχέση με δημιουργικές εργασίες. Αποφασίστε να βάλετε σε εφαρμογή κάποια σχέδιά σας των οποίων η εξέλιξη θα κρίνει τις συνεργασίες σας. Ακόμη και αν προβληματίζεστε για κάποιους από τους συνεργάτες σας, δεν είστε διατεθειμένοι να οπισθοχωρήσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: ΤΟ ΚΑΘΑΡΟ μυαλό θα είναι ο μεγαλύτερος σύμμαχός σας και γι’ αυτό θα πρέπει να είστε έτοιμοι να αναλάβετε ίσως και ηγετική θέση στη δουλειά σας. Η επιλογές σας θα πρέπει να βασίζονται στη λογική και όχι στις συναισθηματικές εξαρτήσεις που κατά καιρούς έχετε. Βελτιώστε την κοινωνική εικόνα σας και αναλάβετε νέες ευθύνες μαζί με τις δεσμεύσεις που συνεπάγονται. Επιδείξτε προνοητικότητα στις επαγγελματικές συζητήσεις σας ξεπερνώντας τις ιδιοτροπίες και τους φόβους σας να οργανωθείτε. Τηρήστε ένα πιο αυστηρό πρόγραμμα για τη διεκπεραίωση των οικονομικών υποχρεώσεών σας. Αντιπαραθέσεις με συνεργάτες ή αγαπημένα πρόσωπα είναι κάτι που θα πρέπει πάση θυσία να βγάλετε από το πρόγραμμά σας. Καρδιά και μυαλό θα βρίσκονται σε αρμονία, ενώ οι σχέσεις σας θα ανανεωθούν από τη θέρμη του έρωτα και θα φωτιστούν από μια έντονη πνευματικότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: ΟΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ, οι συναντήσεις και οι επαφές θα καταλήγουν στα επιθυμητά αποτελέσματα, αλλά δεν θα ισχύει το ίδιο και με τα άτομα της οικογένειάς σας, καθώς οι εντάσεις ακόμη δεν θα έχουν καταλαγιάσει. Η εβδομάδα θα λειτουργεί λίγο ανατρεπτικά όσο αφορά το κεφάλαιο σχέσεις, αφού θα αναδεικνύει τις αδυναμίες τις δικές σας ή των άλλων και θα φανερώσει πιο καθαρά αν η εξιδανίκευση άξιζε. Δεν αποκλείεται κάποιες στιγμές να ανέβουν αρκετά οι τόνοι και σχέσεις που είναι ταλαιπωρημένες ή χωρίς ελπίδα να μην προχωρήσουν στη συνέχεια. Ομως αυτές που περιέχουν αγάπη αληθινή και δεν χρησιμεύουν μόνο ως αποκούμπι της ανασφάλειας ή στήριγμα της φαντασίας σας, θα προχωρήσουν και θα εξελιχθούν μέσα στον χρόνο, διότι θα έχουν γερό υπόβαθρο. Εξάλλου, μην ξεχνάτε πως κάποιες σχέσεις γίνονται καλύτερες μέσα από έναν κραδασμό.

ΙΧΘΥΣ: ΑΡΚΕΤΟΙ από εσάς θα παροτρυνθείτε να συνδυάσετε τον έρωτα με την εργασία, από κοινού με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Να θυμάστε πως η δυνατότητα να φανερώσετε ή να βιώσετε τα βαθύτερα συναισθήματά σας είναι μια ένδειξη ωριμότητας και θάρρους. Η ενεργητικότητά σας φαίνεται να είναι αρκετά ελαττωμένη και εσείς, αντί να φροντίσετε να την ενισχύσετε, είστε έτοιμοι να πάρετε και τα τελευταία αποθέματά της προκειμένου να κερδίσετε λίγες στιγμές επιτυχίας στον εργασιακό χώρο. Οπως φαίνεται, δεν καταλαβαίνετε σε πόση εξάντληση υποβάλλετε τον εαυτό σας και θα χρειαστεί να επέμβουν τρίτα πρόσωπα ή συγκεκριμένες καταστάσεις για να σας το υποδείξουν. Και στις δύο περιπτώσεις είναι καλύτερο να διαλέξετε τον σωστό τρόπο ανάπαυσης και όχι αυτόν που θα σας κρατάει σε εγρήγορση όταν θέλετε.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....