Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στη φόρα βίντεο με επτάχρονο να ξυλοκοπά οκτάχρονο στην Πάτρα για να...

Δεν έχει προηγούμενο το νέο περιστατικό βίας ανηλίκων που...

O Ιερός Καθεδρικός Ναός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Αλεξάνδρεια κινδυνεύει με...

Με άμεσο «σφράγισμα», λόγω φθορών, κινδυνεύει ο Ιερός Καθεδρικός...

Στη φυλακή σάτυρος που θώπευσε 22χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 48χρονος άνδρας...

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες» του ANT1!

Τη στιγμή που η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου περιοδεύει...

Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

ΖΥΓΟΣ: Βάλτε σε τάξη υποθέσεις και εκκρεμότητες που σας έχουν κουράσει. Μεταδώστε τον…

ΚΡΙΟΣ: Ανταποκρινόμενοι στην εσωτερική σας ανάγκη να εμβαθύνετε περισσότερο στην ερωτική σας ζωή, θα δημιουργηθούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να πραγματώσετε αυτή σας την επιθυμία. Κάντε βαθιές τομές, αφού αυτό επιθυμείτε πραγματικά, και ζυγίστε τα υπέρ και τα κατά της σχέσης σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Βασανιστικά αναπάντητα ερωτήματα που αφορούν την προσωπική σας ζωή ή τη σχέση με τον σύντροφό σας θα σας απασχολήσουν σήμερα. Οπως φαίνεται, έχετε εστιάσει την ενέργειά σας στο κομμάτι της ζωής σας που λέγεται έρωτας. Ετσι καλά θα κάνετε να προβάλλετε τις πραγματικές σας ανάγκες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μη στηριχτείτε σε αυθόρμητες πράξεις, γιατί άλλα θα περιμένετε και άλλα θα διαπιστώσετε. Εκμυστηρευτείτε αυτά που νιώθετε, γιατί και ο σύντροφός σας βρίσκεται σε μια περίοδο που χρειάζεται υποστήριξη και ασφάλεια. Εάν επανεκτιμήσετε τις θετικές επιρροές, θα είστε πιο ικανοποιημένοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βρείτε χρόνο να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας ή να πραγματοποιήσετε ένα ταξιδάκι αναψυχής. Επειδή καμιά φορά ό,τι σας τάζουν είναι ουτοπίες, μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις βασιζόμενοι σε αυτά. Η ατμόσφαιρα θα είναι κάπως ηλεκτρισμένη και σκόπιμο θα ήταν να μην έχετε υπερένταση.

ΛΕΩΝ: Θα εφοδιαστείτε με ιδέες και θα έχετε την απαραίτητη επιχειρηματολογία για να μπορέσετε να κάνετε κάποια πράγματα στην εργασία σας ή στις συναλλαγές σας. Θα έχετε τους απαραίτητους συμμάχους κάθε μορφής ώστε να βοηθηθείτε άμεσα την ώρα που το χρειάζεστε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η επιφυλακτικότητα των άλλων μπορεί να εξαφανιστεί ακόμα και με ένα σας χαμόγελο. Σε συζήτηση στην οποία δεν μπορείτε να βγάλετε άκρη αφήστε τους άλλους να κάνουν το πρώτο βήμα. Φροντίστε να ξεκουραστείτε, γιατί φαίνεται πως από αύριο θα σας περιμένει αρκετή δουλειά.

ΖΥΓΟΣ: Βάλτε σε τάξη υποθέσεις και εκκρεμότητες που σας έχουν κουράσει. Μεταδώστε τον ενθουσιασμό σας στους φίλους σας και παράλληλα πείτε μια καλή κουβέντα στον σύντροφό σας. Αντιδράστε έγκαιρα και σωστά την κατάλληλη στιγμή για να μη βγει το παρελθόν μπροστά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μόνο με τη βοήθεια της λογικής θα μπορέσετε να βοηθήσετε ένα φίλο σας που έχει πρόβλημα. Προχωρήστε στη δρομολόγηση των επαγγελματικών σας στόχων μόνο αν το επιτρέπουν οι συνθήκες. Πρέπει να εξοικονομήσετε χρόνο για να ασχοληθείτε με ένα καινούργιο άτομο που μπήκε στη ζωή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν επιμένετε να είστε κτητικοί, να θυμάστε πως θα αντιμετωπίσετε την ίδια μεταχείριση αργότερα. Η διάθεσή σας φτιάχνει αισθητά και θα βρείτε λύσεις εκεί όπου αδυνατούσατε τον προηγούμενο καιρό. Πλέον θα ξέρετε τι να κάνετε και πότε να λειτουργήσετε για να έχετε τα σωστά αποτελέσματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μέσα από ένα κλίμα αντιδράσεων μπορείτε να καταλήξετε σε συμφωνίες καλύτερες από αυτές που προσδοκούσατε. Να είστε ελαστικοί, καθώς προσωπικές δεσμεύσεις θα σας εγκλωβίζουν. Μην τάξετε ό,τι δεν μπορείτε να κάνετε, καθώς έτσι θα απογοητεύσετε τους γύρω σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην καριέρα σας και μην προσπαθήσετε να αλλάξετε τους δικούς σας ανθρώπους, όταν οι ίδιοι παραμένετε αμετακίνητοι στα πιστεύω σας. Αποφύγετε να προκαλέσετε τους γύρω σας, για να μη γίνουν δύσπιστοι.

ΙΧΘΥΕΣ: Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα και μην αναλώνεστε σε άτοπες σκέψεις. Αφήστε τη διαίσθησή σας να σας βοηθήσει σε θέματα που σας καίνε και έτσι θα λύσετε αρκετά προβλήματα. Εάν δεν θέλετε να είστε απλοί θεατές, προσαρμοστείτε στις νέες εξελίξεις.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...