Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

«Χοντρός ο Ντε Νίρο, τέρας ο Ρόμπερτς»

Πιπεράτες αποκαλύψεις από την εγγονή του Χέμινγουεϊ, Μάριελ, για τους ηθοποιούς που πέρασαν από τη ζωή της

Θύμα των σεξουαλικών ορέξεων του Γούντι Αλεν κατά την εφηβεία της, αλλά και του Ρόμπερτ Ντε Νίρο μεγαλώνοντας έπεσε η εγγονή του Ερνεστ Χέμινγουεϊ, Μάριελ. Μέσα από τα απομνημονεύματά της η 53χρονη σήμερα ηθοποιός βγάζει στη φόρα τα άπλυτα των διάσημων αντρών που πέρασαν από τη ζωή της.

Στις σελίδες του βιβλίου της «Out came the sun» αποκαλύπτει ότι ο Γούντι Αλεν επιχείρησε να την αποπλανήσει όταν εκείνη ήταν στην τρυφερή ηλικία των 18 ετών. Ο 44χρονος τότε σκηνοθέτης την είχε επισκεφτεί στο πατρικό της σπίτι στο Αϊνταχο, μετά το τέλος των γυρισμάτων της ταινίας τους με τίτλο «Manhattan», ζητώντας από τους γονείς της να την πάρει μαζί του στο Παρίσι. «Η σχέση μας ήταν πλατωνική, όμωςrfq4gr5re6yht 1 άρχισα να βλέπω ότι είχε αρχίσει να με ερωτεύεται» αναφέρει στο σχετικό απόσπασμα, προσθέτοντας ότι ήταν επιφυλακτική στο να ταξιδέψει μαζί του, γιατί δεν ήταν σίγουρη αν θα έμενε σε δικό της δωμάτιο. Παρά το γεγονός ότι εκμυστηρεύτηκε τους φόβους της στους γονείς της, εκείνοι όχι μόνο δεν εξέφρασαν τις αντιρρήσεις τους στον ίδιο τον Αλεν, αλλά την ενθάρρυναν να πάει μαζί του.

Τότε ήταν που αποφάσισε να πάρει η ίδια την κατάσταση στα χέρια της. «Δεν πρόκειται να μένω σε δικό μου δωμάτιο, έτσι δεν είναι;» τον ρώτησε ξυπνώντας τον στη μέση της νύχτας. Εκείνος δεν το αρνήθηκε κι έτσι η Μάριελ Χέμινγουεϊ τον ενημέρωσε ότι δεν πρόκειται να πάει μαζί του. Μετά τη συζήτησή τους, ο Αλεν έφυγε από το Αϊνταχο το επόμενο κιόλας πρωί.

Εξίσου τραυματική ήταν η εμπειρία της με τον Ντε Νίρο, τον οποίο γνώρισε μέσα από τα κάστινγκ που έκανε για τη συμμετοχή της στην ταινία «Star 80». «Ηταν χοντρός, αντιπαθής και μιλούσε με εκείνη τη βαριά προφορά. Μετά άρχισε να μου την πέφτει» γράφει η Χέμινγουεϊ, χαρακτηρίζοντας τον διάσημο ηθοποιό «μ…». Ευτυχώς ή δυστυχώς για εκείνη, ο Ντε Νίρο έχασε τον ρόλο από τον Ερικ Ρόμπερτς. «Ηταν υπέροχος στις πρόβες, όμως όταν αρνήθηκα να βγω μαζί του μετατράπηκε σε τέρας. Δεν με κοιτούσε προτού ανοίξουν οι κάμερες και μια φορά με έφτυσε στο πρόσωπο» αποκαλύπτει, ενώ και ο σκηνοθέτης της ταινίας Μπομπ Φος, στη διάρκεια ξεσπασμάτων που είχε από τη χρήση ναρκωτικών την κυνηγούσε γύρω από τους καναπέδες, λέγοντας ότι συνηθίζει να κοιμάται με όλες τις πρωταγωνίστριές του.

Πετρίνα Καλαμβοκίδη

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...