Διαψεύδει χλιαρά ο Γιώργος, αλλά…

Οι αντιδράσεις μετά την αποκάλυψη της «Espresso» για τον χωρισμό τους και η μετακόμιση της Αντας στο Κολωνάκι

Μετά τη χθεσινή αποκάλυψη της «Espresso» για το ζεύγος Γιώργου και Αντας Παπανδρέου, νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με όσα ισχυρίζονται άτομα από το στενό περιβάλλον του ζεύγους, η Αντα έχει μεταφέρει τα πράγματά της και διαμένει πλέον προσωρινά στο διαμέρισμα μιας πολύ στενής της φίλης στο Κολωνάκι, η οποία μάλιστα διατέλεσε παλαιότερα πρόεδρος ευαίσθητου δημόσιου οργανισμού.

Την ίδια ώρα, παρότι ο σάλος από το ρεπορτάζ προκάλεσε τη «χλιαρή» διάψευση από την πλευρά του γραφείου Τύπου του πρώην πρωθυπουργού, έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι ο ίδιος ο Γιώργος Παπανδρέου, αν και είναι γνώστης του θέματος και των διαστάσεων που έχει λάβει, δεν θέλησε να σχολιάσει, πόσο μάλλον να διαψεύσει προσωπικά τα όσα αποκάλυψε χθες η «Espresso». Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες πηγές, ο Γιώργος βρίσκεται εδώ και μέρες στο Αρκανσο των Ηνωμένων Πολιτειών απ’ όπου παρακολουθεί την εξέλιξη των γεγονότων που τον αφορούν.

Αγεφύρωτη απόσταση

Οσοι γνωρίζουν το ζευγάρι (παρά τη λιτή και άμεση διάψευση των συνεργατών του πρώην πρωθυπουργού) μιλούν για μια σχέση η οποία πλέον δεν υφίσταται, καθώς, όπως τονίζουν, υπάρχει μεγάλη και αγεφύρωτη απόσταση μεταξύ των δύο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, πράγματι το ζευγάρι είχε έρθει σε συμφωνία να παραμένει τυπικά μαζί, έως ότου ο Γιώργος Παπανδρέου ολοκληρώσει τον πολιτικό του κύκλο. Η αιτία της οριστικής ρήξης δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστή, ωστόσο λέγεται ότι σε πολλές από τις μεταξύ τους συγκρούσεις κατά το παρελθόν πρωταγωνιστικό ρόλο είχε και η μαμά Μαργαρίτα.

Ως «κοινό μυστικό» αναφέρουν όσοι βρίσκονται στο στενό περιβάλλον της οικογένειας τη διαρκή κόντρα ανάμεσα στις δύο γυναίκες. Η Μαργαρίτα Παπανδρέου φαίνεται ότι δεν δίσταζε με την παραμικρή ευκαιρία να… τεστάρει τις ικανότητες της Αντας στο αν μπορεί να αντεπεξέλθει επάξια στις απαιτήσεις και στη βαρύτητα του επιθέτου της οικογένειας. Το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούσαν έντονα και οι φήμες ότι η μητέρα του πρώην πρωθυπουργού είχε σταματήσει την οικονομική στήριξή του (;), με αποτέλεσμα το ζευγάρι να αντιμετωπίζει επιπλέον και οικονομικά ζητήματα, τα οποία συσσωρεύονταν με τα ήδη σοβαρά προβλήματα στη μεταξύ τους σχέση.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ