Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

«Akis’ Food Tour»: Κόνιτσα, Ζαγοροχώρια, Μαστοροχώρια

Το γαστρονομικό οδοιπορικό του Άκη Πετρετζίκη συνεχίζεται με ένα...

Αira Αdomaityte: Η όμορφη Λιθουανή έφυγε από τον Αγιο Δομίνικο μία εβδομάδα...

Το πιο sexy κορίτσι του φετινού «Survivor» έφτασε στην...

Σας θυμίζουν κάτι οι δύο νεόνυμφοι στις ΗΠΑ;

Με την ευχή της αντιπροέδρου των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις,...

Αλμπέρτα Τσοπανάκη: «Διέκοψαν ομιλία του Μητσοτάκη για να δείξουν τη σειρά μου»!

Η Αλμπέρτα Τσοπανάκη αποτελεί από τους θεμελιωτές της ελληνικής...

Μπήκαμε στο… studio που κληρώνει αυτοκίνητο

Η «Espresso» βρέθηκε στον οίκο ανοχής στη Θεσσαλονίκη που θα δώσει σε έναν τυχερό πελάτη του ένα κόκκινο RX-8

Βραβείο επιχειρηματικότητας θα μπορούσε να διεκδικήσει η ιδιοκτήτρια ενός οίκου ανοχής στη Θεσσαλονίκη, η οποία στην προσπάθειά της να διαφημίσει τις ροζ υπηρεσίες που παρέχουν οι εργαζόμενες στην επιχείρησή της και να προσελκύσει περισσότερη πελατεία, κληρώνει ένα σπορ αυτοκίνητο!
34e3q4taf 2 0Η «Espresso» μπήκε στα ξύλινα σπιτάκια, περιηγήθηκε στο στούντιο και έμαθε όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με αυτό τον πρωτότυπο διαγωνισμό. Με κάθε «επίσκεψη» ο πελάτης παίρνει ένα κουπόνι, με το οποίο θα συμμετάσχει στην κλήρωση για το κατακόκκινο Mazda RX-8! Ολη η διαδικασία -όπως υποστηρίζουν οι υπεύθυνοι του οίκου ανοχής- είναι αδιάβλητη, καθώς αρμόδιος για την ομαλή διεξαγωγή του πρωτότυπου διαγωνισμού είναι συμβολαιογράφος, ο οποίος διασφαλίζει τους όρους που έχουν τεθεί.
34e3q4taf 4 0Συγκεκριμένα, για να αποκτήσει κάποιος το όχημα θα πρέπει ο λαχνός που έχει στα χέρια του να έχει τα ίδια τέσσερα πρώτα ψηφία με το Λαϊκό Λαχείο της 50ής κλήρωσης του 2015, που θα γίνει τον ερχόμενο Νοέμβριο! «Εχουμε βγάλει 10.000 λαχνούς και, μέχρι να γίνει η κλήρωση, όσο περισσότερες επισκέψεις κάνει κάποιος τόσο αυξάνει τις πιθανότητες να είναι ο νικητής» λέει η ιδιοκτήτρια με το επιχειρηματικό δαιμόνιο. Οι πρωτοτυπίες του συγκεκριμένου οίκου ανοχής δεν σταματούν εδώ: το στούντιο στεγάζεται σε τρία ξύλινα σπιτάκια που -από μακριά τουλάχιστον μοιάζουν- με… αυστριακά σαλέ!
34e3q4taf 5Βέβαια, όταν πλησιάζει κάποιος αμέσως διαπιστώνει ότι πρόκειται για «σπίτι» του πληρωμένου έρωτα, που διαθέτει μεταξύ άλλων έναν καταπράσινο κήπο. Η ροζ επιχείρηση έχει επίσης αυτόματο πωλητή για αναψυκτικά, σάντουιτς και νερό για τους πελάτες που θα πεινάσουν ή θα διψάσουν κατά τη διάρκεια παραμονής τους στους χώρους.

Το μεγάλο δώρο

Φτάνοντας στην είσοδο ο επισκέπτης αντικρίζει το μεγάλο δώρο του διαγωνισμού, το διθέσιο σπορ αυτοκίνητο που περιμένει τον νέο υπερτυχερό ιδιοκτήτη του! Ωσπου να βρεθεί αυτός που θα καθίσει στη θέση του οδηγού και να βγει η άδεια κυκλοφορίας στο όνομά του, οι υπεύθυνοι του οίκου ανοχής έχουν «φορέσει» στο όχημα πινακίδες κυκλοφορίας «Las Vegas», όπως ονομάζεται η επιχείρηση. Σε αντίθεση με τα σκοτεινά και ετοιμόρροπα κτίρια σε άλλες κακόφημες περιοχές που στεγάζουν οίκους ανοχής, το συγκεκριμένο στούντιο αποτελείται από τρία ξύλινα ισόγεια σπιτάκια, ειδικά σχεδιασμένα από μηχανικούς για ροζ χρήση (δεν διαθέτουν δηλαδή κουζίνα κτλ.). Κάθε σπίτι έχει δωμάτια με διπλό κρεβάτι και το δικό του λουτρό, που χωρίζει με υαλότουβλα. Στις αίθουσες αναμονής αλλά και σε κάθε δωμάτιο η διακόσμηση είναι διαφορετική, για να μη… βαριούνται οι φανατικοί πελάτες.
34e3q4taf 6Η ιδιοκτήτρια, θέλοντας να φανεί αντάξια της αμερικανικής επωνυμίας της επιχείρησης, έχει διακοσμήσει τους τοίχους με αφίσες και κάδρα που απεικονίζουν χαρακτηριστικά σημεία των ΗΠΑ, όπως το Μπρόντγουει. Και επειδή το Las Vegas παραπέμπει σε καζίνο, οι υπεύθυνοι του οίκου ανοχής φρόντισαν να βρουν ένα μηχάνημα όμοιο με αυτά στα οποία οι παίκτες δοκιμάζουν την τύχη τους. Τα συγκεκριμένα «φρουτάκια» πάντως δεν λειτουργούν, άλλα έχουν καθαρά διακοσμητικό ρόλο!
34e3q4taf 7«Περιποιούμαστε στο έπακρο τους πελάτες μας. Ο οίκος δουλεύει 24 ώρες το 24ωρο. Σε κάθε βάρδια υπάρχει μια κοπέλα σε κάθε σπίτι. Τα κορίτσια είναι από την Ελλάδα, τη Γερμανία, την Ιταλία και την Ουγγαρία και βέβαια όλο το προσωπικό διαθέτει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και πιστοποιητικά από την αρμόδια διεύθυνση υγείας» περιγράφουν οι υπεύθυνοι.
34e3q4taf 8
 Νίκος Πιτσιακίδης 

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...