Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

«Είμαι φορέας του HIV εδώ και 11 χρόνια»

Εξομολόγηση-σοκ (μέσω facebook) από τον Τάσο Θεοδωρόπουλο!

Mία εξομολόγηση από καρδιάς έσκασε χθες σαν βόμβα στον χώρο των media. Ο Τάσος Θεοδωρόπουλος παραδέχτηκε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook πως είναι φορέας του HIV!

Ο δημοσιογράφος (μέχρι πριν από λίγους μήνες εμφανιζόταν στο πάνελ της εκπομπής «Annita.gr» της Αννίτας Πάνια κάθε Σαββατοκύριακο) προκάλεσε «σεισμό» στη σόουμπιζ με τη δημοσιοποίηση πως είναι οροθετικός. Μάλιστα μερικούς μήνες πριν είχε αποκαλύψει επίσης πως ήταν ομοφυλόφιλος και ότι εκβιαζόταν από εκδιδόμενο νεαρό.

Με το ψευδώνυμο ΤΑΖ

Ο Τάσος Θεοδωρόπουλος είναι κινηματογραφικός και τηλεοπτικός κριτικός με αριστουργηματική γραφή. Η αιχμηρή πένα του έχει στοχοποιήσει παρουσιαστές, όπως την Τατιάνα Στεφανίδου και τον Μάρκο Σεφερλή, 4254243t3t4 αλλά και πολιτικά πρόσωπα. Την περίοδο αυτή εργάζεται στο site του Πέτρου Κωστόπουλου Toratora.gr. Υπογράφει πότε με το όνομά του και πότε με το ψευδώνυμο TΑΖ. Στο παρελθόν εργαζόταν στο «Πρώτο Θέμα» και στο site iefimerida.

Τι έγραψε όμως στη συγκλονιστική ανάρτησή του;

«Eίμαι φορέας του ΗΙV εδώ και έντεκα χρόνια. Το έμαθα μία μέρα μετά τα γενέθλιά μου, με τη μάνα μου να περιμένει έξω από το ιατρείο. Και τη νοσοκόμα να δίνει τις εξετάσεις σε όλους τους ασθενείς, κρατώντας δύο τρεις από μας. Της λέω: “Μαντάμ, δεν το τελειώνουμε; Σας υπόσχομαι, δεν θα πηδήξω από το μπαλκόνι”. Aπέξω με περιμένει η μάνα. Της είπα: “Μάλλον έχουμε πρόβλημα”. Μου απαντάει εκείνη: “Το μόνο πρόβλημα που έχουμε είναι ότι έχεις χ… από τον φόβο σου”. Κάποια βράδια έπεφτα στο πάτωμα σπαράζοντας από κλάμα. Δεν επέτρεψα όμως ούτε μια στιγμή στον HIV να με αποσπάσει από τους στόχους μου. Εντεκα χρόνια μετά το κοινοποιώ για πολύ απλούς λόγους: 1. Με τη φαρμακολογική θεραπεία που παίρνω είναι ουσιαστικά αδύνατον να μεταδώσω τον ιό. 2. Δεν γουστάρω να φοβάμαι ή να απειλούμαι για ένα ιατρικό ατύχημα. 3. Εκεί έξω υπάρχουν πολλά παιδιά που τους τυχαίνει αυτό και σκέφτονται ακόμα και την αυτοκτονία. Τέρμα στον πανικό, τέρμα στη λύπηση. 4. Αν κάποιοι αύριο μετά από αυτή τη δημοσίευση δεν θέλουν να μου δώσουν το χέρι τους για χαιρέτημα, θα ξέρω ότι το δικό μου ήταν πάντα πιο καθαρό. 5. O ρόλος μου σαν δημοσιογράφος είναι να επικοινωνώ την αλήθεια. Αισθάνθηκα πολύ υποκριτικά και καταπιεσμένος τόσα χρόνια που δεν μίλησα ανοιχτά γι’ αυτό. Και υπόλογος σε ανθρώπους που υποφέρουν από την ίδια καταπίεση. 6. Κοιμάμαι, ξυπνάω, γελάω, κλαίω, κάνω έρωτα, δουλεύω και ξέρω πως δεν θα πεθάνω από αυτό. Αυτό είναι ίσως το πιο καθαρό μήνυμα που ποστάρισα ποτέ, όποιο κι αν είναι το κόστος του. Είμαι ο ΤΑΖ και θα διεκδικώ το δικαίωμα στη χαρά όποιου του έχει στερηθεί. Ακόμα και με μπουνιές. Με απελευθέρωσε από μια φορτωμένη από άλλους ντροπή. Δεν ζεις, αν δεν αντιμετωπίζεις το κόστος της αλήθειας σου. Κι αν δεν το χρησιμοποιείς για να βοηθήσεις άλλους, απλά έρπεσαι».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...