Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Στα χνάρια του παππού Φλωρινιώτη η Αντζελίνα

Χειροκροτήματα και συγκίνηση στο θεατρικό ντεμπούτο της (μικρής) κόρης της Αννούλας στο έργο «Ο Οσκαρ και η κυρία με τα ροζ»

Ο παππούς της είναι ένας από τους πιο εκκεντρικούς -και τους πρώτους- showmen στη χώρα, ενώ η μαμά της ακολούθησε τα λαμπερά χνάρια του. Πώς θα μπορούσε λοιπόν η μικρή Αντζελίνα, κόρη της Αννούλας Φλωρινιώτη και εγγονή του Γιάννη, να… παρεκκλίνει του καλλιτεχνικού χώρου;

5r3q4tw53ge 3Η μικρή αγαπάει ωστόσο ιδιαίτερα την υποκριτική. «Ηταν δική της επιθυμία να συμμετάσχει σε θεατρική παράσταση. Του χρόνου όμως θα την πάω και σε δραματική σχολή προκειμένου να πάρει σωστές βάσεις πάνω σε αυτό που θέλει και της αρέσει» λέει στην «Espresso» η Αννα Φλωρινιώτη και συμπληρώνει:

«Οταν η φίλη μου Μαρία Δρακοπούλου, η οποία πρωταγωνιστεί στο έργο “Ο Οσκαρ και η κυρία με τα ροζ” που παίζεται στο θέατρο Ελιζέ, μου πρότεινε να την πάρει στον θίασο, ώστε να ζήσει την εμπειρία και να διαπιστώσει η ίδια αν τελικά της αρέσει το θέατρο, εκείνη δέχτηκε με μεγάλη χαρά. Παρά τις πολύωρες πρόβες που έκαναν, ανταποκρίθηκε σαν σωστή επαγγελματίας και δεν κουράστηκε καθόλου, ενώ περίμενε με λαχτάρα την πρεμιέρα».

5r3q4tw53ge 6Παράσταση

Ετσι λοιπόν την περασμένη Κυριακή η Αντζελίνα ανέβηκε στη σκηνή και εισέπραξε το χειροκρότημα του κοινού. Μάλιστα στις πρώτες θέσεις του θεάτρου κάθονταν η μαμά της και ο παππούς της, που την εμψύχωναν, ενώ η Αννα βοήθησε τη 10χρονη κόρη της στα καμαρίνια, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της. Τα αισθήματα που επικρατούσαν στο backstage ήταν ο ενθουσιασμός και η χαρά, αφού τα πιτσιρίκια που παίζουν στην παράσταση (μόνο σε εκείνη που ανεβαίνει τις Κυριακές και όχι τις καθημερινές, λόγω υποχρεώσεων στο σχολείο), γελούσαν και αντάλλαζαν σχόλια για όσα έγιναν στη σκηνή.

5r3q4tw53ge 5Μάλιστα τα κορίτσια ήταν ξετρελαμένα, γιατί, όπως οι επαγγελματίες ηθοποιοί, έτσι κι εκείνα είχαν make up στο πρόσωπό τους. Εξάλλου είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν σοκολάτες και εδέσματα που είχαν φέρει για εκείνα οι άνθρωποι της παραγωγής.

Και μιούζικαλ για τον δημοφιλή showman

Ενα ξεχωριστό μιούζικαλ ετοιμάζει πυρετωδώς ο Γιάννης Φλωρινιώτης και μάλιστα σε ρυθμούς τζαζ.

Ο εκκεντρικός περφόρμερ μετά την πετυχημένη πορεία του στη νυχτερινή ζωή και στις πίστες, και δεδομένου ότι όπου και να εμφανίζεται προκαλεί… πανικό, θέλει να κάνει τώρα ακόμη ένα μεγάλο βήμα στην πολυετή καριέρα του. «Το κορίτσι του μπαρ», που έγινε κινηματογραφική ταινία και περιλαμβάνει ένα από τα πιο αγαπημένα τραγούδια του καλλιτέχνη, θα ανέβει στο 5r3q4tw53ge 4θέατρο. Για τον λόγο αυτό ο Γιάννης Φλωρινιώτης σκοπεύει να απομονωθεί στο εξοχικό του στη Λούτσα, ώστε μακριά απ’ όλους κι απ’ όλα να αφοσιωθεί στο έργο του, γράφοντάς το ξανά από την αρχή και προσαρμόζοντας τα λαϊκά κομμάτια σε ρυθμούς τζαζ.

To concept

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, έχει στο μυαλό του ήδη όλο το concept του θεατρικού, ενώ δεν θα λείψουν και οι πρωτότυπες ιδέες.

Το μπαρ όπου θα ξετυλίγεται η ιστορία θα θυμίζει καμπαρέ, με έντονα στοιχεία από το φιλμ «Chicago». Εκεί οι κοπέλες που δουλεύουν στην επιχείρηση θα διηγούνται την ιστορία τους με έναν άκρως εντυπωσιακό τρόπο. Φυσικά από το υπερθέαμα δεν θα λείπουν τα χορευτικά. Μόλις ο Γιάννης Φλωρινιώτης ολοκληρώσει την προσαρμογή του έργου, θα αρχίσει να αναζητεί τις πρωταγωνίστριες, αν και δεν είναι λίγες οι καλλιτέχνιδες που αυτοπροτάθηκαν μόλις πληροφορήθηκαν την είδηση.

Το «Κορίτσι του μπαρ» αναμένεται να ανέβει στο τέλος της επόμενης θεατρικής σεζόν (καλοκαίρι 2016), καθώς οι απαιτήσεις είναι μεγάλες και οι πρόβες θα πάρουν χρόνο.

Τεριάννα Παππά
Φωτογραφίες: Χρήστος Ζήνας 

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...