Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Οι έφοδοι στα καταφύγια του σατανικού Παφ Ντάντι σε Λος Αντζελες και...

Φύλλο και φτερό έκαναν οι ομοσπονδιακοί πράκτορες τις βίλες...

Σαββατοκύριακο 25-26 Απριλίου 2015

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: ΟΣΟΙ είστε δεσμευμένοι θα αρχίσετε να συνειδητοποιείτε ότι ορισμένες προκαταλήψεις…

ΚΡΙΟΣ: ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΤΕ τις επιθυμίες σας και ζήστε σε πλήρη ελευθερία. Τα συναισθήματά σας θα είναι έντονα και η τόλμη να εκφραστείτε θα σας βοηθήσει σε νέες κατακτήσεις. Συναντήστε τον πραγματικό έρωτα και προχωρήστε σε έναν δεσμό που θα διαρκέσει. Βάλτε σε τάξη τη ζωή σας, ώστε να είστε πιο διαθέσιμοι και να αφεθείτε στη χαρά του έρωτα. Βέβαια, κάποιες στιγμές θα έχετε να αντιμετωπίσετε τις τάσεις ανασφάλειας που σας πιάνουν και θα πρέπει να αποφύγετε τις διφορούμενες συμπεριφορές, τις διπλές σχέσεις ή ό,τι άλλο μπορεί να μετατραπεί σε αιτία απογοήτευσης. Το πλανητικό σκηνικό προαναγγέλλει τη μοιραία συνάντηση και την αναγέννηση, ενώ παράλληλα θα έχετε την επιθυμία να εκδηλώσετε παθιασμένα συναισθήματα και τολμηρό ερωτισμό.

ΤΑΥΡΟΣ: ΟΣΟΙ είστε δεσμευμένοι η κατανόηση χαρακτηρίζει τη σχέση σας, ενώ το πάθος με το οποίο θα εκφράζετε τα αισθήματά σας θα δώσει μια νέα ώθηση στην ερωτική ζωή σας. Αποφύγετε τις μικροεντάσεις, ώστε να μη χαλάσετε το όμορφο κλίμα που θα επικρατεί. Δώστε μεγαλύτερη σημασία και βαρύτητα στο πνεύμα της συμβίωσης και αφήστε τον χρόνο να δουλέψει για εσάς και να δοκιμάσει τη σχέση σας προτού πάρετε αποφάσεις. Ξανανιώστε ερωτευμένοι με τον σύντροφό σας και εμπιστευθείτε τον αισθησιασμό που εκπέμπετε. Θέστε σε εφαρμογή νέους στόχους με τον σύντροφό σας, για τους οποίους μάλλον θα έχετε τον πρώτο ρόλο. Μεταδώστε την καλή ενέργειά σας σε όποιον βρεθεί κοντά σας και η έντονη δημιουργικότητα που νιώθετε θα σας εμπνεύσει να κάνετε τις σωστές επιλογές και να προχωρήσετε σε σημαντικές, αλλά θετικές αλλαγές.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ τομέας σάς υπόσχεται πολλά, αλλά και εσείς θα πρέπει να διαχειριστείτε με σύνεση κάθε πρόβλημα ή ευκαιρία που θα υπάρξει, χωρίς να σας παρασύρουν εξάρσεις ενθουσιασμού. Προσπαθήστε η συμπεριφορά σας να μην επιδέχεται παρερμηνείες και οι επαφές και οι συζητήσεις σας να διακρίνονται από σαφήνεια και διαφάνεια. Θα είναι αναπόφευκτες οι συγκρούσεις με συνεργάτες, φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Αρκετές από τις σχέσεις σας θα αναθεωρηθούν και αυτή τη φορά, όχι επειδή θα το επιδιώξετε εσείς, αλλά διότι έτσι θα επιβάλουν τα γεγονότα. Η κρίση σας θα είναι πιο ξεκάθαρη και θα δείτε τα πράγματα με τις πραγματικές διαστάσεις τους και όχι όπως τα είχε κατασκευάσει το μυαλό σας. Προσέξτε τους ενδόμυχους φόβους σας και τη μνησικακία που σας κατατρώει χωρίς να το καταλαβαίνετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: ΑΡΚΕΤΑ ευερέθιστοι, θα βγάζετε επιθετικότητα, ενώ ο τρόπος με τον οποίο θα αντιμετωπίζετε ειδικά τα καινούργια πρόσωπα που υπάρχουν στη ζωή σας θα είναι αρκετά εριστικός. Γιατί όμως να χειροτερέψετε τα πράγματα, αφού μπορείτε να απομονωθείτε για ελάχιστο και να αποκτήσετε την ψυχραιμία που σας χρειάζεται προκειμένου να αντεπεξέλθετε στην παρούσα κατάσταση; Δεν υπάρχουν πιο επικοινωνιακοί και διπλωματικοί άνθρωποι από εσάς, οπότε κάντε την προσπάθειά σας να διατηρήσετε τις ισορροπίες που θα είναι για καλό σας. Αφήστε τους εκνευρισμούς που θα σας επηρεάσουν αρνητικά, ειδικά τώρα που αρχίζετε να βάζετε μια τάξη στη ζωή σας, καθώς αν θέλετε πραγματικά να υλοποιηθούν οι στόχοι σας, θα πρέπει να αποφύγετε τη μελαγχολία και τις αρνητικές σκέψεις.

ΛΕΩΝ: ΜΠΟΡΕΙ να θελήσετε να προχωρήσετε σε αλλαγές, οι οποίες είναι αμφίβολο αν θα σας οδηγήσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα, όμως σίγουρα θα μπορέσετε να διαμορφώσετε τον τρόπο με τον οποίο σκέφτεστε. Μην αφήσετε την αυτοπεποίθησή σας να μειωθεί, μην απομακρυνθείτε από φίλους, αλλά κερδίστε το χαμένο έδαφος. Μην αφήνετε σκιές να σας εξουσιάζουν, αλλά ξαναβρείτε την εσωτερική αρμονία σας. Δεν υπάρχουν φαντάσματα, οπότε σταματήστε να υιοθετείτε τη μανία καταδίωξης που σας πιάνει αρκετές φορές, αφού οι περισσότεροι είναι με το μέρος σας. Εκμεταλλευτείτε τα προσόντα σας προκειμένου να αναπτυχθείτε σε κοινωνικό πλαίσιο και να κάνετε καινούργια ανοίγματα. Εγκαινιάστε ένα νέο μοντέλο ζωής με μια πιο νέα και πιο ευχάριστη τάξη πραγμάτων, που θα σας κάνει να αποκτήσετε μια νέα αίσθηση και θα αντιμετωπίζετε πιο ρεαλιστικά τα καθημερινά δρώμενα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: ΣΙΓΟΥΡΕΥΤΕΙΤΕ για το τι είναι το καλό για εσάς και μην παρασύρεστε από τις πιθανές αντιδράσεις κάποιων προσώπων. Επιβάλλεται ο περιορισμός των εγωιστικών στάσεων και αντιδράσεων προκειμένου να εξελιχθούν καλύτερα οι προσωπικές σχέσεις σας και να προωθηθούν καλύτερα οι επαγγελματικές συνεργασίες σας. Η ελευθερία από αυτά που σας εγκλωβίζουν μέσα στον κύκλο της οικογένειάς σας δεν έχει σχέση με την ηλικία σας, αλλά προσπαθήστε πρώτα να σκεφτείτε αν σας επιτρέπεται να κάνετε την επανάστασή σας. Ισως δεν θέλετε πλέον να υποχωρείτε, αλλά δεν χρειάζεται να φτάσετε στα άκρα. Οι εξωτερικές προκλήσεις που δέχεστε είναι εκείνες που σας ωθούν να βάζετε στόχους στη ζωή σας, ενώ η εντύπωση που πρέπει να κάνετε στους άλλους, ώστε να πετύχετε αυτά που θέλετε, σας αναγκάζει να φροντίσετε περισσότερο τον εαυτό σας.

ΖΥΓΟΣ: ΟΙ ΕΝΤΑΣΕΙΣ που γενικά θα υπάρχουν θα είναι η αιτία της πεσμένης ζωτικότητάς σας και μόνο με ξεκούραση θα επανέλθει στα αρχικά επίπεδά της. Το μόνο που πρέπει να θυμάστε, είναι να σκέφτεστε λογικά, ώστε η ανάγκη σας να αρέσετε να μην σας οδηγήσει σε υπερβολές. Πρέπει να πάρετε αποφάσεις που θα είναι δημιουργικές και θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τυχόν δυσκολίες. Μια ασυνήθιστη τροπή των γεγονότων θα αποδειχτεί τελικά τυχερή αλλαγή που θα σας φέρει πιο κοντά στους στόχους σας. Η επιλογή που θα κάνετε όσον αφορά τους συνεργάτες σας θα παίξει ουσιαστικό ρόλο, όπως επίσης και η σοβαρότητα με την οποία θα αντιμετωπίσετε τις προτάσεις που θα σας γίνουν. Πλέον αισθάνεστε ότι έχετε το περιθώριο να προχωρήσετε δυναμικά και να απολαύσετε αυτά που για καιρό σάς έλειψαν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: ΟΠΩΣ φαίνεται, όλο το βάρος της δραστηριότητάς σας θα πρέπει να το ρίξετε στον τομέα της εργασίας και να αποφύγετε τις αντιθέσεις και τις προστριβές με τους συνεργάτες σας. Αν κάποιοι σάς φανούν δυσαρεστημένοι, αφήστε τους να πάρουν μόνοι τις αποφάσεις τους και εσείς προσπαθήστε να ηρεμήσετε, να σκεφτείτε, να εκτιμήσετε καταστάσεις και ανθρώπους και να οργανωθείτε περισσότερο, ώστε να είστε έτοιμοι να εκμεταλλευτείτε και την παραμικρή ευκαιρία που θα σας προσφερθεί. Η εβδομάδα θα φέρει σημαντικές ανακατατάξεις και παρότι σας απασχολούν πολύ τα θέματα του έρωτα και της συντροφικότητας, δεν φαίνεται πως θα κατασταλάξετε σε κάτι συγκεκριμένο. Τα διλήμματα που δημιουργούνται είναι εξαιτίας της σύγκρισης που κάνετε ανάμεσα στο παρελθόν και το μέλλον της ερωτικής ζωής σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: ΑΝΤΙ να βασανίζετε το μυαλό σας με άνισες συγκρίσεις και αναμοχλεύσεις που δεν σας οδηγούν πουθενά, αλλά απεναντίας σας ρίχνουν τη διάθεση, προτιμήστε να επανεξετάσετε τις αξίες που θέτετε στη ζωή σας και κατ’ επέκταση τις αντίστοιχες προτεραιότητες. Να θυμάστε ότι το παρόν χτίζει το μέλλον σας, γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί όσον αφορά τις πράξεις σας και τις επιπτώσεις που θα μπορούσαν να έχουν αργότερα. Μην αδιαφορήσετε στη φωνή της καρδιάς σας, διότι δεν σας μένει τίποτε καλύτερο από το να εκφράσετε τα αληθινά συναισθήματά σας. Οι ερωτικές υποθέσεις σας θα πάψουν να είναι ρουτίνα και θα εγκαινιαστεί ένα νέο παιχνίδι στις επαφές σας. Αναζωογονηθείτε, σε σημείο που να νιώσετε πως μπορείτε να υλοποιήσετε κάθε επιθυμία σας. Κάντε πραγματικότητα ό,τι έως σήμερα ήταν πέρα από τα συνηθισμένα και παράλληλα παρασύρετε τους άλλους με τη δημιουργικότητά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: ΟΣΟΙ είστε δεσμευμένοι θα αρχίσετε να συνειδητοποιείτε ότι ορισμένες προκαταλήψεις κρατούσαν τον έναν μακριά από τον άλλον και έτσι θα ενισχυθεί μεταξύ σας η αμοιβαία εμπιστοσύνη. Κάτι τέτοιο θα δώσει μια άλλη διάσταση στη σχέση με τον σύντροφό σας, η οποία σας ήταν άγνωστη έως τώρα. Θα ανακαλύψετε πως ταιριάζετε περισσότερο απ’ ό,τι νομίζατε σε κάποιες καθοριστικές λεπτομέρειες. Μια ανανέωση στην ήδη κουρασμένη σχέση σας δεν θα σας βλάψει, αλλά είναι επιβεβλημένη. Μιλήστε για τις δυσκολίες, συζητήστε την ανάγκη σας να εκφραστείτε με έναν άλλον τρόπο, τον οποίο ο σύντροφός σας δεν καταλαβαίνει, καθώς τα ξεσπάσματα του εκνευρισμού σας πολλές φορές είναι παράλογα και είναι είτε αποτέλεσμα φόρτισης από την εργασία σας είτε από τρίτους παράγοντες, αλλά σίγουρα όχι εξαιτίας του συντρόφου σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ θετικά ο οικονομικός τομέας σας, δίνοντάς σας νέους τρόπους αύξησης των εισοδημάτων σας. Η διαίσθησή σας και η ικανότητά σας να αντιλαμβάνεστε γρήγορα τα γεγονότα και τι κρύβεται πίσω από αυτά θα σας βοηθήσουν να διεκπεραιώσετε αρκετές από τις εκκρεμότητές σας και να αναγνωρίσετε τις πραγματικές ευκαιρίες που θα σας ανοίξουν νέες πηγές εσόδων. Είναι η στιγμή της τόλμης, όχι όμως της αλόγιστης σπατάλης, γι’ αυτό μην παρασυρθείτε. Θα αγχωθείτε αρκετά και θα πρέπει να αποφύγετε κάθε επικίνδυνη επένδυση ή ρίσκο. Πιθανόν να νιώσετε ότι οι αξίες σας χάνουν έδαφος και να απογοητευτείτε. Μην αφήσετε να ξυπνήσει μέσα σας η επιθετικότητα, διότι θα τραβήξετε τα πράγματα στα άκρα. Εχετε την υποχρέωση να προσαρμοστείτε στις συνθήκες που επικρατούν, είτε σας αρέσουν είτε όχι.

ΙΧΘΥΣ: ΠΡΟΧΩΡΗΣΤΕ σε νέες κινήσεις ύστερα από πολλή σκέψη, χωρίς να φανερώσετε τα σχέδιά σας σε τρίτους. Κάντε εμφανείς τις δημιουργικές ικανότητές σας και εκφράστε με σαφήνεια το τολμηρό πνεύμα που σας διακρίνει. Εχουν καταλαγιάσει οι εντάσεις, παρ’ όλα αυτά η ατμόσφαιρα στον οικογενειακό χώρο σας θα παραμένει αρκετά τεταμένη. Κάντε τους υπολογισμούς σας, ώστε να ανακαλύψετε αν η κατεύθυνση που έχετε πάρει είναι η σωστή. Στα αισθηματικά κάτι καινούργιο θα ταράξει τα λιμνάζοντα νερά, αλλά επειδή υπάρχει ο κίνδυνος να μην κρατήσει για πολύ, προτού επενδύσετε σε αυτή τη σχέση απαιτείται να σιγουρευτείτε για την ποιότητά της. Πρέπει να προτιμάτε οι σχέσεις σας να είναι σταθερές, αλλά συγχρόνως να σας δίνουν τη δυνατότητα να έχετε την ελευθερία να κάνετε αυτά που θέλετε.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....