Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Μαδρίτη, ερχόμαστε!

Οι παίκτες του Ολυμπιακού γιόρτασαν στα μπουζούκια με τα αμόρε τους την πρόκριση στο Final Four της Μαδρίτης

34e2345rt3e 2Μετά το γήπεδο πήραν… φωτιά και τα μπουζούκια! Στο νυχτερινό κέντρο Frangelico γλέντησαν οι μπασκετμπολίστες του Ολυμπιακού, με αφορμή τη θριαμβευτική πρόκρισή τους στο Final Four της Μαδρίτης. Η τρίτη νίκη των «ερυθρολεύκων» επί της Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ έκανε τον Βασίλη Σπανούλη, τον Γιώργο Πρίντεζη, τον Μπρεντ Πέτγουεϊ και όλους τους άλλους παίκτες της ελληνικής ομάδας να ξεσπάσουν σε πανηγυρισμούς μαζί με τους χιλιάδες φιλάθλους τους.

Να σημειωθεί δε πως ο αρχηγός του Ολυμπιακού δεν έκανε ο ίδιος την τελευταία επίθεση στον προχθεσινό 34e2345rt3e 3αγώνα. Προτίμησε να την αφήσει στον φίλο και συμπαίκτη του Γιώργο Πρίντεζη, ο οποίος πέτυχε ανήμερα την εορτή του ένα… επικό τρίποντο, κάνοντας έτσι το καλύτερο δώρο τόσο στους οπαδούς του Ολυμπιακού όσο και στον εαυτό του.

Οι πανηγυρισμοί

Το αποτέλεσμα του αγώνα έκανε το ΣΕΦ να… ταρακουνηθεί ολόκληρο από τους πανηγυρισμούς, με τους μπασκετμπολίστες να συνεχίζουν τον… χαλασμό και στα αποδυτήρια. Από εκεί 34e2345rt3e 8πήραν τις συντρόφους τους και πήγαν να ξεφαντώσουν στο στέκι της παραλιακής, στο οποίο εμφανίζονται ο Χρήστος Χολίδης, ο Χρήστος Μενιδιάτης και η Βασιλική Νταντά.

Μοναδική απούσα η Ολυμπία Χοψονίδου, η οποία περιμένει το τέταρτο παιδί του Βασίλη Σπανούλη και δεν μπόρεσε να τους ακολουθήσει, παρότι βρισκόταν στις εξέδρες πανηγυρίζοντας ξέφρενα για την κατάστασή της. Εστειλε ωστόσο… αντιπρόσωπο στο γλέντι την όμορφη αδελφή της Βαλέρια, η οποία απασχόλησε πρόσφατα τα media λόγω του ειδυλλίου της με τον ηθοποιό Μάνο Ιωάννου.

Στην προκειμένη περίπτωση πάντως η 34e2345rt3e 9Βαλέρια εμφανίστηκε μόνο με τον γαμπρό της και φάνηκαν να τα περνάνε μούρλια. Το ίδιο και οι υπόλοιποι παίκτες του Ολυμπιακού με τις αγαπημένες τους. Τα λουλούδια έπεφταν βροχή καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς, ενώ το κέφι κορυφώθηκε όταν ο Μπρεντ Πέτγουεϊ πήρε το μικρόφωνο από τον Μενιδιάτη και τραγούδησε το «Φωτιά με φωτιά», το «Αγαπώ μια πιτσιρίκα» και το «Δεν σου κάνω τον άγιο» δημιουργώντας… πανζουρλισμό στο νυχτερινό κέντρο.

Ολα τα φλας σε Πρίντεζη και Τσιάμη

Μπορεί στο γήπεδο ο Βασίλης Σπανούλης και η Ολυμπία Χοψονίδου 34e2345rt3e 11να ήταν το ζευγάρι που «έκλεψε» τα περισσότερα φλας, ειδικά τη στιγμή που ο αρχηγός του Ολυμπιακού πήγε κοντά της και αγκάλιασε την ίδια και τα παιδιά τους, ωστόσο στο Frangelico οι paparazzi έκαναν… ζουμ στον Γιώργο Πρίντεζη, ο οποίος συνοδευόταν από την εδώ και χρόνια αγαπημένη του Βιβή Τσιάμη. Ο γοητευτικός μπασκετμπολίστας γιόρταζε κιόλας το συγκεκριμένο βράδυ και είχε διπλό λόγο να είναι ευτυχισμένος. Οσο για τη Βιβή; Σέξι, όπως πάντα, στεκόταν χαμογελαστή δίπλα στον αγαπημένο της και γλεντούσε μαζί του. Αλλωστε ο Γιώργος Πρίντεζης σε αρκετές συνεντεύξεις του στο παρελθόν έχει τονίσει ότι εκείνη είναι το στήριγμά του, το γούρι του και ότι παρακολουθεί όλους τους αγώνες του.

Ηλίας Μαραβέγιας 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...