Χωρίς αναστολές στο σεξ οι Ιταλοί!

Διαδικτυακή έρευνα έδειξε ότι τους αρέσει να τραβούν φωτογραφίες, να καταγράφουν τις συνευρέσεις τους σε βίντεο, αλλά και να αυτοϊκανοποιούνται τακτικά

Στο κρεβάτι των Ιταλίδων και των Ιταλών μπήκαν οι επιστήμονες του πανεπιστημίου του Ούντινε αποκαλύπτοντας τις σεξουαλικές τους συνήθειες με κάθε «καυτή» λεπτομέρεια. Κι αφού με τους Ιταλούς είμαστε, όπως λέγεται, «una faccia una razza», μήπως τελικά κι εμείς κάνουμε τα ίδια;

Απενοχοποιημένα και χωρίς αναστολές εμφανίστηκαν στις απαντήσεις που έδωσαν περισσότερα από 2.000 άτομα, έως 35 ετών, στο διαδικτυακό ερωτηματολόγιο που τους δόθηκε από τους ερευνητές του ιταλικού πανεπιστημίου. Η πρώτη και βασική διαπίστωση είναι πως δεν υπάρχει σημαντική διαφοροποίηση στις απαντήσεις των γυναικών από αυτές των αντρών.

Σύμφωνα με την έρευνα «In my bed», οι Ιταλοί νοιάζονται περισσότερο για την ικανοποίηση της/του συντρόφου από τη δική τους, ενώ τους αρέσει να πειραματίζονται, κάποιες φορές μάλιστα ακόμη και σε πολύ προχωρημένες καταστάσεις. Στην ερώτηση τι τους αρέσει να κάνουν στο κρεβάτι, το 68% απάντησε στοματικό έρωτα, ενώ τα φιλιά σε όλο το σώμα προτιμά το 66%. Λίγο μικρότερο είναι το ποσοστό που επιλέγει τη διείσδυση, με το πρωκτικό σεξ να αρέσει στο 38%, ενώ δύο στους δέκα έχουν δοκιμάσει το ομοφυλοφιλικό σεξ, χωρίς να δηλώνουν απαραίτητα γκέι ή λεσβίες. Υπάρχει δε ένα ποσοστό 28% που κάνει στο κρεβάτι μόνο… κουβέντα.

Οι υπόλοιποι ωστόσο δεν έχουν καθόλου αναστολές, με το 32% να αρέσκεται να φωτογραφίζεται ή να καταγράφει σε βίντεο τις σεξουαλικές συνευρέσεις του. Χρησιμοποιούν συχνά ερωτικά παιχνίδια, ενώ πρώτη φορά η συντριπτική πλειοψηφία αντρών (93%) και γυναικών (78%%) παραδέχτηκε ότι αυτοϊκανοποιείται τακτικά. Οι ερωτηθέντες δηλώνουν ικανοποιημένοι από τη σεξουαλική ζωή τους, με το 40% να της δίνει βαθμό ανάμεσα στο 7 και το 10. Κάνουν σεξ επτά φορές τον μήνα κατά μέσο όρο, ενώ το 34% των αντρών και το 32% των γυναικών ομολογούν ότι ήταν άπιστοι. Παρ’ όλα αυτά εμφανίζονται ρομαντικοί μέχρι τα 25 χρόνια τους θεωρώντας ότι προτιμούν να κάνουν σεξ μέσα σε σχέση και όχι περιστασιακά.

Βασίλης Χονδρογιάννης 

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ