Τον βίασαν για να του πάρουν το σπέρμα!

Τρεις γυναίκες απήγαγαν νεαρό άντρα στη Νότια Αφρική και τον βίασαν κατ’ εξακολούθηση προκειμένου να του κλέψουν το σπέρμα…

Τρεις γυναίκες απήγαγαν νεαρό άντρα στη Νότια Αφρική και τον βίασαν κατ’ εξακολούθηση προκειμένου να του κλέψουν το σπέρμα. Δεν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό, καθώς την ίδια τακτική ακολουθούν ομάδες γυναικών και σε άλλες επαρχίες της χώρας. Η αστυνομία άρχισε επίσημα έρευνα, αλλά δεν γνωρίζει το ακριβές κίνητρό τους. Οι πρώτες υποθέσεις που κάνει είναι ότι πωλούν το σπέρμα σε λαθρεμπόρους για τεχνητή γονιμοποίηση ή ότι το χρησιμοποιούν για να κάνουν τελετές μαγείας, φαινόμενο πολύ διαδεδομένο στη χώρα.

Οπως ανακοίνωσαν οι αρμόδιοι, ο 33χρονος περπατούσε αμέριμνος σε δρόμο του Κουαζακέλε, κοντά στο Πορτ Ελίζαμπεθ, όταν μια μαύρη BMW σταμάτησε δίπλα του.

Ζήτησαν πληροφορίες

Τρεις γυναίκες τού ζήτησαν πληροφορίες για κάποιον δρόμο κι όσο εκείνος έδινε τις οδηγίες μία από αυτές κατέβηκε κρατώντας όπλο. Σημαδεύοντάς τον στο κεφάλι τον ανάγκασε να μπει στο αυτοκίνητο. Ταξίδεψαν 500 χιλιόμετρα πριν σταματήσουν σε ένα απομονωμένο σημείο. Τον ανάγκασαν να γδυθεί και άρχισαν να τον χαϊδεύουν επιδιώκοντας να τον ερεθίσουν. Εκείνος όμως ήταν τόσο τρομαγμένος, ώστε δεν κατάφεραν την επιδιωκόμενη στύση. Ετσι τον ανάγκασαν να πιει κάποιο άγνωστο υγρό από μπουκάλι που είχαν μαζί τους. Ελάχιστα λεπτά αργότερα, παρότι συνέχισε να τρέμει από τον φόβο λέγοντάς τους ότι δεν θέλει να κάνουν σεξ, απέκτησε στύση.

Τότε τον βίασαν διαδοχικά η μία μετά την άλλη. Κάθε φορά που ολοκληρωνόταν η επαφή μάζευαν το σπέρμα σε πλαστικές σακούλες που τοποθετούσαν σε φορητό ψυγείο. Κι όταν πήραν αυτό που ήθελαν, τον πέταξαν έξω από το όχημα, σε κατάσταση σοκ, και εξαφανίστηκαν.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ