Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ξανά ισόβια στη Βουλγάρα που είχε σκοτώσει τον καπετάνιο σύζυγό της

Μεγάλη ανατροπή φέρνει στην υπόθεση της 59χρονης Βουλγάρας, η...

Η νέα δισκογραφική δουλειά της Evgenia

Την καλύτερη περίοδο της ζωής της διανύει η Evgenia,...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία αποφυλακίζεται

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

«Βράζει» η Νίσυρος με την αποκάλυψη πως δημόσιος υπάλληλος παρέσυρε αγόρια ηλικίας...

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη πως ο αρχαιοφύλακας του μουσείου...

«Αδειάζει» τον Νίκι η 25χρονη

Η απολογία της Δημητρίνα για τον Σάββα και τον σκοτεινό ρόλο του φίλου του που αποκάλυψε την αλήθεια για το έγκλημα

Τον άνθρωπο που ουσιαστικά οδήγησε τις Αρχές να ξεδιπλώσουν το κουβάρι του πιο ειδεχθούς εγκλήματος στα ελληνικά χρονικά, με θύμα την τετράχρονη Αννυ, έβαλε ευθέως στο κάδρο της δικαστικής έρευνας η 25χρονη Δημητρίνα Μπορίσοβα. Στις εξηγήσεις της ενώπιον της 10ης τακτικής ανακρίτριας η κατηγορούμενη μητέρα, που μετά την απολογία της κρίθηκε προφυλακιστέα, άφησε σαφείς αιχμές για τον ρόλο του Βούλγαρου φίλου του παιδοκτόνου, Νικολάι και υπαινίχθηκε πως ενδέχεται να βοήθησε τον δράστη να ξεφορτωθεί το τεμαχισμένο πτώμα του παιδιού. Ο μάρτυρας, γνωστός και ως Νίκι, ήταν το πρόσωπο-κλειδί που αποκάλυψε στις Αρχές τι είχε συμβεί, ανοίγοντας τον δρόμο για τη σύλληψη του 27χρονου Στανισλάβ Μπακαρτζίεφ ή Σάββα, όπως τον αποκαλούν. Ωστόσο η στάση του, σύμφωνα με τη μητέρα της Αννυ, γεννά δεκάδες ερωτήματα.

35tw5ttΔιάβεστε επίσης: Οι 48 ώρες (με το κτήνος) στο σφαγείο της Μιχαήλ Βόδα – ΠΡΟΣΟΧΗ! ΣΚΛΗΡΕΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΝΤΕΧΟΥΝ 
Η ανατριχιαστική (με κάθε λεπτομέρεια) προανακριτική κατάθεση του 27χρονου – «Καρέ καρέ» το χρονικό της φρίκης που λύγισε ακόμη και τους πιο έμπειρους αστυνομικούς

«Το Σάββατο 2 Μαΐου, δύο ημέρες πριν αποκαλυφθεί το έγκλημα, μίλησα με τον Σάββα και επέμεινα να μου δώσει στο τηλέφωνο τον Νικολάι, γιατί είχα υποψίες ότι είχε σχέση με την εξαφάνιση του παιδιού. Ο Νικολάι πράγματι μου μίλησε και με καθησύχασε λέγοντάς μου “δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα”. Ωστόσο πριν κλείσουμε το τηλέφωνο μου είπε πως αν ακούσω και τίποτα να μη στεναχωρηθώ» φέρεται ότι είπε στη δικαστική λειτουργό η 25χρονη κατηγορούμενη. «Οταν πια έμαθα από την Αστυνομία τι είχε συμβεί, δεν αποκλείω ο Νικολάι να είχε συμμετοχή και στην εξαφάνιση του πτώματος» υποστήριξε, σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα.

Η 25χρονη φέρεται ότι πρόσθεσε πως το ταξίδι-αστραπή στη Βουλγαρία που έκαναν με τον Σάββα, ενώ δεν είχαν δηλώσει ακόμη την εξαφάνιση του κοριτσιού, είχε «έναν και μοναδικό σκοπό, να εξασφαλιστεί η σιωπή του Νίκι (…) Δεν ξέρω πώς, αλλά όλα αυτό δείχνουν». Η ίδια αφήνει υπαινιγμούς ότι ο μάρτυρας-κλειδί ζήτησε… ανταλλάγματα (ποσό 5.000 ευρώ!) από τον 27χρονο προκειμένου να κρατήσει το στόμα του κλειστό.

«Δεν ήξερα τίποτα»

Η κατηγορούμενη ισχυρίστηκε ότι κατάλαβε εκ των υστέρων ότι οι δύο άντρες τής κρύβουν κάτι, καθώς ο αρχικός σκοπός του ταξιδιού, που ήταν να ενημερωθούν οι γονείς της για την εξαφάνιση του κοριτσιού, αποδείχτηκε εντέλει παραμύθι, αφού ο Σάββας δεν τους συνάντησε καν!

«Δεν ήξερα τίποτα για την τύχη του παιδιού μου. Κάποιες σκέψεις που έκανα πάνω στην απελπισία μου δεν μπορούσαν να φτάσουν στις φρικαλεότητες που έκανε ο ψυχρός δολοφόνος σε βάρος της Αννυ» φέρεται ότι υποστήριξε η Βουλγάρα που βαρύνεται με τις κατηγορίες της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο και της ψευδορκίας.

Απολογούμενη, καταφέρθηκε με σκληρούς χαρακτηρισμούς κατά του Σάββα, ενώ φέρεται ότι ζήτησε από την ανακρίτρια να αφεθεί ελεύθερη για να μπορέσει να κάνει το μνημόσυνο του παιδιού της. «Σε όλους έκανε εντύπωση η ψυχραιμία του και η ευκολία με την οποία μας διαβεβαίωνε ότι κακώς ερευνά η Αστυνομία και ότι τα αποτελέσματα των εργαστηρίων θα είναι αρνητικά. Φυσικά όμως δεν ήταν έτσι.

»Μας παρέσυρε η ηρεμία και η ψυχραιμία του και απορώ πώς λειτουργούσε έτσι, αφού έβλεπε την Αστυνομία να τον πλησιάζει και τον κλοιό να σφίγγει γύρω του» τονίζει κατά πληροφορίες στο απολογητικό υπόμνημά της. Μάλιστα φέρεται ότι υποστήριξε πως η υποκρισία του δράστη ήταν τέτοια, που της έκανε ακόμη και καβγάδες για το «πώς τολμούσε να της περνά από το μυαλό πως θα μπορούσε ποτέ εκείνος να κάνει κακό στο παιδί τους»!

Αναφερόμενη στους λόγους που την οδήγησαν να αφήσει το κοριτσάκι της στα χέρια του δράστη, εξηγεί ότι απώτερος στόχος της ήταν να προσφέρει στη μικρή Αννυ μια καλύτερη ζωή: «Αναχώρησα για το Βερολίνο για να συναντήσω το φιλικό μου πρόσωπο (…) έμπορο χρυσών κοσμημάτων, προκειμένου να μου δώσει χρήματα για να μεταβώ στη Γερμανία μαζί με την Αννυ και να εγκατασταθώ μαζί του (…) Το παιδί το άφησα στον Σάββα με τη συμφωνία να το παραδώσει και να παραμείνει αυτό με τη μητέρα του, Οφέλια. Δεν το άφησα για να το κρατήσει αυτός ο ψυχρός δολοφόνος».

fgwgew45tgΗ μητέρα του

«Ο Σάββας μου είπε ότι πήρε το παιδί από τη μάνα του όταν τσακώθηκε μαζί της, επειδή εκείνη πούλησε το tablet της Αννυ για να αγοράσει τσιγάρα»!

Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως παραδέχτηκε πως οι σχέσεις της με τη μητέρα του Σάββα δεν ήταν καλές. «Δεν ενέκρινε τη δουλειά που έκανα, αλλά τα λεφτά που της έδινα ήταν καλά!» φέρεται ότι είπε στην τετράωρη απολογία της.

Ξέσπασαν κατά του 27χρονου πατέρα της Αννυ ο παππούς και η γιαγιά

Εμφανώς καταβεβλημένοι πέρασαν χθες το κατώφλι της 10ης τακτικής ανακρίτριας προκειμένου να καταθέσουν ως μάρτυρες οι γονείς της 25χρονης μητέρας της Αννυ, που έφτασαν στην Αθήνα από τη Βουλγαρία όπου κατοικούν, μόλις ενημερώθηκαν για την τραγική κατάληξη της 4χρονης εγγονής τους.

Συγκλονισμένοι από τις αποτρόπαιες αποκαλύψεις, οι δύο παππούδες με τους οποίους μεγάλωνε το αδικοχαμένο αγγελούδι μέχρι η μητέρα του να το φέρει στην Ελλάδα ξέσπασαν κατά του 27χρονου παιδοκτόνου ενώπιον της δικαστικής λειτουργού.

Με τη συνδρομή μεταφραστή που κλήθηκε από την ανακρίτρια φέρονται ότι περιέγραψαν αναλυτικά την επεισοδιακή σχέση της Δημητρίνα Μπορίσοβα με τον Στανισλάβ Μπακαρτζίεφ ή 3edqw35tg«Σάββα», όπως τον έλεγαν στην Ελλάδα.

Ηταν αντίθετοι

Σύμφωνα με πληροφορίες, αν και υποστήριξαν πως η κόρη τους αγαπούσε πολύ την μικρή Αννυ, επέκριναν την επιλογή της να την αφήσει (έστω και προσωρινά) στην οικογένεια του 27χρονου.

Οπως φέρονται ότι εξήγησαν στις δικαστικές Αρχές, ήταν εντελώς αντίθετοι με τον δεσμό της κόρης τους μαζί του και προσπαθούσαν να την απομακρύνουν από κοντά του, καθώς γνώριζαν τη βίαιη συμπεριφορά του προς την Δημητρίνα, τον εθισμό του στα ναρκωτικά και τις παρανομίες στις οποίες κατά καιρούς είχε εμπλακεί. Στο πλευρό των δύο γονέων ήταν και ο 23χρονος αδελφός της κατηγορουμένης, ο οποίος ωστόσο δεν κατέθεσε.

erq4wertaweΑθώα κρίθηκε η κατά φαντασίαν «ψυχίατρος»

Την αθώωση της 51χρονης (φωτό) η οποία «τρέλανε» τηλεοπτικά κανάλια και εισαγγελικές Αρχές παριστάνοντας την ψυχίατρο του ΟΚΑΝΑ που δήθεν «κούραρε» τους γονείς της Αννυ αποφάσισε το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο. Το δικαστήριο απήλλαξε την… κατά φαντασίαν επιστήμονα από τις κατηγορίες της διασποράς ψευδών ειδήσεων και της ψευδούς αναφοράς στις Αρχές περί τέλεσης πλημμελήματος, κάνοντας δεκτούς τους ισχυρισμούς της ότι αντιμετωπίζει προβλήματα ψυχικής υγείας.

Τους ξεγέλασε

Η 51χρονη πρώην επιχειρηματίας, που σύμφωνα με πληροφορίες πάσχει από διπολική διαταραχή, φέρεται να δικαιολόγησε την πράξη της υποστηρίζοντας πως ήθελε με αυτό τον τρόπο να βοηθήσει ώστε να μην πέσει «στα μαλακά» ο 27χρονος Βούλγαρος που έχει προφυλακιστεί για τη δολοφονία της 4χρονης κόρης του.

Πάντως, εντύπωση είχε προκαλέσει το γεγονός ότι κατάφερε με πρωτοφανή άνεση να ξεγελάσει δημοσιογράφους και κοινό προσποιούμενη την ψυχίατρο, καταγγέλλοντας μάλιστα την υποτιθέμενη αναλγησία των εισαγγελικών Αρχών στην υπόθεση της άγριας δολοφονίας! Η παρέμβαση της Εισαγγελίας υπήρξε άμεση, καθώς μόλις διαπιστώθηκε πως οι καταγγελίες της ήταν ανυπόστατες και τα στοιχεία της ψευδή, διατάχθηκε κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για την υπόθεση. Η ψυχίατρος-μαϊμού συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα στο σπίτι της στη Νέα Μάκρη και οδηγήθηκε στα δικαστήρια. Οπως δήλωσε ο συνήγορός της Νίκος Μπάκας, η εντολέας του απαλλάχθηκε πλήρως από τις κατηγορίες. 

Ντέμη Ντάβαρη 

{{-PCOUNT-}}28{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...