Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η Αννα Βίσση δεν «ψήνεται» για το «Voice»

Η Αννα Βίσση είπε «όχι» σε μια θέση στην...

Συμμορίες Ρομά έχουν ρημάξει τους τελευταίους μήνες την ανατολική Θεσσαλονίκη

Σε μάστιγα έχουν εξελιχθεί τους τελευταίους μήνες οι κλοπές,...

Η Κατερίνα Βρανά γιορτάζει την ημέρα που σχεδόν πέθανε

Είναι μια μαχήτρια της ζωής και δεν ξεχνά ποτέ...

Σαββατοκύριακο 09-10 Μαΐου 2015

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα προκληθεί αναστάτωση στον επαγγελματικό σας χώρο και χρειάζεται προσοχή εκ μέρους σας, έτσι ώστε να…

ΚΡΙΟΣ: Συγκεντρώστε την προσοχή σας στα χρηματοοικονομικά ζητήματα και ενδεχομένως να νιώσετε ότι έφτασε ο καιρός να οργανώσετε τελείως διαφορετικά τον προϋπολογισμό σας ή να κάνετε πιο σφιχτή διαχείριση. Εξεγερθείτε ενάντια σε καθετί που σας κάνει να νιώθετε ότι καταπιέζεστε. Χωρίς να αναλάβετε δεσμεύσεις ή να βάλετε δύσκολους στόχους, παρατηρήστε όσα συμβαίνουν μέσα σας και αυτό μπορεί να γίνει η αρχή ενός νέου τρόπου σκέψης και ύπαρξης. Εμβαθύνετε στις σχέσεις σας και ανακαλύψτε την ουσία τους. Η ανάγκη αμοιβαίας προσέγγισης, ώστε ο ένας να βασίζεται στον άλλον, θα σας ωθήσει να ανακαλύψετε τον ρόλο που σας ταιριάζει αλλά και τον ρόλο που παίζει ο κάθε ένας με εσάς. Η οικειότητα που θα έχετε με κάποιους θα βοηθήσει τόσο στην εμπιστοσύνη όσο και στην κατανόηση.

ΤΑΥΡΟΣ: Μπορεί οι επαφές σας να καλυτερεύουν, αλλά θα πρέπει να προσέξετε να μην οδηγήσετε τα πράγματα σε υπερβολές. Απερισκεψίες ή κακοπροαίρετα σχόλια θα μπορούσαν εύκολα να διαταράξουν την ισορροπία στις σχέσεις σας, οπότε μην αφήνετε τα πράγματα στην τύχη. Αναγκαία στις σχέσεις σας δεν είναι μόνο η σιγουριά, αλλά και η αντοχή τους στον χρόνο. Ο δυναμισμός και η γοητεία σας θα διατηρήσουν την ηγετική θέση σας στο περιβάλλον σας, αλλά και εσείς θα πρέπει να πάρετε πρωτοβουλίες που θα δικαιώσουν τα προνόμια που έχετε. Η ενεργητικότητά σας θα σας απαλλάξει αρκετές φορές από αρνητικές σκέψεις, οι οποίες πολύ συχνά γίνονται η αιτία να σας εμφανιστούν δυσάρεστα συμπτώματα στην υγεία σας. Η ένταση δεν σας ωφελεί και γι’ αυτό πρέπει να βρείτε τρόπους ώστε να επαναφέρετε την ισορροπία σας, όταν αυτή χάνεται.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εάν αναζητάτε καινούργιους τρόπους για να ανακτήσετε την καλή φόρμα σας, το πιο πιθανό είναι να κουραστείτε γρήγορα, να βαρεθείτε και να εγκαταλείψετε την ιδέα. Κάντε τις κινήσεις που επιθυμείτε, αλλά αποφεύγοντας να μπλεχτείτε όπου υπάρχει ρίσκο. Μέσα από μια λογική συνοχή σκέψεων και προβληματισμών θα διαπιστώσετε ότι πλέον δεν σας επιτρέπεται να απομακρύνεστε ψυχικά από τον άνθρωπό σας. Καλό το να θέλετε να έχετε την αίσθηση της ελευθερίας σας, όμως με το να διατηρείτε αποστάσεις μόνο καλό δεν κάνετε. Πρέπει να αφήσετε το συναίσθημα να λειτουργεί καταλυτικά μέσα σας, ακόμη και απολογητικά με τον εαυτό σας. Ζητήστε έστω και των υστέρων «συγγνώμη» από τον σύντροφό σας που τον απομονώσατε, για να καταλάβει πως εκτιμάτε την προσφορά και την ανεκτικότητά του. Η κίνησή σας αυτή θα βελτιώσει αισθητά τη σχέση σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ανταλλάξτε απόψεις με φίλους σας για ζητήματα που σας απασχολούν. Αφήστε ελεύθερη τη φαντασία σας στις προσωπικές σας στιγμές, που θα είναι πολλές. Εκμεταλλευτείτε τον ελεύθερο χρόνο σας για να τον περάσετε με τον σύντροφό σας, επικοινωνώντας επί της ουσίας και μαθαίνοντας να αποφεύγετε τους άχρηστους πλεονασμούς που οδηγούν σε παρεξηγήσεις. Απολαύστε την εκτίμηση και τον θαυμασμό του, αφού τα χρέη του παρελθόντος δεν θα επιδρούν τόσο καθοριστικά στις προσωρινές κρίσεις και αποφάσεις σας. Μάθετε να διαχωρίζετε την πραγματική αγάπη της καρδιάς σας από την αγάπη από συνήθεια. Θα αναγκαστείτε να διαπραγματευτείτε μερικά σημαντικά θέματα που θα αφορούν την κοινή πολιτική που θα κρατήσετε σε οικογενειακά ζητήματα. Οι αδέσμευτοι, πιο ώριμοι πλέον, θα μπορείτε να κάνετε μια επιλογή που να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

ΛΕΩΝ: Τα φλερτ απέναντί σας είναι έντονα και παρότι θα είστε αρκετά παιχνιδιάρηδες, παράλληλα θα είστε ντροπαλοί για να ενδώσετε εύκολα. Παρ’ όλα αυτά, θα κάνετε ό,τι μπορείτε για να ικανοποιήσετε τη φιλαρέσκειά σας και στην πορεία θα αποφασίσετε εάν μέσα στα τόσα φλερτ και στη διαθεσιμότητα που θα υπάρχει θα είναι κάτι που θα σας συγκινήσει περισσότερο. Η φαντασία σας θα είναι πιο πλούσια και, αν η φύση της εργασίας σας την προϋποθέτει, θα μπορέσετε να κάνετε θαύματα. Ξεκουραστείτε και χαλαρώστε από τα προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίσατε, αλλά μην επαναπαυτείτε, γιατί η ατμόσφαιρα θα παραμένει αρκετά τεταμένη. Μην εναντιωθείτε στους φίλους σας, γιατί ακόμη και αν υπάρχει μια δόση αλήθειας, εσείς μάλλον θα έχετε την τάση να υπερβάλλετε κατά πολύ και να διογκώνετε τα προβλήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δεν είναι απίθανο να αντιδράσετε επιθετικά και σπασμωδικά, με αποτέλεσμα να χαλάσετε σχέσεις που θα ήταν σκόπιμο να διατηρήσετε. Να έχετε μέτρο στη ζωή σας. Προσέξτε σωστά τον εαυτό σας και μην παρασύρεστε σε υπερβολές. Φροντίστε να έχετε μια γοητευτική και συγκροτημένη εμφάνιση που θα εκπέμπει θετικά vibes. Βάλτε προγράμματα για άμεση υλοποίηση των στόχων σας και θα εκπλαγείτε με το πόσο ανανεωμένοι θα αισθανθείτε, αν και καλό είναι να γνωρίζετε τις ευαισθησίες της υγείας σας, ώστε να προσέχετε κατάλληλα. Κάντε καλύτερη διαχείριση των οικονομικών σας και κατανείμετέ τα σωστά, ώστε να προβλέψετε και τις μελλοντικές ανάγκες σας. Μολονότι θα μπορούσε αυτή η περίοδος να είναι περίοδος διακοπών, εσείς δεν έχετε την όρεξη να εγκαταλείψετε έστω και για λίγο τον εργασιακό χώρο σας.

ΖΥΓΟΣ: Ασχοληθείτε περισσότερο με τις συνεργασίες σας και διαχωρίστε αυτές που είναι στάσιμες με αυτές που περπατάνε με πολύ αργά βήματα. Σκεφτείτε το ενδεχόμενο να προχωρήσετε σε κάποιες νέες και καλύτερες που θα βοηθούσαν να ανέβει η αποδοτικότητά σας. Στις νέες και ουσιαστικές ρυθμίσεις που θα κάνετε στις εργασιακές ή προσωπικές υποθέσεις σας η τύχη θα είναι με το μέρος σας. Καινούργιες ιδέες θα σας ανοίξουν νέους δρόμους εξέλιξης για το μέλλον σας. Προχωρήστε στην υλοποίηση των σχεδίων σας, χωρίς να είστε βιαστικοί στις επιλογές σας. Μετριάστε τις προσωπικές επιθυμίες σας όσο μπορείτε, ώστε να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι και να μην κινδυνέψετε να κατηγορηθείτε για αχαριστία. Φροντίστε να είστε ξεκάθαροι από την αρχή ακόμη και αν πάρετε αυτό που θέλετε, για να μπορέσετε να φύγετε αξιοπρεπώς. Οι ερωτικές επιλογές σας θα κρύβουν ρίσκο, γι’ αυτό κινηθείτε περισσότερο επιφυλακτικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Γίνετε περισσότερο ελαστικοί σε ό,τι αφορά τις αδυναμίες του συντρόφου σας. Οι ισορροπίες θα είναι δύσκολο να αποκατασταθούν, αλλά αξίζει τον κόπο να αναπληρώσετε τον χαμένο χρόνο χαλιναγωγώντας την ενστικτώδη αντιπαλότητα που παρουσιάζετε εδώ και καιρό με τον σύντροφό σας. Μην αφήνετε την περηφάνια σας να εκδηλωθεί σε υπεροψία και να σας οδηγήσει σε συχνές κόντρες με το έτερόν σας ήμισυ. Εξάλλου μπορείτε να κάνετε ένα βήμα πίσω χωρίς να χρειαστεί να πληγώσετε τον εγωισμό σας. Ο σύντροφός σας αποδεικνύει με τις προσπάθειές του πως ζητεί κάτι πιο ποιοτικό μεταξύ σας, μια και ο χρόνος που έχετε για να είστε μαζί μειώνεται αισθητά λόγω των πολλών δραστηριοτήτων που έχετε και οι δύο. Οι παιδιάστικες αντιδράσεις δεν χρειάζονται, γιατί σας βγάζουν από τον έλεγχο του εαυτού σας όταν θυμώνετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα προκληθεί αναστάτωση στον επαγγελματικό σας χώρο και χρειάζεται προσοχή εκ μέρους σας, έτσι ώστε να μην παρασυρθείτε από κάποιες δελεαστικές προτάσεις. Προβάλλετε τις ικανότητές σας και προσδιορίστε τις φιλοδοξίες σας αποφεύγοντας κάθε είδους συμβιβασμό. Παρότι θα έχετε να κάνετε πολλά, αξίζει τον κόπο να δοκιμάσετε καινούργια πράγματα. Ξεχάστε την ιδέα ότι τα ξέρετε όλα και ακούστε τη γνώμη ή τις προτάσεις άλλων ανθρώπων. Οι ανανεωτικές κινήσεις που θέλετε να κάνετε είναι πολύ καλές και χρειάζεται να τις προωθήσετε δυναμικά για να εδραιωθείτε, βασιζόμενοι πάντα στη λογική και διατηρώντας ένα μέτρο, για να μην ξεφεύγετε από την ουσία. Θα γεμίσετε διλήμματα αλλά μη δειλιάσετε να αναδιοργανώσετε τη ζωή σας. Οι συσσωρευμένες εκκρεμότητες που έχετε δεν διευθετούνται τόσο εύκολα, γι’ αυτό αποφύγετε να έχετε ψευδαισθήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αγαπήστε περισσότερο τον εαυτό σας και προωθήστε ό,τι καλύτερο γι’ αυτόν. Ανανεώστε δεσμούς φιλίας, εμπλουτίστε τον κύκλο των γνωριμιών σας και βρείτε τα κοινά που σας ενώνουν με τους άλλους. Θα είναι μια ευκαιρία να ξεπεράσετε φόβους και ανησυχίες ή ακόμη και τα απωθημένα σας, ώστε να σβήσετε όσες περισσότερες εστίες μπορείτε που σας τα παράγουν. Πλησιάστε στους στόχους σας ή αποκτήστε έναν καινούργιο. Θα έχετε όλα τα ατού να πετύχετε, αρκεί να ξέρετε πώς να κινηθείτε και τι πρέπει να αποφύγετε, με απαραίτητη προϋπόθεση οι νέες επιλογές σας να μη φρενάρουν το συναίσθημά σας. Μπορείτε να ενισχύσετε τις σχέσεις σας με τους άλλους, να τις κάνετε πιο ευχάριστες και επίσης να τους προσδώσετε πιο ξεκάθαρο χαρακτήρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Με τρόπο απρόσμενο πολλά και σοβαρά έχουν αλλάξει στις οικογενειακές σχέσεις σας, κάνοντας τις ευθύνες, τις υποχρεώσεις και μαζί και τις ανησυχίες σας να ενταθούν. Επιβάλλεται να κάνετε έναν γρήγορο απολογισμό για το τι θέλετε πλέον αλλά και τι μπορείτε. Μιλήστε με τους γύρω σας, χωρίς να κάνετε παράπονα και να δραματοποιείτε τις καταστάσεις. Προτού βάλτε κάποιον μέσα στην καρδιά σας ή τον διαγράψετε, μετρήστε τα υπέρ και τα κατά. Προσπαθήστε να μην αποξενωθείτε από τους άλλους και προσέξτε οι μηχανισμοί αυτοάμυνας που θα επιστρατεύσετε να μη στρέφονται ενάντια σε κάποιον άλλον. Αποφύγετε να δώσετε λαβή για αντιζηλίες ανάμεσα σε εσάς και το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Βασιστείτε σε απτές αποδείξεις, εάν πρόκειται να το κατηγορήσετε για κάτι.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι συναντήσεις που θα κάνετε θα φανούν χρήσιμες για να ανοίξετε νέους ορίζοντες. Μην αφήσετε ανεκμετάλλευτη καμία ευκαιρία και αδράξτε τη δυνατότητα που σας δίνεται να πραγματοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας. Η προσωπική γοητεία σας θα παίξει και αυτή τον ρόλο της στον επαγγελματικό τομέα. Η διάθεσή σας για κέρδος θα σας ωθήσει να βρείτε νέους τρόπους διαχείρισης των χρημάτων σας, ενώ σύντομα θα οδηγηθείτε σε οικονομική ανάκαμψη. Αν και δεν είστε σε πολύ ανθηρή εποχή, θα σας δοθεί η δυνατότητα και η βοήθεια για να αυξήσετε τα εισοδήματά σας. Διατηρήστε μέχρι το τέλος της εβδομάδας ακμαίο το ηθικό σας, καλή την υγεία σας και μια καλή κατάσταση στις σχέσεις σας. Προσέξτε τις αποφάσεις που θα πάρετε και μην αφήσετε τα πείσματά σας να σας παρασύρουν σε υπερβολές.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...