Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 25 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Μην έχετε το κέρδος ως απόλυτη και μοναδική...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Το κορίτσι της Formula 1

Η Αριάδνη Γερασιμίδου σπούδασε Πληροφορική, αλλά εδώ και δώδεκα χρόνια την έχουν κερδίσει τα γκάζια

Γκάζια και ψηλά τακούνια συνδυάζονται; Και όμως! Ο πατέρας της της έμαθε να οδηγάει με ασφάλεια από τα 14 χρόνια της, να αλλάζει λάστιχο και να γνωρίζει τα πάντα για τα λάδια και τις μπαταρίες αυτοκινήτου. Την ίδια περίοδο η μητέρα της τη δίδασκε τα μυστικά της κουζίνας! Το σέξι κορίτσι του Alpha Αριάδνη Γερασιμίδου, η οποία πέρσι έκανε την εμφάνισή της για λίγα λεπτά στην εκπομπή για τη Formula 1, βρίσκεται φέτος ενεργά στη θέση της συμπαρουσιάστριας, δίπλα στους Πάνο Σεϊτανίδη, Σταμάτη Κατσίμη και Κώστα Μπιτσικώκο σε κάθε Grand Prix (το κανάλι έχει εξασφαλίσει δεκαεννιά αγώνες ανά τον κόσμο).

rqw4rtfqwet 2Η Αριάδνη σπούδασε Πληροφορική, όμως εδώ και δώδεκα χρόνια την έχει κερδίσει ο χώρος του αυτοκινήτου και μάλιστα από την ηλικία των 18 γράφει σε ένα από τα πιο γνωστά περιοδικά που αφορούν τους τέσσερις τροχούς.

«Ολα ξεκίνησαν όταν άρχισα να δουλεύω ως δημοσιογράφος σε έναν μεγάλο όμιλο που είχε και περιοδικά για Πληροφορική και τεχνολογία. Μία μέρα, στο κυλικείο της εκδοτικής εταιρίας άκουσα κάποιους συναδέλφους που έγραφαν σε έντυπο για αυτοκίνητα να μιλάνε για ένα από αυτά. Τους είπα ότι κάνουν λάθος και ότι η ιπποδύναμη του τάδε αυτοκινήτου είναι άλλη. Εκείνοι έμειναν με ανοιχτό το στόμα και έτσι βρέθηκα να γράφω στο περιοδικό αυτοκινήτου» λέει στην «Espresso» η όμορφη παρουσιάστρια.

Μέσα σε αυτό το διάστημα έχει δοκιμάσει πεντακόσια μοντέλα αυτοκινήτων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Μάλιστα στη χώρα μας τα τεστάρει τις καθημερινές στον Διόνυσο, φτάνοντάς τα στα άκρα!

Η γλυκιά Αριάδνη μπορεί να υπερηφανεύεται ότι έχει οδηγήσει αρκετά super cars, ακόμη και Ferrari, την οποία έχει… εκτοξεύσει στα 260 χιλιόμετρα, με την αδρεναλίνη της να χτυπάει κόκκινο! Ονειρό της όμως είναι να οδηγήσει μια Bugatti Veyron ή μια Aero SSC. Οι κριτικές που γράφει είναι από τις πιο πολυδιαβασμένες, σε ένα από τα μεγαλύτερα sites για το αυτοκίνητο, το NewsAuto.gr.

Με δισταγμό 

Το κορίτσι του «F1 Countdown», που σπικάρει αγώνες από το Ντουμπάι, την Κίνα και το Μπαχρέιν (αυτή την Κυριακή θα μας ταξιδέψει στην Ισπανία), έχει κερδίσει τα βλέμματα των ανδρών και τον σεβασμό των συναδέλφων της, οι οποίοι στην αρχή την αντιμετώπισαν με δισταγμό.

Σύντομα όμως κατάλαβαν πως το… κατέχει το αντικείμενο. Ευελπιστεί πως κάποια στιγμή θα συναντήσει από κοντά τον ξανθό, γοητευτικό Βρετανό πιλότο της Formula 1 Jenson Button, είναι όμως η μοναδική Ελληνίδα δημοσιογράφος που έχει πάρει συνέντευξη από τον εξαιρετικό οδηγό στον χώρο του drift (πλαγιολίσθηση) Ken Block.

rqw4rtfqwet 3«Από τα πιο extreme πράγματα που έχω κάνει είναι να πάρω μέρος επί 24 ώρες σε αγώνες αυτοκινήτου εκτός δρόμου, στην Ελλάδα, μαζί με τον ταχύτερο οδηγό της χώρας, τον Λευτέρη Σωτήρχου, με ένα Daihatsu Terios.

»Ηταν τρομερή εμπειρία! Από τις πιο δυσάρεστες στιγμές μου ήταν όταν δοκίμαζα ένα πολύ καλό αυτοκίνητο στην Κέρκυρα, έπαθα όμως λάστιχο, δεν υπήρχε ρεζέρβα και έμεινα νύχτα στη μέση του πουθενά, όπου δεν μπορούσε να με βρει η οδική βοήθεια.

»Ευτυχώς χρησιμοποίησα αφρό στο ελαστικό, είδα και μια πινακίδα στον δρόμο και έδωσα το στίγμα μου» λέει το νεαρό κορίτσι και συμπληρώνει: «Από τις πιο ωραίες στιγμές μου ήταν όταν μπήκα σε ηλεκτρονικό αυτοκίνητο που φορτίζει με μπαταρίες και ξετρελάθηκα από τα επιτεύγματα της τεχνολογίας».

Πώς είναι όμως η ζωή μιας γυναίκας μέσα σε μηχανές και ζάντες, ακόμη και αν βρίσκεται στην αφρόκρεμα του ρεπορτάζ; «Το ότι είμαι στον χώρο του αυτοκινήτου δεν σημαίνει ότι έχω πάψει να είμαι θηλυκό. Μου αρέσει να φτιάχνω τα μαλλιά μου, το μακιγιάζ μου, να φοράω γόβες».

Πολύ ευαίσθητη

«Το πρωί θα με δεις με φόρμα, αλλά το βράδυ με φόρεμα και πέδιλα. Κατά βάθος είμαι πολύ ευαίσθητη και υπομονετική» λέει και συμπληρώνει με νόημα: «Μου αρέσει η συντροφικότητα. Τον άνδρα μου τον θέλω πιο δυναμικό από εμένα, να τον θαυμάζω. Επιθυμώ να βρω ένα αρσενικό που θα το καμαρώνω, να έχει χιούμορ, ωραίο βλέμμα και δάχτυλα. Και να με διεκδικεί καθημερινά»!

rqw4rtfqwet 6Προς το παρόν, η όμορφη δημοσιογράφος είναι single, ονειρεύεται όμως τη μέρα που θα ντυθεί νυφούλα. «Στον γάμο μου θα ήθελα να οδηγήσω μια λευκή Lamborghini, αν και στην καθημερινότητά μου λατρεύω τα χαμηλά κάμπριο αυτοκίνητα.

»Σε λιμουζίνες έχω μπει αρκετές φορές και δεν με εντυπωσιάζουν, καθώς οι περισσότερες βιομηχανίες -όταν μας καλούν- κανακεύουν τους συντάκτες σε όλο τον κόσμο με πολυτελή αυτοκίνητα και δεξιώσεις, στις οποίες έχουν καλεσμένους έως και αστέρες του Χόλιγουντ» τονίζει χαρακτηριστικά στην «Εspresso» η Αριάδνη Γερασιμίδου.

Είναι οπαδός της ΑΕΚ και των extreme αθλημάτων!

Η Αριάδνη νιώθει τυχερή και ευλογημένη για την ευκαιρία που της έδωσε ο Alpha στον χώρο της τηλεόρασης, ενώ -βάσει… βιογραφικού- θα μπορούσε κάλλιστα να κάνει εκπομπή και για extreme sports. «Ως άνθρωπος είμαι υπερκινητική. Κάνω scuba diving, kite surf, flying fox, κρέμομαι δηλαδή από δένδρα με ιμάντες, χειμερινό σκι και χορεύω και σάλσα. Οταν είμαι στη φύση νιώθω σαν στο σπίτι μου, ενώ όταν κολυμπάω στον βυθό της θάλασσας αισθάνομαι την απόλυτη ηρεμία. Βουτάω δύο τρεις φορές την εβδομάδα. Πριν από λίγο καιρό πήρα και δίπλωμα ταχύπλοου. Θα μπορούσα να ζήσω μόνιμα σε σκάφος, σαν τον Σωτήρη Καλυβάτση» τονίζει η παρουσιάστρια και συνεχίζει: «Είμαι λίγο αντισυμβατική. Βλέπω ποδόσφαιρο και είμαι οπαδός της ΑΕΚ, αλλά δεν καπνίζω, δεν πίνω καφέ, ούτε αλκοόλ. Ωστόσο μου αρέσουν τα μακαρόνια -μπορώ να τρέφομαι καθημερινά με αυτά- και λατρεύω τα γλυκά. Η αδυναμία μου είναι η οι γονείς μου και ο αδερφός μου που σπουδάζει οικονομικά και το σκυλάκι μου ο Δίας, ο οποίος είναι και συνοδηγός μου. Φοράει δε πάντα τη ζώνη ασφαλείας του. Οι δικοί μου ανησυχούν για το επάγγελμα που διάλεξα, αλλά κατά βάθος ξέρουν ότι είμαι γεννημένη γι’ αυτό!».

Μαρία Ανδρέου 

{{-PCOUNT-}}21{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...