Τρίτη, 29 Ιουλίου, 2025

Έλλη Τρίγγου: Οι πόζες με μπικίνι ενώ απολαμβάνει τον καφέ της

Μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα δραστήρια στα social media,...

Εξιτήριο από το μαιευτήριο για τη Βαλέρια Χοψονίδου

Εξιτήριο από το μαιευτήριο χθες το μεσημέρι για τη Βαλέρια Χοψονίδου, με την επιχειρηματία και αδελφή της Ολυμπίας Χοψονίδου ν

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 29 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣΠάρτε πρωτοβουλίες και αντιμετωπίστε ψύχραιμα προβλήματα που οι άλλοι...

Παραμυθένια πρόταση γάμου Σάκη Κατσούλη σε Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Μια παραμυθένια πρόταση γάμου έκανε ο Σάκης Κατσούλης στη...

Αριες που «απογειώνουν»

Το πρωτότυπο event της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο «Ελ. Βενιζέλος»!

Και ξαφνικά τα smartphones των ταξιδιωτών πήραν… φωτιά εχθές το μεσημέρι στο επίπεδο αναχωρήσεων του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος»! Αιτία του φωτογραφικού… παροξυσμού ήταν η πρωτότυπη δράση που διοργάνωσε η Εθνική Λυρική Σκηνή στο αεροδρόμιο αιφνιδιάζοντας ευχάριστα όλους τους τουρίστες αλλά και τους εργαζομένους.

Οι γνωστές και καταξιωμένες ερμηνεύτριες Ελένη Βουδουράκη και Ειρήνη Αθανασίου -συνοδεία της πιανίστριας Ειρήνης Αντωνιάδου- παρουσίασαν μπροστά στο έκπληκτο κοινό τέσσερις άριες του παγκόσμιου ρεπερτορίου. Ντυμένες με τα εντυπωσιακά κοστούμια από την παλιότερη παραγωγή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής «Ρουσάλκα», οι δύο τραγουδίστριες χάρισαν στιγμές οπερατικής ευδαιμονίας στους παρευρισκομένους, οι οποίοι δεν σταμάτησαν λεπτό να απαθανατίζουν τις μουσικές στιγμές με τα κινητά τους και τα tablets τους.

Μάλιστα δεν ήταν λίγοι εκείνοι, κυρίως Aσιάτες, που έβγαλαν και… selfies με το κινητό τους έχοντας ως φόντο τις πρωταγωνίστριες της δράσης.

Το πρόγραμμα άρχισε στις 13.30 και είχε διάρκεια 15 λεπτών, ενώ επαναλήφθηκε στις 14.30. Συγκεκριμένα, οι θεατές είχαν την ευκαιρία να ακούσουν δύο άριες από την «Κάρμεν» του Μπιζέ, μία άρια από τον «Γάμο του Φίγκαρο» και ακόμη μία από την «Ιταλίδα στο Αλγέρι» του Ροσίνι.

Η Εθνική Λυρική Σκηνή έχει προγραμματίσει ακόμη τρεις δράσεις για τις αρχές Ιουνίου. Η μία θα λάβει χώρα στον σταθμό του μετρό στην «Ακρόπολη», η δεύτερη στο τζαμί στην πλατεία Μοναστηρακίου και η τρίτη στην πλατεία έξω από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Αννίτα Πάνια ποζάρει στα 55 με μικροσκοπικό μπικίνι

Η Αννίτα Πάνια το Σαββατοκύριακό της έκανε τις βουτιές της φορώντας μαύρο μπικίνι.

Γνωστή παρουσιάστρια κάνει διακοπές στην Πάρο παρέα με τον πατέρα της

Η παρουσιάστρια μόλις έριξε αυλαία για καλοκαίρι η εκπομπή της έφτιαξε βαλίτσες και έφυγε για την Πάρο.

Αναστατώνει τα πλήθη ποζάροντας με μικροσκοπικό μπικίνι στα 52 της

Προκάλεσε πανικό στα social media με τη φωτογραφία που δημοσίευσε στο instagram η γνωστή κυρία της σόουμπιζ.

Γεννητούρια στην ελληνική σόουμπιζ: «Τα καταφέραμε γιε μου»

Τρισευτυχισμένη είναι η γνωστή κυρία της σόουμπιζ καθώς έγινε μανούλα για πρώτη φορά.

Η Φαίη Σκορδά με κοντό σορτς φτιάχνει βαλίτσες στο σαλόνι της

Η Φαίη Σκορδά ετοίμασε βαλίτσες για να ξεκινήσει τις διακοπές της.

Η Δανάη Μιχαλάκη ποζάρει με την πεθερά της, Φιλαρέτη Κομνηνού στην Αμοργό

Η Φιλαρέτη Κομνηνού βρίσκεται διακοπές στην Αμοργό με τον γιο της, Γιώργο Παπαγεωργίου, τη νύφη της Δανάη Μιχαλάκ

«Δεν μπήκα ποτέ σε καλούπια γι’ αυτό και η συνεργασία μου με τον Ηλία Ψινάκη τελείωσε άδοξα»

Ο γνωστός τραγουδιστής σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Ηλία Ψινάκη.
spot_img
spot_img