Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ο Ετεοκλής Παύλου αποκαλύπτει για το ατύχημα: «Δεν χτυπούσε το κινητό μου...

Με αφορμή την συνέντευξη που παραχώρησε ο Στάθης Παπούλιας...

Συγκλονίζει η Κατερίνα Γκαγκάκη: «Είμαι ένας αρκετά καταθλιπτικός άνθρωπος»

Η Κατερίνα Γκαγκάκη κατά τη διάρκεια του νέου ριάλιτι...

Η συγκίνηση της Νένας Χρονοπούλου για τον γιο της: «Γεννήθηκε 25 εβδομάδων,...

Η Νένα Χρονοπούλου κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Super...

«Ψυχοκόρες»: Ο Κοσμάς επισκέπτεται τη Νέλλα στη κλινική

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ψυχοκόρες».Έξι...

Μπίζνες Πανά στο αθηναϊκό Μπρόντγουεϊ

Η απόφαση του επιχειρηματία να βάλει τίτλους τέλους στην πριβέ λέσχη Salon De Bricolage και ο στόχος του να κάνει το Ζonar’s στέκι νεολαίας

Λουκέτο στο θρυλικό Salon De Bricolage, για το οποίο είχε γραφτεί (και διαψευστεί) ότι φιλοξένησε προεκλογικά το περίφημο μυστικό δείπνο του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τη Μαριάννα Λάτση και τη Γιάννα Αγγελοπούλου, αποφάσισε να βάλει ο επιχειρηματίας Χρύσανθος Πανάς.

Οι τίτλοι τέλους στο πριβέ κλαμπ που έχει ως μέλη του την αφρόκρεμα της αθηναϊκής κοινωνίας θα μπουν μέσα στο καλοκαίρι, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο γνωστός και επιτυχημένος επιχειρηματίας θα εγκαταλείψει το ακίνητο της οδού Αλωπεκής. Θα διατηρήσει το ισόγειο με τη μορφή μπαρ για τη νέα χρονιά, αλλά είναι άγνωστο αν θα κρατήσει την παλαιά ονομασία του. Το ενδιαφέρον του Πανά αυτήν την εποχή μετατοπίζεται στην ιστορική Στοά Σπυρομήλιου. Εκεί άνοιξε το City Bistro, το οποίο επισκέπτονται τα βράδια τραγουδιστές όπως ο Σάκης Ρουβάς, πολιτικοί όπως ο Ευάγγελος Βενιζέλος, επιχειρηματίες όπως ο Γιώργος Βερνίκος και ηθοποιοί όπως η Δήμητρα Ματσούκα.

Εκεί επίσης μίσθωσε από την Τράπεζα Πειραιώς το ιστορικό Zonar’s, το οποίο λόγω της θέσης του θα επιδιωχθεί να γίνει το hot point της νεολαίας με την ταυτόχρονη ανάδειξη της ιστορικότητας του χώρου.

Σχεδιάζει μάλιστα το νέο Ζonar’s να έχει στους καταλόγους του αναλυτική πληροφόρηση για το γεγονός ότι σε αυτό σύχναζαν ο Νίκος Γκάτσος και ο Μάνος Χατζιδάκις ή ότι εντός του εόρτασε τα επινίκια του Νόμπελ Λογοτεχνίας ο Οδυσσέας Ελύτης. Θεωρείται γι’ αυτόν -και είναι- ένα από τα νεότερα μνημεία της Αθήνας και σχεδιάζει να το αξιοποιήσει στην προοπτική της δημιουργίας μαζί με τα θέατρα της στοάς (Παλλάς, Μικρό Παλλάς) ως το νέο Μπρόντγουεϊ.

Ο Χρύσανθος Πανάς αποφάσισε να εγκαταλείψει την πάνω πλευρά της πόλης και το Κολωνάκι προκειμένου να κατηφορίσει στην Πανεπιστημίου για ακόμη έναν λόγο. Εχει τη φήμη ανθρώπου που απεμπλέκεται από τα εγχειρήματά του όταν διαπιστώσει τα πρώτα μικρά σημάδια κόπωσης.

Από την ώρα που ξέσπασε η κρίση, οι πλούσιοι αποφάσισαν να κρατήσουν πιο χαμηλό προφίλ και το Κολωνάκι να γίνει «ένα» με τον λαό, ο Πανάς πήρε τη μεγάλη απόφαση να διασχίσει την Πανεπιστημίου και να εγκαταστήσει εκεί το στρατηγείο του. Το νέο Zonar’s θα αρχίσει να λειτουργεί με την καινούργια μορφή του τον προσεχή Οκτώβριο, προκειμένου τα εγκαίνιά του να συμπέσουν με τις μεγάλες θεατρικές παραγωγές που ετοιμάζουν από τώρα για το Παλλάς ο επιχειρηματίας Διονύσης Παναγιωτάκης και η σύζυγός του καλλιτεχνική διευθύντρια των Αθηναϊκών Θεάτρων Ελένη Κούρκουλα.

Οι γνώστες λένε ότι ο χώρος θα μοιάζει με λόμπι κλασικού ξενοδοχείου.

Το «καταφύγιο» των celebrities

Το «σαλόνι του ερασιτέχνη» ήταν ένα πριβέ κλάμπ με αλμυρή ετήσια συνδρομή, το οποίο δημιουργήθηκε στα χρόνια της ευημερίας προκειμένου να εξασφαλίζουν ιδιωτικότητα στις συναντήσεις τους οι πλούσιοι και οι celebrities των Αθηνών, χωρίς να εκτίθενται σε δημόσια θέα. Στους τρεις ορόφους του, όπου μπορούσε να φτάσει κανείς έπειτα από το απαραίτητο face control μέσα από δαιδαλώδεις διαδρόμους, οι επώνυμοι πελάτες του Πανά διοργάνωναν τα δικά τους events. Εκεί λέγεται ότι μαγείρευε για τους φίλους του ο Σάκης Ρουβάς. Εκεί ζωγράφιζε διάσημη επιχειρηματίας των Αθηνών και δώριζε πίνακες σε φίλους.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...