Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στη φυλακή σάτυρος που θώπευσε 22χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 48χρονος άνδρας...

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες» του ANT1!

Τη στιγμή που η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου περιοδεύει...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Τρεις για ένα τηλεπαιχνίδι

Χαμός για ένα τηλεπαιχνίδι! Συνεχίζονται τα δοκιμαστικά στο Mega...

Fashion show που χαρίζει παιδικά, ξέγνοιαστα χαμόγελα!

Τέσσερις καλλιτέχνιδες θα μεταμορφωθούν σε top models στη φιλανθρωπική εκδήλωση του σχεδιαστή μόδας Λάσκαρη

Αφήνουν για λίγο τα μικρόφωνα και το θεατρικό σανίδι και ενώνουν για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους με τον αγαπημένο τους σχεδιαστή μόδας Λάσκαρη σε ένα μοναδικό fashion show για τα παιδιά του φιλανθρωπικού σωματείου προστασίας παιδιού Αγιος Πολύκαρπος! Η Μπέσσυ Μάλφα, η Δέσποινα Ολυμπίου, η Κρινιώ Νικολάου και η Εύα Γαλάνη μεταμορφώνονται για χάρη του σχεδιαστή σε έμπειρα top models, έτοιμα να καταπλήξουν τους θεατές της καλοκαιρινής επίδειξης μόδας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην πισίνα του ξενοδοχείου «Divani Apollon Palace» στο Καβούρι την προσεχή Τετάρτη. Η «Espresso» βρέθηκε λίγες ημέρες πριν από την επίδειξη στο ατελιέ του διάσημου σχεδιαστή και παρακολούθησε από κοντά τις πρόβες, με τις τέσσερις ταλαντούχες κυρίες να φορούν ρούχα από τη νέα συλλογή Resort 2015 του οίκου Laskaris Haute Couture και γυαλιά ηλίου LDNR. Τις επώνυμες παρουσίες που θα κλείσουν τη φιλανθρωπική βραδιά θα πλαισιώσουν πανέμορφα μοντέλα, που δέχτηκαν με χαρά την πρόταση του σχεδιαστή. Οπως εξηγεί ο Λάσκαρης, εδώ και καιρό επιθυμούσε να δημιουργήσει ένα τέτοιο show, τα έσοδα του οποίου θα δοθούν στο φιλανθρωπικό σωματείο προστασίας παιδιού Αγιος Πολύκαρπος.

Στόχος του φιλανθρωπικού σωματείου προστασίας παιδιού Αγιος Πολύκαρπος είναι να προστατεύει και να περιθάλπει παιδιά εντελώς δωρεάν, καθώς και να τα βοηθά όχι μόνο ως προς τη στέγαση και τη διατροφή τους, αλλά ακόμη περισσότερο στη σωστή εκπαίδευση, διαπαιδαγώγηση και όσο το δυνατόν στην καλύτερη κοινωνική αποκατάστασή τους.

Πανέμορφος και φιλόξενος χώρος

«Για τον λόγο αυτό οι χαρισματικοί άνθρωποι του σωματείου έχουν δημιουργήσει την οικογενειακή μονάδα προστασίας παιδιού στην οδό Προύσσης 4, στη Νέα Σμύρνη, έναν ζεστό, πανέμορφο, οικογενειακό και φιλόξενο χώρο που αποφεύγει την ιδρυματική μεταχείριση των παιδιών, που μέσα εκεί νιώθουν την αγάπη και την ασφάλεια. Αυτήν την προσπάθεια θέλησα να στηρίξω κι εγώ μέσα από τη δουλειά που ξέρω όλα αυτά τα χρόνια να κάνω» αναφέρει ο Λάσκαρης, ο οποίος φωτογραφήθηκε με την Μπέσσυ Μάλφα, τη Δέσποινα Ολυμπίου, την Κρινιώ Νικολάου (φέτος συναντιούνται καλλιτεχνικά μέσα από τη μουσική παράσταση «Μελίνα Darling»), την ηθοποιό Εύα Γαλάνη και τον γνωστό hairstylist Τηλέμαχο Κωστόπουλο, που επιμελήθηκε τα μαλλιά των επώνυμων κυριών.

«Νιώθω περήφανη που μέσα από τη συμμετοχή μου θα βάλω κι εγώ το δικό μου λιθαράκι στην προσπάθεια που κάνει ένας σημαντικός μου φίλος, αλλά και καταξιωμένος σε όλο τον κόσμο σχεδιαστής μόδας, όπως είναι ο Λάσκαρης. Δέχτηκα αμέσως την πρότασή του, αφού για μένα είναι πολύ σημαντικό που κάνουμε μια εκδήλωση για έναν τόσο σπουδαίο σκοπό. Η χαρά μου μεγαλώνει ακόμα περισσότερο, αφού, εκτός από το γεγονός πως θα βρίσκομαι δίπλα στον Λάσκαρη, θα έχω κοντά μου και τις δύο αυτές κυρίες που είμαστε μαζί στο “Μελίνα Darling”, που έχω αγαπήσει και εκτιμήσει πάρα πολύ τον τελευταίο καιρό» λέει η ηθοποιός Μπέσσυ Μάλφα.

«Απάντησα θετικά στο κάλεσμα του Λάσκαρη γιατί είναι ένας σπουδαίος σχεδιαστής που αγαπώ και εμπιστεύομαι» σημειώνει η Δέσποινα Ολυμπίου και συνεχίζει: «Εχω συνεργαστεί αρκετές φορές μαζί του και φέτος που μας έντυσε για τη μουσική μας παράσταση στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, αλλά και γιατί πριν από δύο χρόνια φόρεσα δική του δημιουργία στη σκηνή της Eurovision για τη συμμετοχή μου με την Κύπρο. Εξίσου σημαντικό για μένα είναι και το ότι με την παρουσία μου αυτή, αν και δεν αισθάνομαι μοντέλο, θα βοηθήσω σε έναν τόσο ιερό σκοπό. Η αδιαφορία είναι το χειρότερο πράγμα σήμερα, γι’ αυτό και σε θέματα που αφορούν παιδιά προσπαθώ να μην κλείνω ποτέ τα μάτια».

Από την πλευρά της, η Κρινιώ Νικολάου δηλώνει: «Αγαπώ τον Λάσκαρη ως άνθρωπο και ως σχεδιαστή, γι’ αυτό και δεν μπορούσα να του αρνηθώ μια τόσο σημαντική πρόταση που μου έκανε. Ο σκοπός είναι ιερός και σπουδαίος, που ακόμα και αν δεν μπορούσα, θα έβρισκα τον χρόνο να είμαι εκεί. Η τέχνη που έχει τόσο απόλυτη σχέση με την αγάπη δεν μπορεί να λείπει από τέτοιου είδους προσπάθειες και ειδικά όταν αυτές αφορούν παιδιά. Ενώ έχω συμμετάσχει και σε άλλες φιλανθρωπικές εκδηλώσεις, το μοντέλο θα το κάνω πρώτη φορά, αλλά το γεγονός ότι θα βρίσκομαι μαζί με τις Μπέσσυ Μάλφα και Δέσποινα Ολυμπίου με κάνει να αισθάνομαι όμορφα και άνετα».

Τέλος, η Εύα Γαλάνη εξομολογείται: «Είναι πολύ σημαντικό για μένα ως ηθοποιός, μα πάνω απ’ όλα κι ως μητέρα του μικρού Μάριου να βρίσκομαι κάτι τέτοιες στιγμές κοντά σε παιδιά που έχουν ανάγκη. Τόσο ο σκοπός του σωματείου όσο και η απόφαση ενός πολύ σημαντικού και αγαπημένου μου σχεδιαστή όπως είναι ο Λάσκαρης δεν θα μπορούσαν να με κρατήσουν μακριά από την προσπάθεια αυτή. Οταν βοηθάς ένα παιδί είναι σαν να επενδύεις πραγματικά στο μέλλον της χώρας σου. Γι’ αυτό ας βοηθήσουμε όλοι μαζί όσο πιο πολλά παιδιά μπορούμε, με το όραμα πως κάποια στιγμή κάτι θα δούμε πραγματικά να αλλάζει σ’ αυτόν τον τόπο».

t254g345gw 3Μεγάλη ανταπόκριση σε αυτό το όραμα

Ο σχεδιαστής μόδας Λάσκαρης μιλά με ικανοποίηση για την ανταπόκριση που είχε το όραμά του: «Χαίρομαι που βρέθηκαν τα κατάλληλα πρόσωπα και οι συνεργάτες ώστε όλοι μαζί να πραγματοποιήσουμε την επιθυμία μου αυτή. Είμαι χαρούμενος που, αν και σε περίοδο κρίσης, σημαντικοί άνθρωποι των τεχνών και της μόδας είναι κοντά μου γι’ αυτόν τον ιερό σκοπό.

»Ενα παιδικό, ξέγνοιαστο χαμόγελο για μένα είναι πηγή ζωής, γι’ αυτό και θέλω να πιστεύω πως μέσα από τη συμμετοχή του κόσμου θα καταφέρουμε να μοιράσουμε πολλά τέτοια όμορφα χαμόγελα, για ένα καλύτερο αύριο κι ένα πιο αισιόδοξο μέλλον».

Θάνο Μακρογαμβράκη
Φωτό: Βαγγέλης Μασιάς

Δείτε τις φωτογραφίες: 

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...