Φρίκη με τις σκλάβες του sex!

Καταγγελία-σοκ του ΟΗΕ για 21χρονη που αναγκάστηκε από τους τζιχαντιστές σε 22 επεμβάσεις αποκατάστασης υμένα προκειμένου να πουληθεί σε παζάρι ως «νύφη»

Αποτροπιασμό προκαλεί η καταγγελία ειδικής απεσταλμένης του ΟΗΕ ότι οι τζιχαντιστές του ISIS υποβάλλουν τις σκλάβες του σεξ σε απανωτές εγχειρήσεις αποκατάστασης του παρθενικού υμένα, για να τις πωλούν ξανά και ξανά σαν παρθένες στα σύγχρονα σκλαβοπάζαρα. Πρόκειται για θεσμοθετημένη τακτική στο Ισλαμικό Κράτος, επισημαίνουν τα Ηνωμένα Εθνη, την οποία εκμεταλλεύεται για να αναχρηματοδοτεί τον πόλεμο.

Η βαρβαρότητα της δράσης τους αποτυπώνεται στο πρόσωπο 21χρονης κοπέλας, την οποία τα τελευταία τέσσερα χρόνια ανάγκασαν να κάνει 22 φορές την επέμβαση, για να πωληθεί σε άλλους τόσους «συζύγους». Στην πραγματικότητα πρόκειται για τους βιαστές της, οι οποίοι για να κρατούν τα προσχήματα, πλήρωσαν αδρά για να την «παντρευτούν» σαν «αγνή και άσπιλη». Οταν ικανοποιούσαν τις ορέξεις τους, τη χώριζαν για να πωληθεί στον επόμενο τζιχαντιστή, αφού πρώτα γινόταν ξανά παρθένα.

Η επέμβαση, εξηγεί η ειδική απεσταλμένη των Ηνωμένων Εθνών στη Συρία και στο Ιράκ, Ζαϊνάμπ Μπανγκούρα, είναι υποτυπώδης. Οπως της αφηγήθηκαν κορίτσια που ξέφυγαν από τη φρίκη, χρησιμοποιούν τοπική αναισθησία για να «διορθώσουν» τον υμένα με ράμματα, ώστε, όταν σπάνε στην επόμενη ερωτική επαφή, να έχουν αιμορραγία, σαν να ήταν η πρώτη τους φορά. Εχουν μάλιστα οργανωθεί κανονικά σκλαβοπάζαρα, στα οποία πωλούνται οι σκλάβες του σεξ. Τα μεγαλύτερα, αναφέρει η Μπανγκούρα, βρίσκονται στη Μοσούλη και την Ντοχούκ. Από κει καταλήγουν σε κάθε γωνία των περιοχών που ελέγχει το Ισλαμικό Κράτος. 

Η βία, επισημαίνει ο ΟΗΕ, δεν έχει θεσμοθετηθεί από τον ISIS μόνο για λόγους ιδεολογίας. Χρησιμοποιούν τις απαγωγές και τους βιασμούς πρώτα από όλα σαν πηγή χρηματοδότησης, καθώς αποφέρουν μεγάλα χρηματικά ποσά. Ακόμη είναι μια τακτική για να τρομοκρατήσουν τον τοπικό πληθυσμό και να τον αναγκάσουν να τους υπακούει ή να τους δώσει πληροφορίες που χρειάζονται.

Βασίλης Χονδρογιάννης 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χεράκι χεράκι Γκαγκάκη και Καπράλος

Πού πετύχαμε το ζεύγος.Πιο ερωτευμένη από ποτέ φαίνεται πως...

Ο πατέρας της Μυρτώς ρίχνει ευθύνες στη μητέρα της – Τα μηνύματα τα ξημερώματα που δεν έμαθε ποτέ εκείνος

Ο πατέρας της άτυχης 19χρονης που έχασε τη ζωή της στην Κεφαλονιά μίλησε στην εκπομπή «Το πρωινό» για τα μηνύματα που αντάλλαξε η κόρη με τη σύζυγό του και δεν το γνώριζε.

Ο Γαβαλάς έκανε απόλυτη ξεφτίλα την 70χρονη Βίσση

Νέα «καρφιά» από τον Γαβαλά στην 70χρονη Βίσση για...

Πέτρος Κωστόπουλος: Συγκινήθηκε όταν είδε το πατρικό του – «Έφυγα 16 χρονών»

Μια συγκινητική έκπληξη περίμενε τον Πέτρο Κωστόπουλο το μεσημέρι...

Σπάνια δημόσια έξοδος Έλληνα ηθοποιού με την όμορφη σύζυγό του

«Με την σύζυγό μου είμαστε και μαζί από τότε που ξεκίνησα, οπότε είναι δίπλα μου σε όλη την πορεία»

Η εστεμμένη μαστροπός της Μυκόνου – Ρεπορτάζ «φωτιά» για το κύκλωμα με τα «goal girls»

Μια εντυπωσιακή γυναίκα, η οποία στο παρελθόν είχε χαράξει...

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το βραδινό look με δαντελένιο κορμάκι στο πλευρό του Θέμη Σοφού

Με μια εμφάνιση που ισορροπεί ανάμεσα στο κομψό και...