Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

«Σασμός»: Η Σάντρα δείχνει έντονο ενδιαφέρον για τον Αστέρη

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Σάντρα δείχνει...

Βασίλης Σίμος: Ο πρώην Survivor και πανελίστας του Φουρθιώτη είναι ο πολιτικός...

Επιασε λαβράκι ο Ανδρέας Λοβέρδος, τοποθετώντας τον 33χρονο πρόεδρο...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου...

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Οικονομάκου πόζαρε με sexy εσώρουχα και όλοι αναρωτήθηκαν… πώς έκανε δύο...

«Σεισμό» και «καύσωνα» την ίδια στιγμή προκάλεσε η Αθηνά...

Στο θέατρο η Μαίρη για τον βαφτισιμιό

Η ηθοποιός, παρά τα προβλήματα υγείας της, πήγε στο Εθνικό για να δει τον βαφτισιμιό της Αλκι Κούρκουλο

3eq34twe 2Δεν κάνει συχνές κοσμικές εμφανίσεις, ωστόσο για τον βαφτισιμιό της άφησε το σπίτι της στην Παιανία και πήγε στο θέατρο. Η Μαίρη Χρονοπούλου, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει περάσει δύσκολα λόγω διάφορων ατυχημάτων και προβλημάτων υγείας που την έχουν καθηλώσει σε αναπηρικό καροτσάκι και είναι το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας κλεισμένη στο σπίτι της στην Παιανία, έκανε την εξαίρεση.

Πήγε στο Εθνικό Θέατρο προκειμένου να παρακολουθήσει την παράσταση «Φιλουμένα» με την Ελένη Ράντου και τον Αλκι Κούρκουλο, τον οποίο έχει βαφτίσει. Ο φακός της «Espresso» ήταν παρών σε αυτή τη συγκινητική συνάντηση και κατέγραψε -λίγο μετά το τέλος του έργου- στιγμές με την ευτυχισμένη νονά να συγχαίρει τον αγαπημένο της Αλκι και τη συμπρωταγωνίστριά του.

Μπαίνοντας στο επιβλητικό κτίριο της οδού Αγίου Κωνσταντίνου η Μαίρη Χρονοπούλου εντυπωσιάστηκε με την ανακαίνιση που έχει γίνει στο Εθνικό Θέατρο, η οποία πραγματοποιήθηκε όταν διευθυντής του ήταν ο στενός της φίλος Νίκος Κούρκουλος. «Ο Νίκος παρέλαβε ένα θέατρο το οποίο ήταν βαμμένο με γκρίζα λαδομπογιά και το επανέφερε στο αρχοντικό ύφος που είχε όταν πρωτοχτίστηκε. Εχω μείνει με το στόμα ανοιχτό» είπε στην «Espresso» και κάλεσε μία ταξιθέτρια για να πάρει και να αφήσει στα καμαρίνια τις δύο ανθοδέσμες που κρατούσε.

Η πρώτη, που είχε ως παραλήπτη τον βαφτισιμιό της, αποτελείτο από τρία λευκά λίλιουμ, ενώ η κάρτα που τη συνόδευε έγραφε: «Παίξε καλά, αγόρι μου. Είμαι κάτω. Η νονά σου». Η δεύτερη είχε τρία λευκά τριαντάφυλλα και προοριζόταν για την Ελένη Ράντου, με την εξής ιδιόχειρη αφιέρωση: «Σε θαυμάζω πάντα».

Χειροκρότησε θερμά

Η δημοφιλής ηθοποιός του θεάτρου και του κινηματογράφου παρακολούθησε την παράσταση με μεγάλη προσοχή και στο τέλος χειροκρότησε θερμά όλους τους ηθοποιούς. Οταν έπεσε η αυλαία -συνοδευόμενη πάντα από τη Λαμάρα, την κοπέλα που τη φροντίζει- κατευθύνθηκε προς το φουαγιέ και περίμενε τον Αλκι και την Ελένη Ράντου για να τους δει από κοντά και να τα πουν. Πρώτος κατέφθασε ο Αλκις, ο οποίος αμέσως αγκάλιασε και φίλησε τη νονά του, ενώ σε λίγο προστέθηκε στην παρέα τους και η Ελένη Ράντου. Η Μαίρη Χρονοπούλου τους συνεχάρη για το παίξιμό τους και με τον Αλκι -εκτός από τα σχετικά για την παράσταση- συζήτησαν και προσωπικά του θέματα. Αλλωστε η σημαντική ηθοποιός ήταν επί σειρά ετών κολλητή φίλη του μπαμπά του Νίκου Κούρκουλου και της συζύγου του Μελίτας, μητέρας του Αλκι.

Ενθουσιασμένη από τις ερμηνείες

Η Μαίρη Χρονοπούλου σε ερώτησή μας πώς της φάνηκε το περίφημο έργο του Εντουάρντο ντε Φιλίπο σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή αλλά και οι ηθοποιοί που το «ζωντάνεψαν» μας δήλωσε τα εξής: «Τι να πω για τον Αλκι μου;! Είναι και ωραίος και ψηλός και ταλαντούχος, αλλά και να μην ήταν για μένα είναι το βαφτιστήρι μου και μου αρέσει πάντα. Τον λατρεύω! Οσο για την Ελένη Ράντου, τη θαυμάζω πολύ ως κωμική ηθοποιό. Στους άλλους ρόλους ξεχώρισα τον υπηρέτη Αλφρέντο Αμορόζο, που έπαιξε πολύ καλά ο Μελέτης Γεωργιάδης, και την υπηρέτρια Λουτσία, την οποία υποδύθηκε η Μαρία Διακοπαναγιώτου» είπε και συμπλήρωσε: «Η σκηνοθεσία του Φασουλή ήταν εκπληκτική, με ωραία τρικ και ευρήματα. Επίσης τα σκηνικά μου άρεσαν πάρα πολύ. Ο Μανόλης Παντελιδάκης ό,τι κι αν κάνει βάζει πάντα τη δική του σφραγίδα. Η ιταλική μουσική της παράστασης ήταν ωραία, αλλά θα μπορούσαν να έχουν δανειστεί κομμάτια από το αυθεντικό ναπολιτάνικο ρεπερτόριο, που είναι πιο αντιπροσωπευτικό για το έργο».

Αλκίνοος Μπουνιάς
Φωτογραφίες: Βαγγέλης Μασιάς 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...