Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ευρυδίκη: Μοιράζεται ακόμα ένα τραγούδι από το πρόσφατο άλμπουμ της

Μετά το «Αερικό», η Ευρυδίκη μοιράζεται με τους fans...

Πατρόν Τεχνητής Νοημοσύνης

Η Τεχνητή Νοημοσύνη και... στη μόδα! Για πρώτη φορά...

«Σασμός»: H Μαρίνα με τη γιαγιά Ειρήνη συμφιλιώνονται

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Θοδώρα...

Μαριάντα Πιερίδη: Ερωτικό ταξιδάκι στο Λονδίνο

Απόδραση στο Λονδίνο με το νέο της αμόρε για...

«Θα ζήσω το καλοκαίρι στο τέρμα»

Ο Γιώργος Μαζωνάκης ένα μήνα πριν την περιοδεία του μιλά για τις παραξενιές και την αδυναμία του στην Αρίθα και το θέατρο

Ο Γιώργος Μαζωνάκης ένα μήνα πριν την περιοδεία του μιλά για τις παραξενιές και την αδυναμία του στην Αρίθα και το θέατρο

Η περιοδεία του, ο χώρος της υποκριτικής, η «ταραγμένη» Ελλάδα και η σκυλίτσα του, που πήρε το όνομά της από την Αρίθα Φράνκλιν. Λίγο πριν από την έναρξη των καλοκαιριών συναυλιών του, ο Γιώργος Μαζωνάκης μίλησε στην «Espresso» αποκαλύπτοντας σχέδια, αδυναμίες ακόμη και παραξενιές του. «Είμαι χαρούμενος που φέτος θα ζήσω το “Καλοκαίρι στο τέρμα”. Ετσι λέγεται η περιοδεία μου, που ξεκινάει στις 12 Ιουνίου από το Θέατρο Βράχων και θα συνεχιστεί σε είκοσι προορισμούς» λέει ο δημοφιλής τραγουδιστής. «Μέσα απ’ αυτά τα lives ο κόσμος θα γνωρίσει για πρώτη φορά και τα τραγούδια του άλμπουμ “Το παράξενο με μένα”, που κυκλοφόρησε πρόσφατα» συνεχίζει.

Εχοντας συμπληρώσει πια είκοσι δύο χρόνια πορείας στα καλλιτεχνικά δρώμενα, ο «Μαζώ» δεν μπορεί να φανταστεί τον εαυτό του μακριά από τα stages. «Η δουλειά μου με κάνει δημιουργικό και με βοηθάει να εκφράζομαι.

Μιούζικαλ

Μέσα απ’ αυτή μεγάλωσα, ωρίμασα, αγάπησα, στενοχωρήθηκα, γνώρισα κόσμο, είναι μέρος της ζωής μου» αναφέρει. Φέτος ωστόσο τον είδαμε και στο σανίδι, στο μιούζικαλ «Rocky Horror Show», όπου υποδύθηκε τον αφηγητή. «Το έκανα επειδή εμπιστεύομαι τον Κωνσταντίνο Ρήγο, ο οποίος σκηνοθέτησε την παράσταση, και το ευχαριστήθηκα πολύ. Γενικά μου αρέσει ο χώρος της υποκριτικής. Για το “Rocky Horror Show” παρακολούθησα μαθήματα ηθοποιίας και θεωρώ ότι η συμμετοχή μου μού άνοιξε μια νέα πόρτα, ώστε αν μου γίνει μελλοντικά μια άλλη σημαντική για μένα πρόταση, να μπορέσω να συνεχίσω» αποκαλύπτει.

Ο τίτλος του CD του «Το παράξενο με μένα» φέρνει την κουβέντα μας στις παραξενιές του. «Μπορώ να πω ότι έχω ένα θέμα με την τάξη και την καθαριότητα» σημειώνει. Οσο για τις αδυναμίες του; «Είναι πολλές. Το σκυλί μου, ας πούμε. Τη φωνάζω Αρίθα (από την Αρίθα Φράνκλιν) επειδή είναι μαύρη. Αγαπάω πολύ τα ζώα. Κάθε κατοικίδιο έρχεται για να σου πάρει κάποιο από τα κακά του εαυτού σου και να σου προσφέρει ανιδιοτελώς την αγάπη του».

«Δεν εξελίσσουμε τον πολιτισμό»

«Το ελάττωμα του Ελληνα είναι ότι ασχολείται με αυτά που κάνουν οι άλλοι και δεν ψάχνει μέσα του να βρει την αλήθεια του. Αυτό μας “τρώει” ως λαό» λέει ο Γιώργος Μαζωνάκης σχολιάζοντας την «ταραγμένη» εποχή που διανύουμε. «Ζούμε σε μια υπέροχη χώρα και έχουμε φοβερό πολιτισμό, τον οποίο όμως δεν εξελίσσουμε. Ας μη μένουμε σ’ αυτά που έκαναν οι αρχαίοι Ελληνες» συνεχίζει.
Ο ίδιος αποφεύγει να πάρει θέση στην κόντρα του πρώην συνεργάτη του Παντελή Παντελίδη με τον Νότη Σφακιανάκη. «Συνηθίζω να κοιτάζω πρώτα τα δικά μου χαΐρια και μετά των άλλων» λέει.

Ηλίας Μαραβέγιας

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Όσα λένε οι κακές γλώσσες για τον ερωτύλο Γιάννη Μπρατάκο

Οι άσπονδοι φίλοι του τον αποκαλούν «Μπάρκουλη του Μαξίμου»,...