Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Η Μελάνια πουλάει… κολιέ για χάρη του Τραμπ

Τον δημιουργικό οίστρο της επιστράτευσε η Μελάνια Τραμπ για...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν...

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 23 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πριν αρχίσετε να εκνευρίζεστε με τις υποδείξεις των...

Οι «Ομορφοι Ανθρωποι» του Χάρη Σιανίδη και η Ιρίνα Σάικ

Ο διάσημος pr manager μιλάει για την πετυχημένη εταιρία του που άνθησε εν μέσω κρίσης

Έχει συνδέσει τ’ όνομα του με λαμπερούς ανθρώπους και πετυχημένα πάρτι. Ο Χάρης Σιανίδης θεωρείται από τους κορυφαίους PR managers στην Ελλάδα, με γνωριμίες σχεδόν σε όλη την υφήλιο, από το Λονδίνο και το Μονακό μέχρι την Βραζιλία και το Λας Βέγκας. Η εταιρεία του «Beautiful People», κατάφερε ν’ αναπτυχθεί μέσα στα χρόνια της κρίσης, γεγονός που ο ίδιος αποδίδει στο στοιχείο της αμεσότητας που τον χαρακτηρίζει. «Επιμελούμαι προσωπικά κάθε project και θεωρώ πως η εταιρεία μου είναι ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει αυτή τη στιγμή στο χώρο των δημοσίων σχέσεων στην Ελλάδα», λέει ο ίδιος στην 3e234tw3e 1αρχή της κουβέντας μας. «Προσφέρουμε σημερινά πράγματα, που δεν περιέχουν καθόλου τα κλισέ των PR της προηγούμενης δεκαετίας. Προσωπικά, πιστεύω ότι η επιτυχία ενός πάρτι είναι να έχει κόσμο απ’ όλους τους χώρους διότι ειδικά στις εποχές της ύφεσης η αμεσότητα και το καινούριο κερδίζουν. Ο μεγαλύτερος εχθρός, είτε είσαι PR Manager, είτε είσαι καλλιτέχνης, επιχειρηματίας ή δημοσιογράφος είναι να φεύγεις από την εποχή σου και να γίνεσαι παλιακός», αναφέρει στην «Espresso».

Μπορεί στην αρχή της πορείας του, στα τέλη της δεκαετίας του 90, να έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό ως στιλίστας, ωστόσο το ταλέντο του Χάρη ήταν πάντοτε στην επικοινωνία. «Επί της ουσίας το styling δεν μου άρεσε ποτέ, το βαριόμουνα. Ήταν όμως ένας τρόπος να μπω σ’ αυτόν τον χώρο, να μπορέσω να μάθω πράγματα και να βολιδοσκοπήσω καταστάσεις. Η εταιρεία μου συμπληρώνει φέτος εφτά χρόνια ανοδικής πορείας διότι απλά δεν κοροϊδεύει. Δεν έχω χρεωθεί μια αποτυχία όλο αυτό το διάστημα. Κι αυτό διότι δουλεύω συνεχώς, κινούμαι στην αγορά, δεν αφήνω τίποτα στην τύχη. Τη στιγμή που μιλάμε συνεργάζομαι με μεγάλα ξενοδοχεία όπως πχ το Rodos Palace, με πολλά κλαμπ σε όλη την Ελλάδα, με πάνω από 15 εστιατόρια. Οργανώνω συνέδρια, εκδηλώσεις, διάφορα events. Είμαι σ’ ένα διαρκές τρέξιμο ενώ το τηλέφωνο έχει γίνει πια προέκταση του χεριού μου. Φυσικά, όλο αυτό έχει ένα μεγάλο τίμημα: δεν υπάρχει προσωπική ζωή».

Όπως σημειώνει, ο τρόπος που διασκεδάζουν οι Έλληνες έχει αλλάξει πολύ τα τελευταία χρόνια. «Ο κόσμος που βγαίνει συχνά τώρα πια είναι πολύ συγκεκριμένος, ενώ έχει γίνει αρκετά απαιτητικός. Νομίζω ότι οι εποχές των βαρύγδουπων σχημάτων και της μαρκίζας έχουν περάσει ανεπιστρεπτί», σχολιάζει ο ειδικός επί του θέματος. «Δεν ήταν τυχαίο που το σχήμα του Νίκου Βέρτη στο Κέντρο Αθηνών ήταν από τα πιο πετυχημένα της φετινής χειμερινής σεζόν. Εκεί υπήρχε μια τρομερή ενέργεια. Το Νίκο τον ακολουθεί πιστά ένα κύμα ωραίων ανθρώπων. Το να γεμίσεις απλά ένα μαγαζί με διάφορους, οι
3e234tw3e 2οποίοι δεν έχουν ταυτότητα είναι εύκολο. Το θέμα είναι να έρθει ο σωστός κόσμος». Σύμφωνα με τον Χάρη, ένα από τα project που θα πάνε «σφαίρα» τούτο το καλοκαίρι είναι το Cabaret@Romeo με την Έλλη Κοκκίνου και τους Onirama, το οποίο βασίζεται περισσότερο στην ομάδα και όχι τόσο στη μαρκίζα.

Για τον ιδιοκτήτη της εταιρείας «Beautiful People» όμορφοι άνθρωποι είναι εκείνοι που συνδυάζουν αρμονικά τα χαρακτηριστικά της εξωτερικής τους εμφάνισης και του εσωτερικού τους κόσμου. «Και στον χώρο της showbiz όμορφοι άνθρωποι πέρα από το φαίνεσθαι είναι εκείνοι που μπορείς να πεις μαζί τους δυο τρία πράγματα παραπάνω, να τους συμβουλευτείς, να μάθεις απ’ αυτούς. Πέρα από τους καλούς φίλους μου ένας τέτοιος όμορφος άνθρωπος που μου έρχεται στο μυαλό είναι η Δέσποινα Βανδή, η οποία έχει απίστευτο χαρακτήρα. Στην ίδια κατηγορία εντάσσω τον Αντώνη Ρέμο, που είναι για μένα ο τέλειος Έλληνας τραγουδιστής, το Νίκο Βέρτη, την Άννα Βίσση, το Νίνο και την Ελένη Μενεγάκη, η οποία κάνει τον κόσμο να ταυτίζεται μαζί της». Ένας από τους ομορφότερους ανθρώπους στη ζωή του Χάρη είναι βέβαια και η Γωγώ Μαστροκώστα. «Τη θεωρώ μέλος της οικογένειας μου. Έχουμε στενή σχέση εδώ και 20 χρόνια. Το σπίτι της είναι ανοιχτό για μένα όλο το εικοσιτετράωρο, όποτε χρειαστώ κάτι είναι εκεί. Την αγαπώ πολύ τη Γωγώ, το ίδιο και τον άντρα της, Τραϊανό Δέλλα», εξομολογείται.

Πριν δύο χρόνια, στο γενέθλιο πάρτι της εταιρείας του, ο Χάρης κατάφερε να κερδίσει τα εύσημα ακόμη και των ανταγωνιστών του, φέρνοντας στην Ελλάδα το τοπ μοντέλο Ιρίνα Σάικ.

Περίεργη φάση

3e234tw3e 3«Με την Ιρίνα γνωριστήκαμε στο Μόντε Κάρλο σε μια πολύ περίεργη φάση της ζωής μου. Εμενα στο Μονακό εκείνο το διάστημα, καθώς δεν ήμουν καλά στο συναισθηματικό κομμάτι. Διότι όλοι περνάμε τις φάσεις μας. Άλλωστε, αυτός ο χώρος είναι πολύ δύσκολος. Υπάρχει επιφάνεια χωρίς ιδιαίτερη ουσία. Την Ιρίνα τη γνώρισα μέσω της Βικτόρια Σίλβστεντ. Κάναμε παρέα στο Μονακό και ξετρελάθηκα με την προσωπικότητα της. Εκεί κατάλαβα ότι από μόνη της η ομορφιά δεν παίζει κανένα ρόλο τελικά κι ότι μπορεί να είσαι πολύ όμορφος, αλλά να μην πετύχεις στη ζωή σου. Η καλλιέργεια, οι γνώσεις και το επίπεδο αυτής της κοπέλας σε συνδυασμό με την εντυπωσιακή εξωτερική εμφάνιση της την κατατάσσουν αυτόματα στην κατηγορία upper class. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα κρατήσαμε επικοινωνία κι όταν της ζήτησα να έρθει εδώ για το πάρτι των 5 χρόνων της εταιρείας μου δέχτηκε. Η Ιρίνα δεν είχε κανένα λόγο, οικονομικό ή προβολής, να κάνει αυτό το ταξίδι. Κι όμως ήρθε στην Ελλάδα της κρίσης και μίλησε παντού για μένα με τα καλύτερα λόγια. Έχουμε κρατήσει επικοινωνία. Μάλιστα, πρόπερσι είχα οργανώσει το ταξίδι της στην Κρήτη μαζί με τον πρώην σύντροφο της, Κριστιάνο Ρονάλντο».

«Επιθυμώ να μπορώ να βοηθώ τους γονείς μου»

Μπορεί ο Χάρης Σιανίδης να ξέρει απ’ έξω κι ανακατωτά τη «συνταγή» των πετυχημένων πάρτι, ωστόσο ο ίδιος δεν έχει δοκιμάσει ποτέ αλκοόλ. «Δεν έχω πιει ποτέ ούτε ένα σφηνάκι. Δεν γνωρίζω πως είναι η γεύση του αλκοόλ», σχολιάζει. Ο ίδιος προσπαθεί γενικότερα να μην έχει έντονα πάθη επειδή είναι άνθρωπος των άκρων. «Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ ναρκωτικά. Αν το έκανα πιστεύω ότι δεν θα ήμουν από τους ανθρώπους που θα έμεναν μόνο στη δοκιμή. Επίσης πηγαίνω για ψώνια δυο, τρεις φορές το χρόνο το πολύ, διότι αν πάω περισσότερες δεν ξέρω πόσα χρήματα θα χαλάσω. Γενικότερα, πάντως, δεν κάνω πολλά πράγματα πέρα από το να δουλεύω. Πρέπει να είμαι συνέχεια διαθέσιμος για όλους. Έτσι είναι τα πράγματα σ’ αυτόν τον χώρο, κάτι κερδίζεις και κάτι χάνεις. Η μόνη πολυτέλεια που επιτρέπω στον εαυτό μου είναι δυο μεγάλα ταξίδια το χρόνο. Τα δύο τελευταία που έκανα ήταν στο Πόρτο Τσέρβο, στη Σαρδηνία, και πρόσφατα στο Μαϊάμι και το Λας Βέγκας. Τα ταξίδια με γεμίζουν και θα ήθελα σε μελλοντικό χρόνο να επεκτείνω τις δραστηριότητες μου στο εξωτερικό ώστε να εξελίξω τη δουλειά μου περισσότερο. Να την πάω ένα επίπεδο παραπάνω και να εργάζομαι πλέον επιλεκτικά. Δεν θα ήθελα να είμαι 55 ετών και να κάνω ακόμη PR. Κάθε πράγμα στον καιρό του, πιστεύω… Άλλωστε, δεν είναι το παν στη ζωή μου τα λεφτά. Είμαι ολιγαρκής. Ζω μόνος μου, με δυο σκυλιά. Πόσα να χαλάσω; Θέλω απλά να περνάω καλά και να μπορώ να βοηθάω τους γονείς μου».

Ηλίας Μαραβέγιας 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...