«Απόλαυση» προηγμένης τεχνολογίας

Οι νέες κούκλες του σεξ προγραμματίζονται για να έχουν οργασμό αλλά και ανθρώπινα συναισθήματα

Φουτουριστικά παιχνίδια του σεξ σχεδιάζουν οι μεγαλύτερες εταιρίες του είδους παγκοσμίως, με απώτερο σκοπό να κατασκευάσουν το απόλυτο ρομπότ του σεξ. Μπροστά του οι σημερινές φουσκωτές κούκλες θα μοιάζουν με προϊστορικά αντικείμενα.

r34r34wre 2Τα νέα προϊόντα ηδονής θα είναι πολύ κοντά στα ανθρώπινα δεδομένα. Το δέρμα τους, σε διάφορα χρώματα, θα έχει υφή παρόμοια με το ανθρώπινο, θα είναι ζεστό, ενώ θα έχουν χτύπους καρδιάς, θα περπατούν, θα συζητούν, θα έχουν συναισθήματα και θα γνωρίζουν πώς να προσφέρουν απόλαυση στον ή στη σύντροφό τους.

Τα κομμάτια του παζλ ήδη μπαίνουν στη θέση τους, καθώς καταφέρνουν να δημιουργήσουν ένα ένα χωριστά τα τμήματα για το sexbot, όπως το αποκαλούν. Η εταιρία Sinthetics από τις ΗΠΑ, η DS Doll από την Ιαπωνία και η κινεζική RealDoll έχουν βγάλει κιόλας στην παραγωγή κούκλες του σεξ που μοιάζουν καταπληκτικά με άνθρωπο.

Από μείγμα σιλικόνης 

Οι Γιαπωνέζοι έχουν δημιουργήσει στα εργαστήριά τους νέο μείγμα σιλικόνης, το Soft Touch, το οποίο δίνει στο άγγιγμα την ίδια αίσθηση με το ανθρώπινο δέρμα. Οι κούκλες τους έχουν μάλιστα μεταλλικό εσωτερικό σκελετό, ώστε να κάμπτονται όπως το ανθρώπινο σώμα. Ενα βήμα πιο πέρα έχουν πάει τεχνολογικά η θηλυκή κούκλα Roxxxy και η αρσενική Rocky.

Ο αγοραστής μπορεί να διαλέξει την εμφάνισή τους, από το χρώμα μαλλιών τους μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια του σώματός τους. Ακόμη επιλέγει εκείνος τον χαρακτήρα που θα έχει η κούκλα του. Αν θα είναι δηλαδή ψυχρή, πρωτάρα στο σεξ ή δασκάλα του έρωτα.

Η διάθεσή της αλλάζει ανάλογα με την ημέρα και μάλιστα κάποιες φορές μπορεί να μην έχει καθόλου όρεξη για σεξ. Από το στήθος της κούκλας ακούγεται χτύπος καρδιάς, ενώ η εξωτερική επιφάνειά της έχει την ανθρώπινη θερμοκρασία. Υπάρχει δε επιλογή να «νιώθει» οργασμό. Φυσικά αντιδρά και εκφράζεται μόνο με τον τρόπο με τον οποίο έχει προγραμματιστεί, χωρίς βέβαια να έχει συναίσθηση για το τι λέει και τι κάνει.

r34r34wre 3Τελευταίας τεχνολογίας θα είναι και τα γεννητικά τους όργανα, που θα τους επιτρέπουν να έχουν επαφή ακόμη και μέσω διαδικτύου. Ηδη σήμερα υπάρχουν ηλεκτρονικά sex toys, τα teledildonics, που συνδέονται μέσω ίντερνετ. Τα μελλοντικά sexbots θα είναι ακόμη πιο εξελιγμένα για να επιτρέπουν σε ζευγάρια που ζουν μακριά να κάνουν σεξ από απόσταση με αναλλοίωτη την ικανοποίηση, λένε οι ειδικοί.

Οι διαθέσεις τους

Τα μελλοντικά ρομπότ του σεξ υπόσχονται εξάλλου να δώσουν απάντηση στο μεγάλο μειονέκτημα που έχουν ακόμη και οι πιο εξελιγμένες σημερινές κούκλες, ότι δηλαδή δεν αντιδρούν και κυρίως δεν είναι σε θέση να επιλέξουν.

Η εφαρμογή της υψηλής τεχνητής νοημοσύνης στα sexbots θα τους δώσει τη δυνατότητα να αλληλεπιδρούν με τον ιδιοκτήτη τους εκφράζοντας τις δικές τους διαθέσεις και όχι εκείνες για τις οποίες έχουν προγραμματιστεί. Ο ειδικός στην τεχνητή νοημοσύνη Ντέιβιντ Λεβί προβλέπει ότι «πολλοί άνθρωποι θα ερωτεύονται και θα παντρεύονται ρομπότ γύρω στο 2050».

Βέβαια, ακόμη κι αν η τεχνολογική εξέλιξή τους φτάσει στο ανώτερο δυνατό σημείο, πολύ δύσκολα θα καταφέρει να αναπληρώσει τη «μαγεία» που δημιουργείται κατά την ανθρώπινη επαφή, καθώς σε αυτήν, εκτός από το σώμα και το μυαλό, εμπλέκεται και η ψυχή.

Βασίλης Χονδρογιάννης 

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ