Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η νέα δισκογραφική δουλειά της Evgenia

Την καλύτερη περίοδο της ζωής της διανύει η Evgenia,...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία αποφυλακίζεται

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

«Βράζει» η Νίσυρος με την αποκάλυψη πως δημόσιος υπάλληλος παρέσυρε αγόρια ηλικίας...

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη πως ο αρχαιοφύλακας του μουσείου...

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...

Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τα σχέδια που κάνετε για κάποια επέκταση θα σας δώσουν ευκαιρίες να ανακαλύψετε…

ΚΡΙΟΣ: Δώστε έμφαση στα πρακτικά θέματα της καθημερινότητάς σας για να φανερωθεί η πραγματική διάσταση μιας υπόθεσης την οποία είχατε υποτιμήσει. Η μέρα θα είναι σημαντική τόσο για την επαγγελματική όσο και για τη συναισθηματική πορεία σας όχι μόνο τώρα, αλλά και στο απώτερο μέλλον.

ΤΑΥΡΟΣ: Αναλάβετε πρωτοβουλίες και βγείτε από το αδιέξοδο στο οποίο σας έχουν βάλει καταστάσεις που σας έχουν κουράσει. Μη βιαστείτε να βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα που δεν θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Κρατήστε τις αποστάσεις σας από κυκλοθυμικούς ανθρώπους.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην είστε επιθετικοί με τους άλλους και μην τους βάζετε συνέχεια περιορισμούς. Κάντε ό,τι μπορείτε για να βάλετε σύντομα σε μια τάξη κάποια θέματα που αφορούν τη σχέση σας. Μια ανοιχτή και ειλικρινής συζήτηση με τον σύντροφό σας θα βοηθήσει και τους δυο σας να χαλαρώσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τα σχέδια που κάνετε για κάποια επέκταση θα σας δώσουν ευκαιρίες να ανακαλύψετε τις ικανότητες των άλλων. Ορισμένες επιθετικές συμπεριφορές θα σας δώσουν την αίσθηση πως κάτι δεν πάει καλά. Αν δεν έχετε κάτι θετικό να πείτε σε κάποιο φίλο σας, είναι προτιμότερο να μην πείτε τίποτα.

ΛΕΩΝ: Μην ξεχνάτε πως δεν γίνεται να λειτουργούν όλοι το ίδιο, γι’ αυτό επιστρατεύστε τη μεγαλοψυχία σας. Οι επικείμενες εντάσεις θα προκύψουν από τη συσσώρευση αρνητικών γεγονότων που έχουν τη ρίζα τους στο παρελθόν. Δεν χρειάζεται να είστε τόσο ανεκτικοί με τα άτομα του εργασιακού χώρου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο σύντροφός σας αρχίζει να αποστασιοποιείται, γιατί τα λεγόμενά σας είναι αντιφατικά. Πρέπει λοιπόν να σκεφτείτε σοβαρά και χωρίς πολλές αμφισβητήσεις αυτά που νιώθει το ταίρι σας. Είναι προτιμότερο να του δείξετε τρυφερότητα και να περάσετε μαζί μια πολύ όμορφη βραδιά.

ΖΥΓΟΣ: Χρειάζεται να αποστασιοποιηθείτε το γρηγορότερο από άτομα που δεν προσφέρουν ηρεμία στη σχέση σας. Ο σύντροφός σας επηρεάζεται από τον αρνητισμό που δέχεται στον εργασιακό χώρο του. Δώστε πρωτοβουλίες στους συνεργάτες σας και ασχοληθείτε περισσότερο με τις ανάγκες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πλησιάστε με ωραίο τρόπο ανθρώπους που ίσως τους έχετε κουράσει με τη συμπεριφορά σας. Δεν χρειάζεται να γυρνάτε στο παρελθόν ανοίγοντας συζητήσεις που δεν θα σας οδηγήσουν πουθενά. Προσέξτε τον τρόπο με τον οποίο θα εκφραστείτε για να μην πληγώσετε άδικα τους γύρω σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πάρτε τις ανάλογες αποφάσεις στον χώρο της εργασίας σας πριν σας προλάβουν τα γεγονότα. Δείξτε υπομονή με κάποιους νέους συνεργάτες σας, γιατί αργότερα θα χρειαστείτε τη βοήθειά τους. Για να νιώσετε καλύτερα είναι απαραίτητο να βελτιώσετε τις συνθήκες στον επαγγελματικό χώρο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βρείτε χρόνο για να περάσετε ένα όμορφο βράδυ με τον ερωτικό σας σύντροφο. Ασχοληθείτε και λίγο με την οικογένειά σας που τελευταία είναι αλήθεια ότι την έχετε παραμελήσει. Νέες γνωριμίες και επαφές μέσα από το κοινωνικό περιβάλλον σας θα σας φανούν πολύτιμες στο άμεσο μέλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μη γυρνάτε σε καταστάσεις του παρελθόντος. Διατηρώντας την ψυχραιμία σας θα ξεπεράσετε μια κρίσιμη διαμάχη. Τακτοποιήστε τις εκκρεμότητες που σας έχουν κουράσει και αναζητήστε νέες αξίες. Η τυπικότητα θα σας βοηθήσει να εδραιωθείτε περισσότερο στον επαγγελματικό χώρο.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι περιττές κουβέντες δεν πρόκειται να σας βοηθήσουν σε τίποτα. Οι κοινωνικές σχέσεις, ο έρωτας, η εργασία, τα ταξίδια και τα καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα είναι οι τομείς που θα σας γεμίσουν ικανοποίηση και θα σας προσφέρουν έντονες συγκινήσεις, ακριβώς όπως σας αρέσει.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...