Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Χάρης Βεραμόν: Το θρίλερ 348 σελίδων με άλυτες αστυνομικές υποθέσεις

Ιδιωτικός ερευνητής, δημιουργός true crime σειράς ντοκιμαντέρ στο YouTube...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Η κόρη της Κιμ Καρντάσιαν και του Γουέστ κερδίζει 28.000 ευρώ για...

Η 10χρονη Νορθ Γουέστ, που στο πλευρό του διάσημου...

«Akis’ Food Tour»: Κόνιτσα, Ζαγοροχώρια, Μαστοροχώρια

Το γαστρονομικό οδοιπορικό του Άκη Πετρετζίκη συνεχίζεται με ένα...

Ερωτας από ατόφιο χρυσάφι

Ο γνωστός κοσμηματοπώλης Γιώργος Τσαγκαράκης στην αγκαλιά της εκρηκτικής συνεργάτιδάς του Κατερίνας Κίσσα

n64u7y34g 3Μετά τον πολυσυζητημένο χωρισμό του από την εκρηκτική ξανθιά σύζυγό του και μητέρα των τριών παιδιών του, ο Γιώργος Τσαγκαράκης φαίνεται να βρήκε πάλι την ευτυχία στο πρόσωπο -και στο καλλίγραμμο κορμί- καλλονής που έχει διαπρέψει στο παρελθόν ως μοντέλο. Αυτό τουλάχιστον ψιθυρίζεται από όλους όσοι τον έχουν δει πρόσφατα με την παλιά, γνωστή συνεργάτιδά του και παρουσιάστρια των τηλεπωλήσεών του Κατερίνα Κίσσα.

Οι δυο τους βρέθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο στον Αστέρα για να απολαύσουν τη θάλασσα και την ανεμελιά. Οι υπόλοιποι λουόμενοι εκτός από το κορμί της καλλονής εντυπωσιάστηκαν και με τη γλυκιά σχέση του ζευγαριού.

Να σημειώσουμε πως η ωραία μελαχρινή Κατερίνα Κίσσα ήταν μοντέλο με τηλεοπτική παρουσία δίπλα σε Ρούλα Κορομηλά, Ελένη Μενεγάκη, Ελεονώρα Μελέτη και Νίκο Μουτσινά. Εργάστηκε ως σύμβουλος πωλήσεων στα καταστήματα Τσαγκαράκης, ενώ παρουσιάζει και τις τηλεπωλήσεις του. n64u7y34g 1Ωραία και αγέρωχη, φορούσε το περασμένο Σαββατοκύριακο στον Αστέρα ένα τεράστιο μονόπετρο δαχτυλίδι και μια λεπτή βέρα! Μακάρι να σημαίνουν όλα αυτά επισημοποίηση δεσμών ζωής και ευτυχία…

Ζωή – μυθιστόρημα

Μια ζωή μυθιστορηματική έχει ορίσει τον Γιώργο Τσαγκαράκη σε αυτό που είναι σήμερα. Γεννήθηκε σε πάμπλουτη οικογένεια στην Αίγυπτο, πάλεψε με απώλειες, ορφάνια, φτώχεια, δούλεψε από εργάτης στα καράβια, στο Πέραμα, μέχρι ψήστης στην Αλεξάνδρεια, έφτασε μετανάστης στην Αλάσκα, σπούδασε, έκανε περιουσία μεγάλη, οικογένεια, αγάπησε, χώρισε, δεν εκμεταλλεύτηκε ευκαιρίες, αλλά τις εφηύρε, τις κατασκεύασε για να είναι πια ο «άρχοντας των κοσμημάτων» της Αθήνας και της Μυκόνου.

Εγινε γνωστός στο πλατύ κοινό μέσα από την πανέξυπνη ιδέα του να εκμεταλλευτεί για πωλήσεις κοσμημάτων τον τηλεοπτικό αέρα μικρών καναλιών και να κάνει έτσι το κόσμημα προσιτό στη μέση Ελληνίδα. Το όνομά του έγινε συνώνυμο των γνώσεων όσον αφορά τους πολύτιμους λίθους και τα αυθεντικά έργα τέχνης, αλλά και του καλού γούστου, που τον έκαναν ιδιοκτήτη αλυσίδας κοσμηματοπωλείων, αλλά και ξενοδοχείου μπουτίκ στη Μύκονο.

Αναπάντεχα, ο κύριος Τσαγκαράκης είχε πρωταγωνιστήσει σε ένα μίνι σκάνδαλο που θορύβησε τους πολιτικούς πρώτα και μετά τους κοσμικούς κύκλους. Ηταν Ιανουάριος του 2013, όταν η τότε σύζυγος του Γιώργου Τσαγκαράκη, η Μαίρη, πηγαίνοντας στη δουλειά της, στη λεωφόρο Συγγρού, από το σπίτι τους στα νότια προάστια, παρακολουθούνταν από μια μηχανή μεγάλου κυβισμού που την οδηγούσε ένας άγνωστος άντρας. Πίσω από το δικό της πολυτελές τζιπ ακολουθούσε εκείνο του σημερινού υπουργού Εθνικής Αμυνας Πάνου Καμμένου, ο οποίος ήταν γείτονας και κατευθυνόταν προς τη Βουλή.

Ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. αντιλήφθηκε νωρίς κατά τη διάρκεια της διαδρομής την παρουσία της μηχανής, που δεν είχε αριθμό κυκλοφορίας. Λίγο αργότερα αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ακινητοποίησαν τον οδηγό της μοτοσικλέτας, που ήταν ένας 45χρονος αστυνομικός της Ασφάλειας με απόσπαση και τον είχε προσλάβει ο Γιώργος Τσαγκαράκης για να παρακολουθεί τη σύζυγό του!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...