Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Το μακάβριο τηλεφώνημα στον πατέρα του ειδικού φρουρού που θάφτηκε σε μπάζα...

Ο βίαιος θάνατος του ειδικού φρουρού μέσα στα μπάζα...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 18 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Μεθοδεύστε τις κινήσεις σας με τέτοιον τρόπο, ώστε...

Πάνος Καλίδης: «Πιστεύω ότι δεν είμαι καλός πατέρας»

Ο Πάνος Καλίδης παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε...

«Σασμός»: Nέο απειλητικό σημείωμα για Μαθιό και Βασιλική!

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Το νέο...

Με ρωμαϊκά (στιλιστικά) όργια κατά του AIDS!

Παρέλαση από celebrities, τρανσέξουαλ και άκρως τολμηρούς καλεσμένους στο 23ο Life Ball της Βιένης

Σε μυθικό κόσμο παγανιστικών τελετών, παραδείσιων πουλιών, αγγέλων και καλλονών του Αμαζονίου μετατράπηκε το δημαρχείο της Βιένης, καθώς η αυστριακή πρωτεύουσα φιλοξένησε το ετήσιο φιλανθρωπικό πάρτι της. Πλήθος celebrities, από τη Σαρλίζ Θερόν έως τον Ζαν Πολ Γκοτιέ έδωσαν το «παρών» στο 23ο Life Ball, ένα από τα μεγαλύτερα φιλανθρωπικά events για τη μάχη κατά του AIDS στον κόσμο, το οποίο φέτος ήταν εμπνευσμένο από το αρχαίο ρωμαϊκό φεστιβάλ Ver Sanctum για τον εορτασμό της άνοιξης.

Οι διοργανωτές ξεπέρασαν τον εαυτό τους μεταμορφώνοντας την πλατεία του Δημαρχείου σε τεράστια σκηνή, γεμάτη τραγούδι, φως και χορό, προσελκύοντας δεκάδες χιλιάδες θεατές, οι οποίοι συνωστίζονταν στα κιγκλιδώματα για να δουν από κοντά τους celebrities να ποζάρουν δίπλα δίπλα με τρανσέξουαλ σε φαντεζί κουστούμια και τολμηρούς καλεσμένους φορώντας μονάχα κάμποση body paint.

742 ευρώ κάθε εισιτήριο

Τα εισιτήρια ανέρχονταν φέτος στα 742 ευρώ και εξασφάλιζαν στους κατόχους τους πρόσβαση στο ολονύχτιο πάρτι που ξεκίνησε εκτός δημαρχείου, παρουσία θεατών χωρίς εισιτήριο, και ολοκληρώθηκε εντός για τους λίγους και καλούς. Η Σαρλίζ Θερόν ανέβηκε στη σκηνή για να ζητήσει τη στήριξη του κόσμου τόσο για τη δική της, νοτιοαφρικανική φιλανθρωπική οργάνωση για το AIDS όσο και για την παγκόσμια μάχη ενάντια στον HIV, ενώ αντίστοιχο μήνυμα πέρασε και ο σύντροφός της Σον Πεν. «Αν μου λέγατε να κρατήσω κάποιον ζωντανό με 175 ευρώ τον χρόνο, ώστε να μεγαλώσει για να γίνει μητέρα παιδιών, δασκάλα μαθητών, νοσοκόμα ασθενών, θα έλεγα ότι είναι πολύ καλή τιμή» είπε με τη σειρά του στο πλήθος, λίγο προτού πάρουν τη σκυτάλη η Κάρμεν Ηλέκτρα και η περσινή νικήτρια της Eurovision Κοντσίτα Βουρστ για να ξεσηκώσουν το κοινό με τα τραγούδια τους. Η Αυστριακή τραγουδίστρια υποδέχτηκε αμέσως μετά στη σκηνή τον Ζαν Πολ Γκοτιέ, ο οποίος είχε επιφορτιστεί με την επιμέλεια του φετινού fashion show, ακριβώς 20 χρόνια μετά την παρθενική εμφάνισή του στο event. Ενα από τα μοντέλα που φόρεσαν τις δημιουργίες του ήταν και η Αμερικανίδα τρανσέξουαλ τραγουδίστρια Αμάντα Λεπόρ.

Η Πόλα Αμπντούλ, η Μαίρη Τζέι Μπλάιτζ, η Ντίτα φον Τις και η Κέλι Οσμπορν, η οποία παραδέχτηκε ότι δεν είχε διαβάσει σωστά την πρόσκληση και δεν είχε καταλάβει τα περί χρυσού dress code, ήταν μεταξύ των διάσημων προσκεκλημένων.

«Τρόμαξαν» με την Μπριγκίτε Νίλσεν

Περισσότερο με αθλήτρια της Ανατολικής Γερμανίας παρά με 50άρα ηθοποιό και πρώην μοντέλο έμοιαζε η Μπριγκίτε Νίλσεν, η οποία άφησε τους πάντες άφωνους με το υπερβολικά μυώδες κορμί που έχει χτίσει τελευταία. Η άκρως θηλυκή, εφαρμοστή τουαλέτα που είχε επιλέξει ερχόταν σε πλήρη αντίθεση με τον σχεδόν ανδρικό σωματότυπό της, αφού το μόνο που εξακολουθούσε να την κάνει να θυμίζει γυναίκα ήταν το πλούσιο στήθος της. Οι ανοιχτές πλάτες και τα μυώδη μπράτσα που έχει αποκτήσει τελευταία προκάλεσαν αίσθηση, ενώ αρκετοί σχολίασαν και την αφύσικα ατσαλάκωτη επιδερμίδα του προσώπου της, που δεν μπορούσε να κάνει την παραμικρή μυϊκή σύσπαση.

Πετρίνα Καλαμβοκίδη 

Δείτε τις φωτογραφίες: 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Δεν θα πιστέψετε ποιος διάσημος τραγουδιστής είναι το αγοράκι στη φωτογραφία

Ο 37χρονος σήμερα διάσημος τραγουδιστής ανέβασε μια φωτογραφία του...