Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Ράπερ μπλεγμένος σε βρόμικη «ιστορία»

Το όνομα του καλλιτέχνη εμπλέκεται σε μια «βρόμικη» ιστορία με διακίνηση ναρκωτικών και απαγωγή 23χρονου

Γνωστό ράπερ μπλέκει η Ασφάλεια Αττικής σε μία «βρόμικη» ιστορία, που περιλαμβάνει σκηνικό ληστείας, διακίνηση ναρκωτικών και απαγωγή ενός 23χρονου, ο οποίος είχε μεσολαβήσει για την πώληση μεγάλης ποσότητας χασίς σε Ρομά από το Ζεφύρι. Το όνομα του νεαρού καλλιτέχνη με καταγωγή από την Αφρική συμπεριλαμβάνεται στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί για την υπόθεση και από τις καταθέσεις των συλληφθέντων φέρεται ότι είναι ο άνθρωπος που κανόνισε την αγοραπωλησία του χασίς σε ραντεβού που κλείστηκε στον λόφο του Στρέφη, στα Εξάρχεια. Συγκεκριμένα, και σύμφωνα με την ενημέρωση από την Αστυνομία, ένας 23χρονος περιστασιακός χρήστης ναρκωτικών μεσολάβησε για λογαριασμό του ράπερ προκειμένου να πωληθούν σε ομάδα Ρομά περίπου δύο κιλά σκανκ αντί του ποσού των 10.000 ευρώ. Το ίδιο άτομο ήρθε σε επαφή με τους Ρομά και ανέλαβε να τους μεταφέρει σε προκαθορισμένο σημείο στον λόφο του Στρέφη, ώστε να ολοκληρωθεί η αγοραπωλησία.

Παγίδα

Ο 23χρονος φέρεται ότι είχε πει στους Ρομά ότι το άριστης ποιότητας χασίς θα τους το έδιναν Αλβανοί που το είχαν εισαγάγει από το εξωτερικό! Ομως στο σημείο του ραντεβού αντί για Αλβανούς διακινητές ναρκωτικών εμφανίστηκαν τρία άτομα με κουκούλες, τα οποία πυροβόλησαν στον αέρα για εκφοβισμό, ξυλοκόπησαν τους Ρομά και τον 23χρονο, και άρπαξαν τα 10.000 ευρώ! Μάλιστα εξετάζεται το ενδεχόμενο ένας από τους κουκουλοφόρους να ήταν ο εν λόγω καλλιτέχνης της ραπ-χιπ χοπ σκηνής.

Οι Ρομά θεώρησαν ότι ο 23χρονος είχε σχέση με το περιστατικό της ληστείας, με αποτέλεσμα να τον ξυλοκοπήσουν και στη συνέχεια να τον επιβιβάσουν σε ένα βαν και να τον μεταφέρουν σε σπίτι στο Ζεφύρι, όπου τον κράτησαν φυλακισμένο δύο ημέρες! Επειτα άρχισε ένα τηλεφωνικό μπαράζ σε φίλους και συγγενείς του 23χρονου. Ο «όμηρος» εκλιπαρούσε να παραδώσουν στην ομάδα των Ρομά το χρηματικό ποσό προκειμένου να τον απελευθερώσει. Σε αυτό το σημείο στο «παιχνίδι» μπήκε το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής με ειδικούς διαπραγματευτές, οι οποίοι καθοδηγούσαν τον πατέρα του 23χρονου. Τελικά το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου ο φερόμενος αρχηγός της σπείρας των Ρομά δέχτηκε να συναντηθεί με τον πατέρα του κοντά στο πάρκο Τρίτση στο Ιλιον, προκειμένου να του δώσει 1.400 ευρώ. Μάλιστα ο Ρομά έφτασε στο σημείο του ραντεβού οδηγώντας το «παπάκι» του 23χρονου, ο οποίος ήταν συνοδηγός!

Ο νεαρός αμέσως έτρεξε και μπήκε στο αυτοκίνητο του πατέρα του, με το οποίο και έφυγε με κατεύθυνση το Δαφνί (εκεί τον σταμάτησαν οι αστυνομικοί που καραδοκούσαν), ενώ ήδη είχε συλληφθεί ο 27χρονος Ρομά. Για την υπόθεση αναζητούνται άλλα 13 άτομα, ανάμεσά τους και ο γνωστός ράπερ.

Θεοδόσης Π. Πάνου 

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Αντωνά – Σοϊλέδης: Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια

Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια ο Αρης Σοϊλέδης...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...